Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 26 27 28 29 30 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#541   2007. 06. 20. szerda 01:41
Mérmindigén..? Mérmindigén..?
Nekem máshol sincs túltengés ezért nem üt el annyira...Ha meg eccer ez a párom kívánsága akkor miért ne. Bár ez sztem teljesen egyéni ízlés dolga. worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86984) VIP
2007. 06. 19. kedd 21:52
Férfi esetében nem szép szerintem sem. És tényleg főleg akkor nem, ha egyébként meg szőrös a pasi.
Egyszer kipróbáltam, hogy mindenhol leborotváltam, hát hadd nem mondjam meddig tartott, és itt-ott még maradt.
Utána meg tiszta pattanás
Úgyhogy rövidítés van, de csupasz csak ritkán, akkor ha tuti, hogy más nem láthatja
#542   2007. 06. 20. szerda 09:10
szentirmai szentirmai
Ha rendszeresen csinálnád elmaradna a pattanás. Hetente kétszer, szinte nulla perc alatt a zacsit és a kuki környékét leborotválod, fertőtlenited és nincs semmi gond. Az én barátnőim mindig imádták és természetesen ők is simára borotv8ltak voltak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86984) VIP
2007. 06. 19. kedd 21:52
Férfi esetében nem szép szerintem sem. És tényleg főleg akkor nem, ha egyébként meg szőrös a pasi.
Egyszer kipróbáltam, hogy mindenhol leborotváltam, hát hadd nem mondjam meddig tartott, és itt-ott még maradt.
Utána meg tiszta pattanás
Úgyhogy rövidítés van, de csupasz csak ritkán, akkor ha tuti, hogy más nem láthatja
#543   2007. 06. 24. vasárnap 13:38
gabici gabici
nekem mindegy, csak kemény legyen..... smile igénytelen lennék??? smile
#544   2007. 06. 24. vasárnap 15:04
Ancsababy Ancsababy VIP
Egy jó tipp smile csak ki kell bírni=gyantázás!
Évek óta úgy csináltatom és nincs pattanás csak sima és puha punci és ánusz smile Mindenkinek tetszett idáig.Fiúk ti is kipróbálhatjátok...
#545   2007. 06. 24. vasárnap 15:11
koszmegesz koszmegesz
Hát én borotválom mert szerintem leborotválja a csaj is borotálja le a fiú is sokkal esztétikusabb nagobbnak is látszikszelőrik nem izzad nem ragad bele semmi és szinte csalogatja a nőt az orális szexre amellett vaginális vagy anális szexnél sem böki. szerintem megéri
#546   2007. 06. 24. vasárnap 18:30
gabici gabici
na itt van a kiskutya hantja! nagyobbnak látszik! eplus2
(Ez egy válasz koszmegesz üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 15:11
Hát én borotválom mert szerintem leborotválja a csaj is borotálja le a fiú is sokkal esztétikusabb nagobbnak is látszikszelőrik nem izzad nem ragad bele semmi és szinte csalogatja a nőt az orális szexre amellett vaginális vagy anális szexnél sem böki. szerintem megéri
#547   2007. 06. 25. hétfő 13:59
krisz9999 krisz9999
Nem vagy igénytelen,de azért gondolom ápolt is legyen... Én borotválom már jó pár éve,nekem így tetszik. Ezzel nem azt akarom mondani hogy csak így jó,de nekem így tetszik.
(Ez egy válasz gabici üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 13:38
nekem mindegy, csak kemény legyen..... smile igénytelen lennék??? smile
#548   2007. 06. 25. hétfő 17:57
Dauntless01 Dauntless01
Nem igénytelen sőt a férfiak fele (köztül én is) börotválja.
(Ez egy válasz gabici üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 18:30
na itt van a kiskutya hantja! nagyobbnak látszik! eplus2
#549   2007. 06. 25. hétfő 18:01
gabici gabici
komolyan gondoltam, hogy mindegy! ha fürdik valaki, akkor tőlem dzsungel is lehet....a szexnek pedig szaga van, aki ezt nem szereti.......hm.......szar ügy....az ókorban bizonyos társadalmakban a nők a hüvelyváladékukat kenték a fülük mögé, ami megvadította a férfiakat. ha nem lennénk ennyire "túlhipózva" parfümözve, hagyatkoznánk az ösztönökre, lehet, hogy egyszerűbb lenne az életünk. ez nem azt jelenti, hogy én nem borítom magamra a parfümös üveget (egyébként padig a parfüm általában keserű wink de imádom, ha egy férfinak szeretkezés után férfiszaga van, megőrülök, ha befúrhatom a hóna alá a fejem és szagolhatom, ez öltájra is igaz. ha borotválva van, legfeljebb nem csiklandozza az orrom smile
(Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 13:59
Nem vagy igénytelen,de azért gondolom ápolt is legyen... Én borotválom már jó pár éve,nekem így tetszik. Ezzel nem azt akarom mondani hogy csak így jó,de nekem így tetszik.
