én mindig borotválom,szerintem sokkal izgatobb a szörtelen farok.a nök is szivesebben nézik és foglakoznak vel legyen az nyugalmi vagy éppen felálva.
Hát igen, az epilátort más tájakra találták ki. A pengés kézi borotvát meg én nem merem használni, marad a gépi megoldás. A weetet meg félek felkenni, mert könnyen szétmar. Tíz perc után egész biztosan.
(Ez egy válasz madman71 üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha borotváljuk akkor néhány század mm.-t. messzebb be fog érni.
nem reklámnak szánom, de nekem eddig a 3 pengés G.jött be a legjobban.... persze nem a sima borotva habbal, hanem lehet kapni borotva krémet, tubusban....
a lényeg az hyogy nem szabad vissza felé huzzni és akkor nem patog ki.én hetente kétszer borotválom.sima farok még is csak szebb
Ha nem húzod visszafelé, akkor meg nem lesz "babapopsi simaságú"...
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 13. vasárnap 15:59

a lényeg az hyogy nem szabad vissza felé huzzni és akkor nem patog ki.én hetente kétszer borotválom.sima farok még is csak szebb
Totál kopaszra nem szoktam lenyírni, csak fazonigazítást szoktam csinálni, a golyszirór, ha leszeded a szőrt, iszonyúan tud viszketni, ha elkezd rajta növekedni. A párom puncija teljesen kopasz, én úgy szeretem. Amikor megismerkedtünk sokszor került a számba (gondolom másnak is ismerős) egy-egy nem odaillő szálacska. Akkoriban nem is nagyon kényeztettem orálisan... Most boldogabban élünk...

Ha nem akarom, hogy kimoderáljanak, s szaunáról szóló témát itt folytatom. Mert sszeretném elmondani, hogy egy-két kivételtől eltekintve, mindenki borotválja az intim részeit, leggyakrabban teljesen simára.
Tényleg borotválás után ki mivel szoktakezelni?
Kamillás hintőpor.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Én egy aftershave belzsammal próbálkoztam (N*V*A)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 13:39
Törölt felhasználó (16046)

Kamillás hintőpor.
Nekem az aloe-vera first jött be eddig a legjoobban, attól nem pattogok ki....
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Kőkeményen arcszesz. Besz@rsz, bevizelsz, de nem pattog ki. Az arcszesz után kb. 1 órával testápoló a kiszáradás elkerülésére.
En isborotválom de a heréimnél külön vigyázok nehogy a zsilet bevágja
Én a férjemét borotválom
Aki gyantázza magát leírhatná hogy mennyire veszélyes a dolog, mert nekem a borotva után 1 nappal már szúr, meg hogy melyik a jobb a hideg vagy a meleg gyanta?
én anyu szájával szoktam kezeltetni, minden pattogás kijön egyben

Gondolom akkor nem mostani arcszeszeket használod, hanem azt az igazi nagypapa félét.
Abba még volt anyag, a mostaniban már nincsen
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 17:41
Abba még volt anyag, a mostaniban már nincsen

Kőkeményen arcszesz. Besz@rsz, bevizelsz, de nem pattog ki. Az arcszesz után kb. 1 órával testápoló a kiszáradás elkerülésére.
Szép estét!!!
Én már gyantáztam abszolult nem veszélyes..az elsö pár alkalom halál..az biztos nem kellemes..de mikor meglágyul a szörzet után már nem lesz olyan vészes!és kb 3-4hetet kibir!én eddig ezt használtam..de meguntam az örökös kozmetikushoz való járást igy kaptam csajomtól egy kimondott férfi szörtelenitö gépet és az nagyon állat!
Én már gyantáztam abszolult nem veszélyes..az elsö pár alkalom halál..az biztos nem kellemes..de mikor meglágyul a szörzet után már nem lesz olyan vészes!és kb 3-4hetet kibir!én eddig ezt használtam..de meguntam az örökös kozmetikushoz való járást igy kaptam csajomtól egy kimondott férfi szörtelenitö gépet és az nagyon állat!
A barátom farkincáját, hetente kétszer borotválom,/persze hasonlóképpen viszonozza a szolgáltatást/ utánna arcszesszel bekenem az egész a zacsit, kukit, egyebeket, kissé hangos, de nincs utánna probléma. Velem is ezt teszi.Ordítok néha, úgy csíp, de ez is erotika!
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 17:41