Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1354   2012. 02. 03. péntek 07:45
kismadárka kismadárka VIP
Sziasztok,
Én hintőport használok.Bár kipattogzik de max 1 napig kellemetlen utánna kb 2 hétig minden sima és szörmentes!))
#1353   2012. 02. 03. péntek 07:30
X Törölt felhasználó (834606)
Sziasztok! Gyantázás után ki mit használ, hogy ne pattogjon ki a bőre? Babaolaj nem nagyon vált be...
#1352   2012. 02. 02. csütörtök 14:23
dr dre dr dre
az enyém 13/4-es.ha nem borotválom le,akkor csak az orra látszik ki.
#1351   2012. 01. 31. kedd 12:54
Macilacy Macilacy
Én még a farkamat sem fazonirozhatom,mert akkor már ferdén néz rám.A vágott vagy borotvált szőr kidörzsöli a kis nunikáját,pár órányi dugás után wink
Igy meg aztán,ha dugás után nyalás is jön,akkor a saját szőrömmel szoktam találkozni wow1
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 31. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (749903)
2012. 01. 31. kedd 12:07
Kedves Macilacy,

Én is hasonló igényű nő vagyok,mondjuk nálam a farok legyen szőrtelen de ha van egy kis borosta körülötte az nem zavar,viszont a test az legyen szőrös izmos,egy kis pocak belefér worship Egy férfi úgy tökéletes ha van rajta szőr engem kifejezetten izgat ha a mellkasán lehet bizergálni a bundát,illetve nyaranta a szép férfi comb is szőrösen szép hiszen attól férfi a férfi,akin nincs azokat én csak "csigának" hívom wink Bocsi fiuk!!
#1350   2012. 01. 31. kedd 12:17
kicsirics kicsirics
teljes mértékben igazat adok Neked
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 31. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (749903)
2012. 01. 31. kedd 12:07
Kedves Macilacy,

Én is hasonló igényű nő vagyok,mondjuk nálam a farok legyen szőrtelen de ha van egy kis borosta körülötte az nem zavar,viszont a test az legyen szőrös izmos,egy kis pocak belefér worship Egy férfi úgy tökéletes ha van rajta szőr engem kifejezetten izgat ha a mellkasán lehet bizergálni a bundát,illetve nyaranta a szép férfi comb is szőrösen szép hiszen attól férfi a férfi,akin nincs azokat én csak "csigának" hívom wink Bocsi fiuk!!
#1349   2012. 01. 31. kedd 12:07
X Törölt felhasználó (749903)
Kedves Macilacy,

(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 01. 31. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 31. kedd 10:30
Nálunk ez eléggé érdekesen alakult.
A kedvesem nem engedi,h egyetlen szőrszálamat is megkurtitsam,miközben ő mindig tökéletesen simára borotválja mindenét...
Szerinte egy pasi legyen nagydarab,izmos,enyhén pocakos,meg nagyon szőrös wow1
Neki ez az ideálja.
Látott már valaki ilyet? confused
#1348   2012. 01. 31. kedd 10:30
Macilacy Macilacy
Nálunk ez eléggé érdekesen alakult.
A kedvesem nem engedi,h egyetlen szőrszálamat is megkurtitsam,miközben ő mindig tökéletesen simára borotválja mindenét...
Szerinte egy pasi legyen nagydarab,izmos,enyhén pocakos,meg nagyon szőrös wow1
Neki ez az ideálja.
Látott már valaki ilyet? confused
#1347   2012. 01. 31. kedd 00:01
Csúnya Csúnya
Csupasz punci, csupasz farok. Igazi élvezet!
#1346   2011. 08. 10. szerda 22:31
szentirmai szentirmai
Támogatom a javaslatodat, a teljes sima az igazi. Próbálkoztam én is fazonokkal, aztán mindig simára vágtam. Nem kell az a bozont!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 11. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)
2011. 06. 11. szombat 18:24
Hát ha már a változatosság gyönyörködtet, akkor nyugodtan próbálkozz fazonokkal, de én mindenképp a full csupaszra szavazok.
#1345   2011. 08. 06. szombat 06:12
öcsyke öcsyke VIP
Néhány éve gondoltam egyet és egy fárasztó nap után lecsupaszítottam magam. Érdekesség, hogy pont aznap Teljességem is gondolt egyet, nem hagyta meg a fazont sem buck Az egy nagyon finom érzés volt tényleg érezni a punciját. Azóta nem hagyom megnőni, így szeretem, szeretjük. Csak a módszer változott. Borotválás után hamar lesz borostás és kényelmetlen nem csak nekem. Az epillátor van hogy csak megszaggatja, sokat otthagy. Nem vicc, kipróbáltam szemöldök csipesszel is kacsint Laza 2,5 órás művelet volt és tökéletes. De nekem a hideg gyantacsík vált be, gyors és kíméletlen. Ja, és egyre kevésbé fáj! Persze a kis finomításokhoz megtartottam a csipeszt. Ezzel a módszerrel legalább 2 hétig elvagyok, közben a gyorsabban kibújó szálakat kikapkodom, és legrosszabb esetben is csak pelyhes vagyok de nem szúr sem engem, sem a párom.
#1344   2011. 06. 15. szerda 10:27
tibor111174 tibor111174
mi szortelenitunk nekunk igy tetszik es igy erezuk jol magunkat worship
#1343   2011. 06. 15. szerda 08:17
ozala ozala
Töki itt már lassan az a baj, hogy nem bírod abbahagyni ! smile smile smile smile smile
#1342   2011. 06. 14. kedd 20:12
rademott rademott
Törölt felhasználó (803095) = rademot
(Ez egy válasz rademott üzenetére (2011. 06. 14. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 14. kedd 20:09
... cserébe ha a sok butaság, inkorrektség és valótlanság amit írtál semmissé válik, a feledés homályába vész. Becsületrendet neked! smile

