Szabolcsból keresek érett izgató hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst!!
Szakképzett masszőr vagyok! Alap a maximális diszkréció és higiénia!
Szakképzett masszőr vagyok! Alap a maximális diszkréció és higiénia!
Szabolcsból keresek érett izgató hölgyet aki élvezne egy kényeztető mas
százst!!
Szakképzett masszőr vagyok!
Természetes a maximális diszkréció és higiénia!!
százst!!
Szakképzett masszőr vagyok!
Természetes a maximális diszkréció és higiénia!!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
18-45 közötti férfit vagy férfiakat keresünk, hármas, cuckold, hotwife felálláshoz...
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám Békéscsabán!
Péntek estétől!
Sexpartnereim fogadnám Békéscsabán!
Péntek estétől!
Sziasztok szép estét kivánok Mindenkinek Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Párhoz akár ma este!
Diszkrét tisztelet tudo srác vagyok!
Diszkrét tisztelet tudo srác vagyok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Jó mérettel és képességekkel megáldott pasi vagyok. Az elmúlt három évben a francia alpokban éltem, most rövid ideig Magyarországon vagyok aztán a hét második felében költözöm a karib tengerre. Addig is kalandot keresek, kizárólag nőt vagy párt. Holnap, csütörtökön napközben és éjjel még Pesten leszek. Ha ismerősnek jelölsz láthatod a képeimet, ha érdekellek várom az üzenetedet. Szép napot!
Sziasztok!
Irtam üzenetbe (Ez egy válasz anipet83 üzenetére (2025. 12. 10. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 10. szerda 15:41
Irtam üzenetbe (Ez egy válasz anipet83 üzenetére (2025. 12. 10. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
40es házaspár vagyunk és keresünk fiatal 18-30 is srácokat heteró alapon
a feleség örömére. Ha 2-3 haver vagytok az sem gond.
Csak komoly szándékkal írjatok.
Köszönjük
Köszönjük
40es házaspár vagyunk és keresünk fiatal 18-30 is srácokat heteró alapon
Köszönjük
Köszönjük
Sziasztok.
Reméljük nem a lehetetlent keressük.
Reméljük nem a lehetetlent keressük.
Sziasztok. Két pasit keresek csak "botozásra". Két pasit,ami nem azt jelenti, hogy rám írtok olyan dumaval,hogy lennék az egyik....csak akkor írjatok ha ketten vagytok.
sportos/izmos pasi bp-i pároshoz csatlakozna, leginkább délelött jó.
Péntek estére keresek nőt, párt Budapesten biszex férfiként. Nyitott, szenvedélyes férfi vagyok.
Sziasztok! December 13.án reggel 9:00tol 15:00ig szívesen fogadnék párokat hölgyet Székesfehérváron! Eddig úgy néz ki hogy én plusz egy pár már vagyunk! Természetesen akor lesz tuti mikor mindenki eljönni a talira! 36 éves igényes potens tapasztalt vagyok! Képeim vannak fent az adatlapomon
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
nagy mérettel keresek.
Szép jó reggelt! Ma, napközbeni, késő délutáni találkára keresek EGY szimpatikus párt, vagy EGY szimpatikus nőt.

tarloka

extrapár