#550   2007. 07. 09. hétfő 09:54
szentirmai szentirmai
Kend be borotválkozás utánni szerrel. Ha kicsit csíp, kibírod. Megéri.
#551   2007. 07. 16. hétfő 00:43
kotlar kotlar
Nekem is a párom borotválja. Amióta feldeztük az ötös pengét, egymást borotváljuk simára héhány perc alatt. Szexuális életünk annyira megváltozott, hogy szinte hihetetlen.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 13. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 12:37
Nekem a párom borotwálja...elöször remegett is a lábam...mondtam is magamba,lehet,hogy mán csak keresztapa leszek...de nm...nagyon ügyes!

De wan 1 népi módcer is:
Rákened a nagymama lekwárját 3 napig rajtahagyod oszt
utána csak lehúzod szőrrel együtt... hehe
(na,ez csak wicc wót!)
#552   2007. 07. 16. hétfő 16:29
Krok486 Krok486
én úgy másfél-két éve, és csak az első néhány héten viszketett, azóta semmi gondom vele.
#553   2007. 07. 16. hétfő 18:40
Gizdamen Gizdamen
én amr meguntam a borotvalast, ugyh mar csak korbeborotvalom, a tobbit kisolloval megszabom:P
#554   2007. 07. 16. hétfő 19:27
X Törölt felhasználó (86984)
Nekem az is bevállt a kipattogás ellen, hogy ugyanazzal a borotvahabbal (géllel) bekenem utána is.
#555   2007. 07. 16. hétfő 20:41
infest83 infest83
a párom szereti,ha csupasz.már én is hozzá szoktam.én imádom a borotvált puncit
#556   2007. 07. 21. szombat 17:50
sokroyg sokroyg
Érdekes lenne borotválnom, mulatságosan néznék ki szőrös lábakkal, hassal és mellkassal, középen pedig egy nagy csupasz folttal (egész testem csak nem fogom gyantáztatni 3 hetente tetőtöl talpig)... Persze fazonírozni lehet, és ritkítani, de a gének közbeszóltak.
Amúgy az én barátnőnmek sem tetszik a dzsungel, így ha Ő csupaszítja magát a kedvemért, az a legkevesebb, hogy valamennyire ezt én is megteszem neki...
és sokkal kényelmesebb is...
#557   2007. 07. 24. kedd 23:38
hegyimenyet hegyimenyet
Már vagy 3 éve borotválom a zacskóm és a farkm tövét. Nekem tetszik. A nejem még nem tudtamrávenni, hogy ő csinálj nekem. Így marad reggelenként magamnak
#558   2007. 08. 21. kedd 10:31
szentirmai szentirmai
Nyár végeztével azt tapasztalom, hogy férfitársaim ráébredtek milyen jó borotvált szerszámmal élni, szeretkezni, fürödni, napozni, hogy a szeretkezésről ne is beszéljünk.Nekem is már évekkel ezelőtt nagyon megtetszett, főleg amióta kedvesem vette át a szőrtelenités feladatát.Igaz forditva is érvényes.Szeretjük egymást borotválni.Mig az Adrián voltunk egész testemet leborotválta, nagyon jó volt, jövőre is igy lesz.
#559   2007. 08. 24. péntek 07:53
kotlar kotlar
Idén a párommal mi is ugy döntöttünk, hogy a nyáron csupaszra borotváljuk egymást.Nem gondoltam volna, hogy milyen jó, amikor bekenjük egymást napolajjal és szeretkezünk a tengerparton.Aztán a szállodában ujra kezdtük, igaz, kissé olajos lett a lepedő.Lehet, hogy az eredetileg csak egy-két hétre tervezett borotválást meghosszabbitjuk.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 08. 21. kedd 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 10:31
Nyár végeztével azt tapasztalom, hogy férfitársaim ráébredtek milyen jó borotvált szerszámmal élni, szeretkezni, fürödni, napozni, hogy a szeretkezésről ne is beszéljünk.Nekem is már évekkel ezelőtt nagyon megtetszett, főleg amióta kedvesem vette át a szőrtelenités feladatát.Igaz forditva is érvényes.Szeretjük egymást borotválni.Mig az Adrián voltunk egész testemet leborotválta, nagyon jó volt, jövőre is igy lesz.
#560   2007. 08. 24. péntek 10:47
pöcök72 pöcök72
amióta eggyütt vagyok a barátnőmmel, azóta én is borotválom, nem gondoltam volna, hogy sokkal kényelmesebb így minden szempontból. Természetesen a barátnőm vett rá a borotválásra, ő már évek óta vágja.

... 26 27 28 29 30 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!