Mi egymásnak borotváljuk, előjátéknak teljesen jó!
10 évvel ezelőtt még megbámúlták azt a férfit akinek nem volt hónaljszőre, ez ma már tök természetes.
Egyre több pasi borotválja már a fanszőrzetét is.
Kedves férfi társaim, pár év, és a csajok már nálunk is elvárják szinte ugyan azt, amit mi elvárunk tőlük....
(valamennyire meg is tudom őket érteni, ha én nem szeretek szőrös puncit nyalni, akkor a csajok miért ne akarhatnának kopasz farkat cumizni)
Egyre több pasi borotválja már a fanszőrzetét is.
Kedves férfi társaim, pár év, és a csajok már nálunk is elvárják szinte ugyan azt, amit mi elvárunk tőlük....
(valamennyire meg is tudom őket érteni, ha én nem szeretek szőrös puncit nyalni, akkor a csajok miért ne akarhatnának kopasz farkat cumizni)
Én szeretm, ha a pasi szőrös, te a farka és zacsi legyen csupasz. Én
szoktam neki borotválni. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 09:23
szoktam neki borotválni. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (142623)

Nekem csak a borotvált pasasok jönnek be, imádom a frissen borotvált zacsit nyalogatni, szopogatni. Ha a pasi egész teste sima, tetőtöl talpig kényeztetem, a popót is beleértve.Szőrös fiúval nem tudnék mit kezdeni.Igaz, hogy egyszer megtetszett egy szőrös fiú, de rászedtem, hogy szőrtenenithessem. Nem bánta meg.Azóta is borotválja.
nah most vagyok túl rajta... én kb havonta szoktam... már leírtam párszor de mégegyszer:
előbb nullás géppel levágom farok felett és a zacsi körül... a zacsit is lehet csak vigyázni kell, mert könynen becsípi és akkor vérzik... aztán fürdés közben borotva, hab nélkül, de inkább a zacsit szoktam borotválni, és a pénisz körül... utána nem hazsnálok semmit mert nekem felesleges, úgyis kipattog, sőt krémmel még jobban...
szerintem a mai világban ez alap, én is elvárom a nőtől... és nekem is így szeretik
előbb nullás géppel levágom farok felett és a zacsi körül... a zacsit is lehet csak vigyázni kell, mert könynen becsípi és akkor vérzik... aztán fürdés közben borotva, hab nélkül, de inkább a zacsit szoktam borotválni, és a pénisz körül... utána nem hazsnálok semmit mert nekem felesleges, úgyis kipattog, sőt krémmel még jobban...
szerintem a mai világban ez alap, én is elvárom a nőtől... és nekem is így szeretik
A barátnőm is így gondolja ahogy Te.Azt szereti ha mindenhol szőrtelen vagyok,és ha hanyagolom a dolgot rögtön szól,vagy bejelent gyantára.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem csak a borotvált pasasok jönnek be, imádom a frissen borotvált zacsit nyalogatni, szopogatni. Ha a pasi egész teste sima, tetőtöl talpig kényeztetem, a popót is beleértve.Szőrös fiúval nem tudnék mit kezdeni.Igaz, hogy egyszer megtetszett egy szőrös fiú, de rászedtem, hogy szőrtenenithessem. Nem bánta meg.Azóta is borotválja.
Szerencsére nem vagyunk egyformák. Én sokkal jobban szeretem a szőrös férfiakat, és egyáltalán nem zavar, ha a nemi szervük sem borotvált.
Nekem jobban férfias valaki, ha szőrös. Például nagyon szeretem cirógatni a mellkasszőrt. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem jobban férfias valaki, ha szőrös. Például nagyon szeretem cirógatni a mellkasszőrt. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 21:08
Törölt felhasználó (217424)

Én nagyon szőrös alkat vagyok és mindenhol szőrtelenítem magam.Sokszor szóltak már be,de ezek nem rosszindulatú beszólások hanem inkább kíváncsiak rá,hogy miért,mivel,milyen időközönként.Így egyáltalán nem zavarnak ezek a beszólások.
Én nagyon szőrös alkat vagyok és mindenhol szőrtelenítem magam.Sokszor szóltak már be,de ezek nem rosszindulatú beszólások hanem inkább kíváncsiak rá,hogy miért,mivel,milyen időközönként.Így egyáltalán nem zavarnak ezek a beszólások.
(Ez egy válasz olszalka üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 15:34

