én is szoktam borotválni és meg kell h mondjam sokkal jobb érzés csupaszon
ok köszike akkor inkább az aftershve balzsam veszek és azzal kenem be utánna mert itthon dove testápolóm van csak az nem jó esteleg balzsam kell???
hát, ha elég kemény legény vagy, akkor mehet az arcszesz is, anno én is mikor próbából lekapartam azt használtam.
Csak aztán nehogy visítoás legyen. Tudod, csak keményen!
De inkább ajánlom a aftershave balzsamot, az nem csíp, vagy csak nagyon enyhén. (Ez egy válasz tagsagpogacsa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 10:46

De inkább ajánlom a aftershave balzsamot, az nem csíp, vagy csak nagyon enyhén. (Ez egy válasz tagsagpogacsa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)

és például mivel arcszesz jó lenne vagy valamilyen krémmel?
és például mivel arcszesz jó lenne vagy valamilyen krémmel?
Semmi gond. Rendszeresen, naponta kend be borotválkozás utáni szerrel. A harmadik, negyedik borotválás után megszokja a bőröd és szép sima lesz.
(Ez egy válasz fonokcj üzenetére (2007. 05. 05. szombat 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 05. szombat 20:56

de azért valaki mondhatna valami ötletet mit csináljak hogy ne pattogjon ki mert csúnya
de azért valaki mondhatna valami ötletet mit csináljak hogy ne pattogjon ki mert csúnya
Hááát mindeképp esztétikusabb egy nő illetve férfi is,ha borotválja az intim szőrzetét.Én legalábbis azok közé tartozom hogy férfiként leborotválom,sőt így nyár felé a hónaljamat is rendbe teszem,hiszen rövidujjút hord melegbe az ember.A mellkasom tájékán szerencsés vok,ott alig ha van pár szál...
Én is borotválom a farkam. A csajomnak is sokkal jobb, praktikusabb szopés közben is , a borosta pedig izgatja.
mit csináljak hogy ne pirosodjon be és ne legyen szörtüsző a faszomon borotválás után aki tud segitsen!! nagyon fontos köszönöm előre is
a zacsit mert?
mit borotváltál le először?
(Ez egy válasz fonokcj üzenetére (2007. 05. 04. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 20:17
(Ez egy válasz fonokcj üzenetére (2007. 05. 04. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)

ki tudna segiteni most borotváltam le először és nagyon szúr nem segitett a krém se semmi segitsetek mivel kenjem be hogy ne szúrjon! segitségetek előre is köszike
ki tudna segiteni most borotváltam le először és nagyon szúr nem segitett a krém se semmi segitsetek mivel kenjem be hogy ne szúrjon! segitségetek előre is köszike
sziasztok!
én olvastam kosztya19 szövegét és ki is akarom próbáldi de azt megmondhatná valaki hogy meddig lesz szúrós borotválás után??én még csak a zacsit borotváltam le és a bartánőmnek tecett!segitségeteket előre is köszi
én olvastam kosztya19 szövegét és ki is akarom próbáldi de azt megmondhatná valaki hogy meddig lesz szúrós borotválás után??én még csak a zacsit borotváltam le és a bartánőmnek tecett!segitségeteket előre is köszi
Kipróbálhatod nyugodtan a gyantát, semmi gond. Egy hete először gyantával szőrtelenitettem a farkam körül, a hiedelmekkel ellentétben kimondottan kellemes volt és azóta is sima.
(Ez egy válasz Astrás üzenetére (2007. 05. 01. kedd 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 07:12

Mindenképp Jobb!!Borotválva is,de a gyantát még nem próbáltam.Kényelmesebb és higiénikusabb is!Hajrá aki még csak gondolkodik rajta!!
én csak az epillálógenyót próbáltam a vádlimon, az bőven elég volt... :S milyen lehet akkor ott lent?! a gyanta gondolom majdnem ugyanolyan... maradok a borotvánál...

Ha vaki tenne fel mint követendő trendi képeket, az nem lenne rossz. Elsősorban a lányokra gondolok, hogy az általuk "elvárt" fazonokat képpel illusztrálják.
Mindenképp Jobb!!Borotválva is,de a gyantát még nem próbáltam.Kényelmesebb és higiénikusabb is!Hajrá aki még csak gondolkodik rajta!!
oké,h a tökcsupasz röhejes,de az nem röhejes,ha vki mindenhol szőrös,csak épp a farka környékén nem,meg a hónalja? sztem az is elég idiótán néz ki
de majd kipróbálom
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 18:29

Ki mondta, hogy egész testet kell borotválni. Elég a hónaljat és az intim helyeket. A teljesen csupasz pasas röhejes.
Valaki gyantázta már le a fanszőrzetét? baromira fáj?

Ki mondta, hogy egész testet kell borotválni. Elég a hónaljat és az intim helyeket. A teljesen csupasz pasas röhejes.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 04. 27. péntek 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 10:52

Szerintem ma már szinte minden férfi borotválja az intim tájakat, ha nem teljesen, de legalább a zacsit és a kukac tájékát.A teljes test simasága viszont még mindig idegen, nem csak nekem, de másoknak is. Az holx az intim helyeken miért jó simának lenni tudjuk, de mire jó az egész testet borotválni? Nem tudom.