Használj borotválkozás után After shawe-t és krémet, és minden OK! lesz.
(Ez egy válasz senkise üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 17:02

Ha leborotválom, akkor kb úgy viszket, mint 10 év alatt semmi. Így csak le van vágva rövidre. Mondjuk sztem is úgy jó ha azért marad vmi szőr.
Gratulálok pasik, örülök, hogy végre észrevettétek, hogy nektek is borotválnotok kell magatokat. Ha már a barátnőtök is strapálja magát.
Ez a terület elég érzékeny, nem túl fájdalmas a gyantázás?
(Ez egy válasz hohor üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 26. hétfő 17:45

Én is borotváltam a farkam,de kb 1 éve áttétem a gyantára,nagyon krály két hét után is tök sima.A kedvesemnekis nagyon tetszik,ő is teljesen kopasz odalent.
ma azt mondta egy férfi ismerősöm, hogy a pasik azért borotválják a farkukat, hogy nagyobbnak tűnjön a péniszük
Ha egy pasi csupasz ott lent, az oké. És jól néz ki. Ha le van nyírva a szőr rövidre, h ne legyen bunda, az is jó. De amikor szúr néhány póznál... az nem oké... Szóval igazából nekem mindegy, lehet csupasz, kicsit szőrös, vagy akár szőrös is (persze azért annyira ne, h már ne is lehessen megtalálni a péniszt a dzsungelben...), szal a lényeg, h jól álljon a viselőjének (elég idétlen, amikor egy nagyon szőrös férfi csak a fanszőrzetét borotválja, nem?) és persze ne legyen borostás és szúrós...
A legjobb ha a farkad at teljesen simára borotválod. Beleértve a zacsit is. A kedvesed imdádni fogja.
ez igy igaz
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 04. 10. kedd 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 01:35

A legjobb ha a farkad at teljesen simára borotválod. Beleértve a zacsit is. A kedvesed imdádni fogja.
Szóval van aki szerint legyen/lehet csupasz, és van,aki azt mondja, hogy buzis, nem férfiaz ez.
Új világot élünk, sokminden változik, sok-sok évvel ezelőtt a nők is bozontosak voltak. Most 2007-et írunk. Úgy látszik, a 2000-es év volt egy választó, mert az utóbbi években terjedt el egyre inkább a farok csupaszítása is.
(vagy ez most egy tök hülye hsz volt?)
Új világot élünk, sokminden változik, sok-sok évvel ezelőtt a nők is bozontosak voltak. Most 2007-et írunk. Úgy látszik, a 2000-es év volt egy választó, mert az utóbbi években terjedt el egyre inkább a farok csupaszítása is.
(vagy ez most egy tök hülye hsz volt?)
én még sose probáltam ... mivel kezdjem, mert igy borotvával elég necces lenne neki álni nem?
Én is úgy álltam neki! Csak légy óvatos, nehogy levágd
!
(Ez egy válasz BigMacNo1 üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 19:18

(Ez egy válasz BigMacNo1 üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)

én még sose probáltam ... mivel kezdjem, mert igy borotvával elég necces lenne neki álni nem?
azert az elso alkalommal nem artana egy kicsit rovidebbre vagni olloval a bozontost, es csak utana borotvaval. sok sikert
2007. 04. 10. kedd 19:18

Én hajnyíróval lekapom 3 perc alatt: pénisz körül 1,2-es, zacsi 0,3-as, így nem kell parázni hogy megvágod magad, gyors, esztétikus, nem teljesen csupasz, és nagyobb annál, hogy szúrjon, vagy irritálódjon. Egyébként meg lassabban nő, mint ahajam, így elég 3-4 hetente.
A minap olvastam ezt a topicot.Kedvet kaptam és megborotváltam a lompost.A párom mikor meglátta teljesen odáig volt tőle.Nagyon bejött neki ez a kopasz stílus.Egyenlőre marad ez a fazon,nem sok gondom van vele,zuhanyzás közbe borotvával egy néhány húzás és fenntartható a szőrtelen sima állapot.
Miért lenne az buzis, hogy ha egy férfi is borotválja magát? Én is borotválom magamat és imádja kopaszon a feleségem, (így legalább nem kell köpködnie orális sex közben)
Nem értelek titeket pasik!
Féltek, hogy megvágjátok magatokat, féltek, hogy mit fog hozzá szólni a barátnőtök.
Pedig olyan egyszerű az egész.
Megmondod a barátnődnek, hogy mivel ő is szőrteleníti magát a kedvedért, arra gondoltál, hogy mit szólna hozzá, ha te is megtennéd a kedvéért. De kéne egy kis segítség, nem tudod, hogy csináld, és félsz, hogy megvágod magad. A legtöbb nő rendkívüli gesztusként fogja értékelni, hogy miatta ilyen áldozatra kész vagy. És az is lehet, hogy egy nagy kő fog leesni a szívéről, mert eddig nem mert neked szólni, hogy szeretné ha borotválnád. Segíteni fog a barátnőd, legalábbis az első borotválásnál biztos. Arról se feledkezzünk el,hogy ebből egy jó kis erotikus játék is lehet belőle a fürdőszobában, mindkét fél örömére. Képzeld el, milyen örömet okoz a barátnődnek, hogy az ő kezében van a borotva és az irányítás és mindezt csak miatta csinálod.
Féltek, hogy megvágjátok magatokat, féltek, hogy mit fog hozzá szólni a barátnőtök.
Pedig olyan egyszerű az egész.
Megmondod a barátnődnek, hogy mivel ő is szőrteleníti magát a kedvedért, arra gondoltál, hogy mit szólna hozzá, ha te is megtennéd a kedvéért. De kéne egy kis segítség, nem tudod, hogy csináld, és félsz, hogy megvágod magad. A legtöbb nő rendkívüli gesztusként fogja értékelni, hogy miatta ilyen áldozatra kész vagy. És az is lehet, hogy egy nagy kő fog leesni a szívéről, mert eddig nem mert neked szólni, hogy szeretné ha borotválnád. Segíteni fog a barátnőd, legalábbis az első borotválásnál biztos. Arról se feledkezzünk el,hogy ebből egy jó kis erotikus játék is lehet belőle a fürdőszobában, mindkét fél örömére. Képzeld el, milyen örömet okoz a barátnődnek, hogy az ő kezében van a borotva és az irányítás és mindezt csak miatta csinálod.
Sokkal jobb Szörtelenül a férfiaknak is ,és a lányoknak is egyaránt
Lézeres szőrtelenítés.A hónalj 28ezer, az intim terület az jóval több, eléri a 40 ezret is, de nincs 100 ezer.de ezek egyszeri alkalmi kezelések árai, és legalább 5 kezelésre szükség lesz a teljes hatékonyságért.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 02. 14. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 23:22

Szeretnék véglegesen megszabadulni a farkam körüli szőröktől. Állitólag létezik már végleges szőrtelenités is. Vannak már tapasztalatok. Hol, mikor, mennyiért?
nemnagy dolog, de amugy én nem borotválom, hanem csak egy bizonyos hosszon tartom az ollommal

én már borotváltam pár nap múlva nagyon bökős ezt csak az csinálja aki mindig leborotválja
hali!!!Nekem szörös,úgy original
..de ha bnőm kérne h borotváljam le simán megtenném...de amig nem szol..nem csin...amugy meg szerintem ha vki kopaszon akarja akkor az sex előtt jo pár nappal kezdjeleszedni mert az első alkalom elég durva:S probáld ki a honalj borotválást szur viszket minden bajodlesz!!!