Ohh, hogy nem vagyok csak 170 :( Nagyon is rá értem volna.
(Ez egy válasz Doggingman üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 19. vasárnap 19:00

Sziasztok! Most a páromnak keresek egy Bp.-i 35-45 magas 180 + cm, szőke, szökésbarna pasit!
Sziasztok! Most a páromnak keresek egy Bp.-i 35-45 magas 180 + cm, szőke, szökésbarna pasit!
Szoasztok, ma este csatlakoznék és fogadni is tudok. Masszázs is
Sziasztok, 24 éves, fiatal, izmos srác csatlakozna 25-45-ös párhoz, akár otthon, akár buliban.
Hely van Pesten a XIV-ben.
Ha érdekel, írj.
Üdv,
K
Hely van Pesten a XIV-ben.
Ha érdekel, írj.

Üdv,
K
Hello 22 -28 cm kell
Hello
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit ma szopnék
Írj ha érdekel
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit ma szopnék
Írj ha érdekel
Kicsi rá az esély de érdeklődnek hogy tudja-e valaki hogy február 8-án fent lesz Pesten szállodában hotelban mindegy hogy hívjuk és esetleg szeretné hogy valaki nézze őket szeretkezés közben mert egy estét fent fogok tölteni és esetleg össze beszélhetnénk melyik szálloda stb. nem hiszem hogy lesz ilyen de ha valaki esetleg jár ide a fórumra és látja ezt és érdekli írjon privátban aztán megbeszélnénk mindent.
Illetve ha ez nem is ezt se hiszem hogy konkrétan van ilyen de hátha van olyan szálloda hotel ahol sokszor lehet hallgatni mások dugását ilyesmi ha konkrétan nézni nm is van olyan szálloda ahol ez sűrűn elő fordul?
Illetve ha ez nem is ezt se hiszem hogy konkrétan van ilyen de hátha van olyan szálloda hotel ahol sokszor lehet hallgatni mások dugását ilyesmi ha konkrétan nézni nm is van olyan szálloda ahol ez sűrűn elő fordul?
Ma este párokat néznek szex közben vagy csatlakoznék hozzájuk. Budapest és környéke, utazni tudok. Kor, testalkat nem számít, az elvezet a lényeg és hogy jól érezzük magunkat!
Viber, Whatsapp, Google chat van. Csak olyan írjon, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnereket keresek!
Viber, Whatsapp, Google chat van. Csak olyan írjon, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnereket keresek!
szep napoz olyan pasik vannak e itt akikietizgatná ha elottuk dogjak hasznaljak a feleseget! Hel kellene utazni tudnek!
Sziasztok, megismerkednék kedves párral kellemes időtöltéshez vagy csak kukkolnék. Kedves ápolt intelligens diszkrét pasi vagyok Zala megyéből utazni tudok
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Írtam viberen
(Ez egy válasz Bisexromapsi üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp keresünk pasit cuckold hármas sexre hely kell
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok ////…… imádom a fiatal párokat is ……..//////////////////////
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Ma éjszakára keresek hölgyet vagy párt bpn. Akár egész éjszaka ráérek nem kell kapkodni. Helyem nincs, autóm van. Ápolt normális férfi vagyok! Sziasztok!
Párhoz csatlakozznák / fogadnák pest megyében
Sziasztok! Győrben ma kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció! Írj, írjatok!
Sziasztok! 01.21-én Győrben leszek, helyem van. Szívesen fogadnék jó fej, csinos, intelligens párt mindenféle felállásra, vagy hölgyet. Minden csak megbeszélés kérdése részemről. Nyitott, közvetlen, jó megjelenésű pasi vagyok. Tapasztalatom van többes területen. Írjatok nyugodtan

22cm, Kamagra..sokáig tartó kemény szex!
Ha ez hiányzik az eletedbol írj és meglatogatlak
30 éves jófej laza nagyfarku srác vagyok, kék szemű ,barna hajú, szép fogak.
Csak párokat vagy nőket keresek
Ha ez hiányzik az eletedbol írj és meglatogatlak
30 éves jófej laza nagyfarku srác vagyok, kék szemű ,barna hajú, szép fogak.
Csak párokat vagy nőket keresek