Kamillás hintőpor...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 13:11
Törölt felhasználó (23775)
az a kérdésem még, hogy borotválkozás után nekem eléggé kipattog a bőröm... mit használjak hogy ez ne legyen?
Én testápolót használok! Teljesen megfelel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 13:11
az a kérdésem még, hogy borotválkozás után nekem eléggé kipattog a bőröm... mit használjak hogy ez ne legyen?
Én 2 éve borotválom és sokkal jobb igy eleinte kipattogzott de msotmár nem. a barátnőm is tök csupasz. valamikor egymást borotváljuk le.
mi mindketten borotváltak vagyunk.a páromat általában én borotválom,mindig más fazonra,ami épp eszembe jut,aztán lefotózzuk.elég szép gyüjteményünk van már.de a csupasz fazon is kedvünkre való.
fiúk!
és amikor borotváljátok ti pl a feneketeket is kiborotváljátok? én szoktam azt is...
vagy inkáb azt hagyjam? bu*is?
és amikor borotváljátok ti pl a feneketeket is kiborotváljátok? én szoktam azt is...
ezt a barátnődtől kellene megkérdezned,az én párom pld kifejezetten szereti ha frissen vagyok borotválva.olyankor imád igazán nyalakodni.szóval én az igen mellett teszem le a garast.amúgy a buzis téma nem igazán erre illik-ha meg nem sértelek a véleményemmel-,gondolj bele,20 éve azt a férfit is simán lebuzizták,akinek fülbevalója volt,és most nézz körül....szóval szerintem nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 21:59
fiúk!
Csak akkor buzis, ha azt egy férfi látja...
Ha a barátnődnek csinálod, akkor miért lenne buzis? Engem például imád kényeztetni ott is a barátnőm, és az a minimum, hogy teljesen leszedem a fenekemen is a szőrt... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 21:59
Ha a barátnődnek csinálod, akkor miért lenne buzis? Engem például imád kényeztetni ott is a barátnőm, és az a minimum, hogy teljesen leszedem a fenekemen is a szőrt... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
fiúk!
Ha a nő kéri, miért is ne? Teljesen jogos a felvetés!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 22:52
Törölt felhasználó (16046)
Csak akkor buzis, ha azt egy férfi látja...
Ha a barátnődnek csinálod, akkor miért lenne buzis? Engem például imád kényeztetni ott is a barátnőm, és az a minimum, hogy teljesen leszedem a fenekemen is a szőrt...
Ha a barátnődnek csinálod, akkor miért lenne buzis? Engem például imád kényeztetni ott is a barátnőm, és az a minimum, hogy teljesen leszedem a fenekemen is a szőrt...
Mondjuk megjegyzem, hogy előbb szedtem le a fenekemről a szőrt, mintsem a barátnőm kényeztetett volna ott, de őt annyira felizgatta a dolog már elsőre, hogy imádja.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
női - férfi intimgyanta
http://***.hu
fizetős szolgáltatásokat ne reklámozz itt MmePrune
http://***.hu
fizetős szolgáltatásokat ne reklámozz itt MmePrune
Ez teljesen oké. "Középen" én is szoktam nyírni, de a farpofákon lévő kis szőr egyáltalán nem zavarja a csajokat. Offolás nélkül azért megjegyezném, érdekes lenne megtárgyalni, vajon mitől füg, hogy egy csaj imádja vagy utálja-e a szőrös feneket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 03. csütörtök 21:20
Törölt felhasználó (16046)
Mondjuk megjegyzem, hogy előbb szedtem le a fenekemről a szőrt, mintsem a barátnőm kényeztetett volna ott, de őt annyira felizgatta a dolog már elsőre, hogy imádja.
mi is borotváljuk de nem szoktuk a fazont váltogatni. teljesen csupasz, az a tuti.
nekem is kipattogott az elején de, egy idő után meg persze jó pengével már nincs semmi probléma.
A gyantázás még nem jutott eszembe, mert attól a hátamon is feláll a szőr. akkor lehet előbb ott kellene kezdenem???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 21:45
nekem is kipattogott az elején de, egy idő után meg persze jó pengével már nincs semmi probléma.
A gyantázás még nem jutott eszembe, mert attól a hátamon is feláll a szőr. akkor lehet előbb ott kellene kezdenem???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (110579)
VIP
mi mindketten borotváltak vagyunk.a páromat általában én borotválom,mindig más fazonra,ami épp eszembe jut,aztán lefotózzuk.elég szép gyüjteményünk van már.de a csupasz fazon is kedvünkre való.
Testszőrtelenítő gépet próbált már valaki? Érdekelnének a tapasztalatok.
(Ez egy válasz valentere üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 01:22
mi is borotváljuk de nem szoktuk a fazont váltogatni. teljesen csupasz, az a tuti.
Az első alkalom az nagyon durva, utána már nem olyan gázos. A zacsin a bőr kifeszítése kicsit macerás de egyébkén jó megoldás
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 11:03
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Számomra kényelmetlenebb volt, mint a gyanta, és a gyanta sem volt kellemes. Ráadásul nekem utána nagyon-nagyon kipattogzott.
2008. 01. 07. hétfő 11:03
Hát nem tudom,nekem ahányszor borotváltam annyiszor pattogzott ki és rettenetesen ronda lesz.Mire helyrejön,kinő a szőr.Ja és mindezt új borotvával.Most"0"ás gépet használok,és borotvát vegyesen,csak azzal meg néha kicsípem a bőrt!A szőrtelenítő krém mel hasonlóan jártam mint a borotvával...nincs tökéletes megoldás számomra asszem..
(Ez egy válasz valentere üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 01:22
Na párom kérésére kipróbáltam... háát nem a leg kellemesebb tapasztalat az biztos... pláne amikor elkezd visszanőni...
A legkényelmesebb megodás a szörtelenítő krém. Egy hátránya hogy az sem túl tartós, viszont nem fáj nem pattogzik és nem is nő be. Ja és gyengíti a szőrt a borotvával ellenben.
csá, lenne egy kérdésem mindenkihez!!ti h mivel szeditek le a szőrt a zacsitokról??????én onnan vhogy en mtudtam leszedni:S:Slécci írjatok
A másik hátránya meg az, hogy-legalábbis nekem- szétmarja a zacsit úgy, hogy gyakorlatilag egy nagy seb az egész.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2008. 01. 08. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 15:22
A legkényelmesebb megodás a szörtelenítő krém. Egy hátránya hogy az sem túl tartós, viszont nem fáj nem pattogzik és nem is nő be. Ja és gyengíti a szőrt a borotvával ellenben.

Clark Licker

andreeamihaela24
Danielle Maye