Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Jövő hét keddtől esténként lesz helyem és szabadidőm 13.ker. Nyugatinál. Keresem intelligens partnerem nő vagy pár személyében egy kis kalandozásra. Privátban írj lszi
Én szívesen találkozom veletek
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 07. 20. szombat 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 07:52

Feleség többes örömére keresünk csak szex és más semmi alapon .
Sziasztok. Békésszentandrás környékén ismerkednénk párral vagy pasival 07.22 töl.
Sziasztok. 27.-tol 31.-ig az Aquaworld Ben leszünk! Nagy intimmel keresünk pasit a feleségem örömére ! smile csak olyat aki el is jön
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok. Kecskeméten párok társaságát keresem. Csak belső üzenetben. Köszönöm
Van itt olyan, 50 körüli pár akik olyan pasit keresnek aki nem azonnali szexre vágyik, hanem, hogy a férj engedélyével először meghódítsa, felizgassa a feleséget?
Aztán persze szívesen kényeztetném vele közösen.
Ha érezni akarod, hogy te vagy a legfontosabb és legszexibb, írj nekem, én élvezem a folyamatot is, amíg eljutunk az ágyig.
Aztán persze szívesen kényeztetném vele közösen.
Ha érezni akarod, hogy te vagy a legfontosabb és legszexibb, írj nekem, én élvezem a folyamatot is, amíg eljutunk az ágyig.
Hétfőre keresünk magunk mellé egy pasit Kiskunhalasra,olyan írjon aki tud és akar is jönni

Mai nap Kecskeméti párral találkoznék.
Most ra keresünk kultúrált,magára igényes,nem kövér pasit,aki tud is jönni.Párom orálisan kényeztetné.
Badacsony környékén szívesen ismerkednék
Demjénben vasárnap(07.21.) párokkal,fiúkkal ismerkednénk!
Sziasztok. 27.-tol 31.-ig az Aquaworld Ben leszünk! Nagy intimmel keresünk pasit a feleségem örömére ! csak olyat aki el is jön
Sziasztok, mai vagy holnapi napon hölgy vagy pár Győr környékéről ismerkedni valamint kölcsönös szimpátia alapján találkozni hetero alapon? hely van ha szükséges

Ezen a napon, hölgy, vagy pár hetero alapon? Kecskemét és környéke!
Szimpatikus párral találkoznék ma este! Többit privin. Csongrád-Békés megye
Sziasztok!
Ma délutánra/ estére keresek egy budapesti lányt/hölgyet akivel randizhatnánk az este. Ma van a szülinapom. 34 lettem. Szülinapi hancúrozásra keresek egy partnert. Természetesen ebből lehet hosszzabtávú dolog is.
Puszi a pocitokra!
Ma délutánra/ estére keresek egy budapesti lányt/hölgyet akivel randizhatnánk az este. Ma van a szülinapom. 34 lettem. Szülinapi hancúrozásra keresek egy partnert. Természetesen ebből lehet hosszzabtávú dolog is.
Puszi a pocitokra!
Vitorlással a Balatonon! Néhány óra napozás, nudi, fürdés stb. Mindent lehet de semmi sem kötelező! A következő héten, hétköznap szintén jó lehet. Igény esetén, (amit kérlek szépen privátban), nyitott hölgyek, párok. Fiúk köszönöm szépen de nem! A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális, előre egyeztetéssel.
Nekem nagyon bejöttök csak messze vagytok sajnos
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 07. 20. szombat 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 07:52

Feleség többes örömére keresünk csak szex és más semmi alapon .