Minden nap borotválom már vagy 10 éve.
Tegnap viszont nudi közben beszóltak ( két gatyás)Nem érdekel különösebben lényeg, hogy a párom így szereti, és ahogy mondtátok 2-3 centivel nagyobbnak látszik.
Tényleg meséljetek! Nektek volt már, hogy beszólt volna valaki?
Tegnap viszont nudi közben beszóltak ( két gatyás)Nem érdekel különösebben lényeg, hogy a párom így szereti, és ahogy mondtátok 2-3 centivel nagyobbnak látszik.
gusztususabb is szerintem egy borotvált psi mint egy nagy sö a lába között legyen az bár menni idös.
Én kb 2-3 éve borotválom, de még nekem se szóltak be.De barátnőm így szereti,szeretjük.
Akinek nem tetszik, az ne nézze... Ha meg nézi, akkor valami csak tetszik neki rajta...
Volt idő (négy-öt éve), amikor a hajat kivéve mindenütt szőrtelenítettem magam. Akkoriban sokat jártam strandolni, akkor kezdtem nudizni, akkor kezdtem jóban lenni a testemmel... Amikor ismerősökkel mentem strandolni, ők is látták, hogy szőrtelen vagyok, a pasik kommentálták, a lányok nem szóltak. Sőt volt olyan lány, aki korábban nem látott még ilyet, de láthatóan izgatta a dolog...

Volt idő (négy-öt éve), amikor a hajat kivéve mindenütt szőrtelenítettem magam. Akkoriban sokat jártam strandolni, akkor kezdtem nudizni, akkor kezdtem jóban lenni a testemmel... Amikor ismerősökkel mentem strandolni, ők is látták, hogy szőrtelen vagyok, a pasik kommentálták, a lányok nem szóltak. Sőt volt olyan lány, aki korábban nem látott még ilyet, de láthatóan izgatta a dolog...
Helyes a gondolkodásmódod. Ha neked és a párodnbak tetszik a többi úgysem érdekes.
(Ez egy válasz olszalka üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Még nem pedig kilenc éve borotválom. A szaunában eleinte megnéztek, de aztán azt vettem észre, hogy egyre többen borotválják nem csak a nők, hanem a férfiak is. Nudin, szaunában szinte már mindenki borotvált. Igy kellemes.

Egyáltalán nem gáz sőőőt, könnyebb tisztán tartani arról nemis beszélve nem kell a szőrt köpködni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 13:27

Törölt felhasználó (46039)

egyszerüen gáz ha egy pasi teljesen csupaszra leborotválja
egyszerüen gáz ha egy pasi teljesen csupaszra leborotválja
Hell, őszintén én a helyedben csak akkor kezdeném el amikor már zavaróan nagyra megnőtt, rajta a szőr
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 11:50
Törölt felhasználó (25542)

én mindig borotválom, nekem sokkal jobb érzés, nem beszélve Páromról
én mindig borotválom, nekem sokkal jobb érzés, nem beszélve Páromról
hello! egy kérdés tennék fel: szerintetek mikor érdemes elkezdeni borotválni előre is köszi

tudnátok segíteni egy fontos ügyben?
miután leborotválom (akármit használok)az egész tele lesz piros foltokkal (_JTD_ utcsó képén a hasa alatt látszanak ilyenek)amikből ilyen pattanászszerűek leszenek(asszem ezt hívják szőrtüsző gyulladásnak)és eléggé fájnak
tudnátok segíteni h mivele előzzem ezt meg v mi vele a teendő
v használjak epilátort?
miután leborotválom (akármit használok)az egész tele lesz piros foltokkal (_JTD_ utcsó képén a hasa alatt látszanak ilyenek)amikből ilyen pattanászszerűek leszenek(asszem ezt hívják szőrtüsző gyulladásnak)és eléggé fájnak
tudnátok segíteni h mivele előzzem ezt meg v mi vele a teendő