én sem vagyok borotválás párti, már ami a farkamat illeti
Egy hölgy ismerősöm rávett, hogy borotváljam le. Elösször féltem, hogy megvágom magam, de ment. Nem bántam meg! És tényleg nagyobbnak tűnik - sajnos nő ettől sem nő. Remélem neki is tetszik :)
én már rendszeresen borotválom, csak mert már a divat is megkívánja és persze a bnőm is, neki tetszik pedig eleinte ellene volt.már el sem tudnám képzelni tiszta bozontosan a faszom.ez sokkal jobb már azért is mert hogy ha élvezek akkor nem lesz csupa geci a szőr, csak letöröljük a végén PZS-vel és tiszta mindkettőnk teste.
Nem utolsó szempont az sem, hogy nagyobbnak látszik.
(Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2007. 02. 21. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 21:02

Egy hölgy ismerősöm rávett, hogy borotváljam le. Elösször féltem, hogy megvágom magam, de ment. Nem bántam meg! És tényleg nagyobbnak tűnik - sajnos nő ettől sem nő. Remélem neki is tetszik :)
A feleségem borotválja rendszeresen, engem is rá vett, uraim, nagyon jó.
(Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2007. 02. 21. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 21:02

én szivesen borortválnám,ha más nem azért mert sokkal higénikusabbb,de a párom ragaszkodik az eredeti ádám kosztümhöz,meglepiből egyszer csupaszra borotváltam,nem tetszet neki.
Inkább alul borotváld! Felett szerintem elég rövidre nyírni.
szerintem jó a kopaszság!!!
én is rendszeresen borotválom, és a kedvesemnek nagyon bejött, izfatónak találta a sima "környezetet"
Sziasztok!
Én is elkezdtem borotválni de nagyo kipattog,Szerintetek miként lehetne megelőzni?
Én is elkezdtem borotválni de nagyo kipattog,Szerintetek miként lehetne megelőzni?
A hétvégén leborotváltam a kedvesem. Így is nagyon tetszik. Utána Ő is leborotvált teljesen. Majd ezekután ...............
Nekem úgy a legjobb, ha mindeketten teljesen szőrtelenek vagyunk (persze ez alá nem értendő a párom mellkasa, ott ragaszkodom, minden szál szőrhöz)
Én is borotváltam a farkam,de kb 1 éve áttétem a gyantára,nagyon krály két hét után is tök sima.A kedvesemnekis nagyon tetszik,ő is teljesen kopasz odalent.
Kopaszon, kopaszon és kopaszon...Nekem úgy tetszik, én is teljesen, vagy idönként fazonosra borotválom, ahogy a párom kéri...Ö is depilálja magát, a mellkasát is,a lábát és a kezét kivéve,...Nekem nagyon undoritó, ha egy pasinak szörös lent, meg ha a mellkasa is...Szeretem puszilgatni a mellkasát, és az úgy valahogy nekem nem teszik ha szörös.
Én pont az ellenkezőjét mondom, mint Rosemary!
Nekem a szőrtelelnített pasi olyan buzis... Szerintem a férfiassághoz hozzá tartozik némi szőr is...
Persze ennek is megvannak a fokozatai, a majomszerű bunda, az már nem szexi!

A párom a zacsit csupaszon, a többit szőrösen szereti.
Szerintem ma már egyre általánosabb,ha egy férfi is borotválja,szőrteleníti magát. Én a farkamat kb. 5 naponta borotválom,rendszeresen más és más figurákat vágok bele,vagy levágom asz egészet. A mellkasomat kb. 3 hetente borotválom le, a párom csupaszon és kicsit szőrősen is szereti.
A farkamat viszont csakis simán és nem szőrősen.Így szerintem is erotikusabb, ingerlékenyebb.
A farkamat viszont csakis simán és nem szőrősen.Így szerintem is erotikusabb, ingerlékenyebb.
Sztem is normális dolog, csak én pont nem tudom.
Ha leborotválom, akkor kb úgy viszket, mint 10 év alatt semmi. Így csak le van vágva rövidre. Mondjuk sztem is úgy jó ha azért marad vmi szőr.
Ez így igaz, bár, szerintem esete válogatja, hogy mennyi időnként, de a lényeg, ahogy mondtad: erotikusabb, ingerlékenyebb és talán egészségesebb is. Persze azért az "asztal" túlsó oldalán helyet foglaló véleményét sem szabad figyelmen kivül hagyni.:-)
(Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 12:35

Szerintem ma már egyre általánosabb,ha egy férfi is borotválja,szőrteleníti magát. Én a farkamat kb. 5 naponta borotválom,rendszeresen más és más figurákat vágok bele,vagy levágom asz egészet. A mellkasomat kb. 3 hetente borotválom le, a párom csupaszon és kicsit szőrősen is szereti.