Sziasztok szombaton estère keresünk fiút hetero alapon hármas szexre
Budapest ès környékén helyed legyen.
Sziasztok! Ma estére keresünk
Sziasztok!
Június 29. szombat estere keresnenk parkent harmadik tagot.
30 év alatt keresnenk, fontos az intelligencia és előny a nagy méret!
Privatban írj, ha van kedved eltolteni velunk nehany kellemes orat.
Sziasztok szombaton estère keresünk fiút hetero alapon hármas szexre
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. Győr
Sziasztok! 30 éves sportos, igényes, hetero férfiként csatlakoznék párokhoz ma este. Bp és környéke.
Sziasztok!
Szombat délutántól intelligens, akár kezdő pár társaságát keresem. Fő cél a jó hangulat.. a többi meg jön, ha kell.. Fogadni tudnék JNKSZ megyében.
Szombat délutántól intelligens, akár kezdő pár társaságát keresem. Fő cél a jó hangulat.. a többi meg jön, ha kell.. Fogadni tudnék JNKSZ megyében.
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
2024. június 30-án (nem előtte, nem később, nem máskor...) vasárnap délután 2 nő 2 pasi vagyunk és keresünk még 2 fő IQ+os 25-45év közti intimborotvált full HETERO pasit.
Az idő rövidsége miatt CSAK telefonszámot privát levélben író pasik jöhetnek szóba, diszkréten fogom őket hívni!!!
Az idő rövidsége miatt CSAK telefonszámot privát levélben író pasik jöhetnek szóba, diszkréten fogom őket hívni!!!
Sziasztok 35 eves korig Sportos Testalkat nem elhizott Sportos pasit keresunk utazni tudjon budapestol 35 km vonzaskorzetbe !! Ma keresunk fiút 5-6 órakkor elerhetőség es profilodon legyen fotó !!!! Ma keresunk nem holnap !!
Sziasztok! Nős pasiként teljes diszkéricóval ismerkedem. Nyitott vagyok sokmindenre és mobil is.
Sziasztok!
Egy kedves pár,aki egy szintén kedves férfi társaságának örülne a hétvége folyamán?Normális,valós,megbízható és nyított vagyok!Privátban a továbbiakról!
Egy kedves pár,aki egy szintén kedves férfi társaságának örülne a hétvége folyamán?Normális,valós,megbízható és nyított vagyok!Privátban a továbbiakról!
Sziasztok! 183/80, sportos, képeken látható kolbásszal rendelkező, 42 éves hetero pasi holnapi talira lányokat, párokat keres, minden földi jóra.
Sziasztok! Igényes heteró párhoz csatlakoznék ma napközben Pest-megyében. Én 37éves 191magas férfias és kitartó vagyok
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!

Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örmére
Sziasztok
Írtam privátban (Ez egy válasz Szofi33 üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 07:35
Írtam privátban (Ez egy válasz Szofi33 üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Zala környéki fiatal pár vagyunk keresünk diszkrét férfit aki csatlakozna hozzánk max 35 éves korig privátban jelez
Zala környéki fiatal pár vagyunk keresünk diszkrét férfit aki csatlakozna hozzánk max 35 éves korig privátban jelez
Sziasztok
Bácsmegyei párt, hölgyet hosszan kényeztetnék hétközben. Katymár, Madaras Bácsalmás, Mélykút térségekben. Ápolt, diszkrét potens pasi vagyok privátba írjatok!