Nekem máshol sincs túltengés ezért nem üt el annyira...Ha meg eccer ez a párom kívánsága akkor miért ne. Bár ez sztem teljesen egyéni ízlés dolga.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 21:52

Törölt felhasználó (86984)
VIP

Férfi esetében nem szép szerintem sem. És tényleg főleg akkor nem, ha egyébként meg szőrös a pasi.
Egyszer kipróbáltam, hogy mindenhol leborotváltam, hát hadd nem mondjam meddig tartott, és itt-ott még maradt.
Utána meg tiszta pattanás
Úgyhogy rövidítés van, de csupasz csak ritkán, akkor ha tuti, hogy más nem láthatja
Egyszer kipróbáltam, hogy mindenhol leborotváltam, hát hadd nem mondjam meddig tartott, és itt-ott még maradt.
Úgyhogy rövidítés van, de csupasz csak ritkán, akkor ha tuti, hogy más nem láthatja
Ha rendszeresen csinálnád elmaradna a pattanás. Hetente kétszer, szinte nulla perc alatt a zacsit és a kuki környékét leborotválod, fertőtlenited és nincs semmi gond. Az én barátnőim mindig imádták és természetesen ők is simára borotv8ltak voltak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 21:52
Törölt felhasználó (86984)
VIP

Férfi esetében nem szép szerintem sem. És tényleg főleg akkor nem, ha egyébként meg szőrös a pasi.
nekem mindegy, csak kemény legyen.....
igénytelen lennék???

Egy jó tipp
csak ki kell bírni=gyantázás!
Évek óta úgy csináltatom és nincs pattanás csak sima és puha punci és ánusz
Mindenkinek tetszett idáig.Fiúk ti is kipróbálhatjátok...

Évek óta úgy csináltatom és nincs pattanás csak sima és puha punci és ánusz

Hát én borotválom mert szerintem leborotválja a csaj is borotálja le a fiú is sokkal esztétikusabb nagobbnak is látszikszelőrik nem izzad nem ragad bele semmi és szinte csalogatja a nőt az orális szexre amellett vaginális vagy anális szexnél sem böki. szerintem megéri
na itt van a kiskutya hantja! nagyobbnak látszik!
(Ez egy válasz koszmegesz üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 15:11

Hát én borotválom mert szerintem leborotválja a csaj is borotálja le a fiú is sokkal esztétikusabb nagobbnak is látszikszelőrik nem izzad nem ragad bele semmi és szinte csalogatja a nőt az orális szexre amellett vaginális vagy anális szexnél sem böki. szerintem megéri
Nem vagy igénytelen,de azért gondolom ápolt is legyen... Én borotválom már jó pár éve,nekem így tetszik. Ezzel nem azt akarom mondani hogy csak így jó,de nekem így tetszik.
(Ez egy válasz gabici üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gabici üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem igénytelen sőt a férfiak fele (köztül én is) börotválja.
(Ez egy válasz gabici üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
komolyan gondoltam, hogy mindegy! ha fürdik valaki, akkor tőlem dzsungel is lehet....a szexnek pedig szaga van, aki ezt nem szereti.......hm.......szar ügy....az ókorban bizonyos társadalmakban a nők a hüvelyváladékukat kenték a fülük mögé, ami megvadította a férfiakat. ha nem lennénk ennyire "túlhipózva" parfümözve, hagyatkoznánk az ösztönökre, lehet, hogy egyszerűbb lenne az életünk. ez nem azt jelenti, hogy én nem borítom magamra a parfümös üveget (egyébként padig a parfüm általában keserű
de imádom, ha egy férfinak szeretkezés után férfiszaga van, megőrülök, ha befúrhatom a hóna alá a fejem és szagolhatom, ez öltájra is igaz. ha borotválva van, legfeljebb nem csiklandozza az orrom
(Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 13:59

