Miért lenne az buzis, hogy ha egy férfi is borotválja magát? Én is borotválom magamat és imádja kopaszon a feleségem, (így legalább nem kell köpködnie orális sex közben)
A minap olvastam ezt a topicot.Kedvet kaptam és megborotváltam a lompost.A párom mikor meglátta teljesen odáig volt tőle.Nagyon bejött neki ez a kopasz stílus.Egyenlőre marad ez a fazon,nem sok gondom van vele,zuhanyzás közbe borotvával egy néhány húzás és fenntartható a szőrtelen sima állapot.
Én hajnyíróval lekapom 3 perc alatt: pénisz körül 1,2-es, zacsi 0,3-as, így nem kell parázni hogy megvágod magad, gyors, esztétikus, nem teljesen csupasz, és nagyobb annál, hogy szúrjon, vagy irritálódjon. Egyébként meg lassabban nő, mint ahajam, így elég 3-4 hetente.
azert az elso alkalommal nem artana egy kicsit rovidebbre vagni olloval a bozontost, es csak utana borotvaval. sok sikert
(Ez egy válasz BigMacNo1 üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 19:18

én még sose probáltam ... mivel kezdjem, mert igy borotvával elég necces lenne neki álni nem?
Én is úgy álltam neki! Csak légy óvatos, nehogy levágd
!
(Ez egy válasz BigMacNo1 üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 19:18

én még sose probáltam ... mivel kezdjem, mert igy borotvával elég necces lenne neki álni nem?
Szóval van aki szerint legyen/lehet csupasz, és van,aki azt mondja, hogy buzis, nem férfiaz ez.
Új világot élünk, sokminden változik, sok-sok évvel ezelőtt a nők is bozontosak voltak. Most 2007-et írunk. Úgy látszik, a 2000-es év volt egy választó, mert az utóbbi években terjedt el egyre inkább a farok csupaszítása is.
(vagy ez most egy tök hülye hsz volt?)
Új világot élünk, sokminden változik, sok-sok évvel ezelőtt a nők is bozontosak voltak. Most 2007-et írunk. Úgy látszik, a 2000-es év volt egy választó, mert az utóbbi években terjedt el egyre inkább a farok csupaszítása is.
(vagy ez most egy tök hülye hsz volt?)
ez igy igaz
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 04. 10. kedd 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 01:35

A legjobb ha a farkad at teljesen simára borotválod. Beleértve a zacsit is. A kedvesed imdádni fogja.
A legjobb ha a farkad at teljesen simára borotválod. Beleértve a zacsit is. A kedvesed imdádni fogja.
Ha egy pasi csupasz ott lent, az oké. És jól néz ki. Ha le van nyírva a szőr rövidre, h ne legyen bunda, az is jó. De amikor szúr néhány póznál... az nem oké... Szóval igazából nekem mindegy, lehet csupasz, kicsit szőrös, vagy akár szőrös is (persze azért annyira ne, h már ne is lehessen megtalálni a péniszt a dzsungelben...), szal a lényeg, h jól álljon a viselőjének (elég idétlen, amikor egy nagyon szőrös férfi csak a fanszőrzetét borotválja, nem?) és persze ne legyen borostás és szúrós...
ma azt mondta egy férfi ismerősöm, hogy a pasik azért borotválják a farkukat, hogy nagyobbnak tűnjön a péniszük
Ez a terület elég érzékeny, nem túl fájdalmas a gyantázás?
(Ez egy válasz hohor üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 26. hétfő 17:45

Én is borotváltam a farkam,de kb 1 éve áttétem a gyantára,nagyon krály két hét után is tök sima.A kedvesemnekis nagyon tetszik,ő is teljesen kopasz odalent.
Gratulálok pasik, örülök, hogy végre észrevettétek, hogy nektek is borotválnotok kell magatokat. Ha már a barátnőtök is strapálja magát.
Használj borotválkozás után After shawe-t és krémet, és minden OK! lesz.
(Ez egy válasz senkise üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 17:02

Ha leborotválom, akkor kb úgy viszket, mint 10 év alatt semmi. Így csak le van vágva rövidre. Mondjuk sztem is úgy jó ha azért marad vmi szőr.
Ez így igaz, bár, szerintem esete válogatja, hogy mennyi időnként, de a lényeg, ahogy mondtad: erotikusabb, ingerlékenyebb és talán egészségesebb is. Persze azért az "asztal" túlsó oldalán helyet foglaló véleményét sem szabad figyelmen kivül hagyni.:-)
(Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 12:35

Szerintem ma már egyre általánosabb,ha egy férfi is borotválja,szőrteleníti magát. Én a farkamat kb. 5 naponta borotválom,rendszeresen más és más figurákat vágok bele,vagy levágom asz egészet. A mellkasomat kb. 3 hetente borotválom le, a párom csupaszon és kicsit szőrősen is szereti.
A farkamat viszont csakis simán és nem szőrősen.Így szerintem is erotikusabb, ingerlékenyebb.
A farkamat viszont csakis simán és nem szőrősen.Így szerintem is erotikusabb, ingerlékenyebb.
Ha leborotválom, akkor kb úgy viszket, mint 10 év alatt semmi. Így csak le van vágva rövidre. Mondjuk sztem is úgy jó ha azért marad vmi szőr.
Sztem is normális dolog, csak én pont nem tudom.
Szerintem ma már egyre általánosabb,ha egy férfi is borotválja,szőrteleníti magát. Én a farkamat kb. 5 naponta borotválom,rendszeresen más és más figurákat vágok bele,vagy levágom asz egészet. A mellkasomat kb. 3 hetente borotválom le, a párom csupaszon és kicsit szőrősen is szereti.
A párom a zacsit csupaszon, a többit szőrösen szereti.
Én pont az ellenkezőjét mondom, mint Rosemary!
Nekem a szőrtelelnített pasi olyan buzis... Szerintem a férfiassághoz hozzá tartozik némi szőr is...
Persze ennek is megvannak a fokozatai, a majomszerű bunda, az már nem szexi!