Nem vagy igénytelen,de azért gondolom ápolt is legyen... Én borotválom már jó pár éve,nekem így tetszik. Ezzel nem azt akarom mondani hogy csak így jó,de nekem így tetszik.
Kend be borotválkozás utánni szerrel. Ha kicsit csíp, kibírod. Megéri.
Nekem is a párom borotválja. Amióta feldeztük az ötös pengét, egymást borotváljuk simára héhány perc alatt. Szexuális életünk annyira megváltozott, hogy szinte hihetetlen.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 13. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 12:37

Nekem a párom borotwálja...elöször remegett is a lábam...mondtam is magamba,lehet,hogy mán csak keresztapa leszek...de nm...nagyon ügyes!
De wan 1 népi módcer is:
Rákened a nagymama lekwárját 3 napig rajtahagyod oszt
utána csak lehúzod szőrrel együtt...
(na,ez csak wicc wót!)
De wan 1 népi módcer is:
Rákened a nagymama lekwárját 3 napig rajtahagyod oszt
utána csak lehúzod szőrrel együtt...

(na,ez csak wicc wót!)
én úgy másfél-két éve, és csak az első néhány héten viszketett, azóta semmi gondom vele.
én amr meguntam a borotvalast, ugyh mar csak korbeborotvalom, a tobbit kisolloval megszabom:P
Nekem az is bevállt a kipattogás ellen, hogy ugyanazzal a borotvahabbal (géllel) bekenem utána is.
a párom szereti,ha csupasz.már én is hozzá szoktam.én imádom a borotvált puncit
Érdekes lenne borotválnom, mulatságosan néznék ki szőrös lábakkal, hassal és mellkassal, középen pedig egy nagy csupasz folttal (egész testem csak nem fogom gyantáztatni 3 hetente tetőtöl talpig)... Persze fazonírozni lehet, és ritkítani, de a gének közbeszóltak.
Amúgy az én barátnőnmek sem tetszik a dzsungel, így ha Ő csupaszítja magát a kedvemért, az a legkevesebb, hogy valamennyire ezt én is megteszem neki...
és sokkal kényelmesebb is...
Amúgy az én barátnőnmek sem tetszik a dzsungel, így ha Ő csupaszítja magát a kedvemért, az a legkevesebb, hogy valamennyire ezt én is megteszem neki...
és sokkal kényelmesebb is...
Már vagy 3 éve borotválom a zacskóm és a farkm tövét. Nekem tetszik. A nejem még nem tudtamrávenni, hogy ő csinálj nekem. Így marad reggelenként magamnak
Nyár végeztével azt tapasztalom, hogy férfitársaim ráébredtek milyen jó borotvált szerszámmal élni, szeretkezni, fürödni, napozni, hogy a szeretkezésről ne is beszéljünk.Nekem is már évekkel ezelőtt nagyon megtetszett, főleg amióta kedvesem vette át a szőrtelenités feladatát.Igaz forditva is érvényes.Szeretjük egymást borotválni.Mig az Adrián voltunk egész testemet leborotválta, nagyon jó volt, jövőre is igy lesz.
Idén a párommal mi is ugy döntöttünk, hogy a nyáron csupaszra borotváljuk egymást.Nem gondoltam volna, hogy milyen jó, amikor bekenjük egymást napolajjal és szeretkezünk a tengerparton.Aztán a szállodában ujra kezdtük, igaz, kissé olajos lett a lepedő.Lehet, hogy az eredetileg csak egy-két hétre tervezett borotválást meghosszabbitjuk.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 08. 21. kedd 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 10:31

Nyár végeztével azt tapasztalom, hogy férfitársaim ráébredtek milyen jó borotvált szerszámmal élni, szeretkezni, fürödni, napozni, hogy a szeretkezésről ne is beszéljünk.Nekem is már évekkel ezelőtt nagyon megtetszett, főleg amióta kedvesem vette át a szőrtelenités feladatát.Igaz forditva is érvényes.Szeretjük egymást borotválni.Mig az Adrián voltunk egész testemet leborotválta, nagyon jó volt, jövőre is igy lesz.
amióta eggyütt vagyok a barátnőmmel, azóta én is borotválom, nem gondoltam volna, hogy sokkal kényelmesebb így minden szempontból. Természetesen a barátnőm vett rá a borotválásra, ő már évek óta vágja.