Írod: "hagyjuk itt abba ki mennyire buta vagy esetleg mint magad is mennyire művelt."

Ismét a már megszokott csúsztatás, már nincs is mit csodálkozni rajta! Soha nem írtam h művelt lennék, azt viszont igen h "a valóság az h messze nem tudok mindent, még azt sem mondanám h nagyon sok mindent tudok, nagyon tájékozottnak sem mondanám magam". A butaság szónak, amit arra használtam amiket írsz (kb. a "nem értelmes dolog" jelentésben), nem a "művelt" az ellentéte. A te művelt vagy nem művelt voltodról itt semmi nem derült ki, nem műveltségi kérdésekről vitáztunk, attól h válogatott butaságokat írtál, te még simán egy nagyon művelt ember is lehetsz, ezzel kapcsolatban nem is tartanám helyesnek negatívan nyilatkozni, mert semmi olyat nem tudok rólad ami alapján ezt megtehetném. Olyat meg nem szeretnék elkövetni mint te, hogy valótlanságokat állítsak, az nem az én műfajom, azt meghagyom neked (és egy-két "társadnak" ). smile
#1341   2011. 06. 14. kedd 20:09
rademott rademott
... cserébe ha a sok butaság, inkorrektség és valótlanság amit írtál semmissé válik, a feledés homályába vész. Becsületrendet neked! smile

Írod: "hagyjuk itt abba ki mennyire buta vagy esetleg mint magad is mennyire művelt."

Ismét a már megszokott csúsztatás, már nincs is mit csodálkozni rajta! Soha nem írtam h művelt lennék, azt viszont igen h "a valóság az h messze nem tudok mindent, még azt sem mondanám h nagyon sok mindent tudok, nagyon tájékozottnak sem mondanám magam". A butaság szónak, amit arra használtam amiket írsz (kb. a "nem értelmes dolog" jelentésben), nem a "művelt" az ellentéte. A te művelt vagy nem művelt voltodról itt semmi nem derült ki, nem műveltségi kérdésekről vitáztunk, attól h válogatott butaságokat írtál, te még simán egy nagyon művelt ember is lehetsz, ezzel kapcsolatban nem is tartanám helyesnek negatívan nyilatkozni, mert semmi olyat nem tudok rólad ami alapján ezt megtehetném. Olyat meg nem szeretnék elkövetni mint te, hogy valótlanságokat állítsak, az nem az én műfajom, azt meghagyom neked (és egy-két "társadnak" ). smile
(Ez egy válasz rademott üzenetére (2011. 06. 14. kedd 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 14. kedd 20:07
(Ne tévesszen meg, attól még h kicsit más a nevem ugyanaz a rademot vok.)

Írod: "Azt hogy ki nyilatkozott itt helytelen dolgot és szerinted mi a valótlan meg mi nem ne számolgassuk, mert ez már inkább olyan kényszeredett bizonygatásnak tűnik"

Hogy te milyen nagylelkű és nagyvonalú vagy! smile Miután velem ellentétben szinte egyetlen egy értelmes vagy igaz megállapítást sem tudtál leírni (igazi "remek" debütálás volt (mert mint említed ezelőtt nem szoktál hozzászólást írni), nem beszélve a másodikról, és ezen "csodás" harmadikról), nagyvonalúan eltekintesz attól h számba vegyük h ki mennyi negatív dolgot írt le! A lelkem szinte sírva fakad ennyi jószívűség láttán! smile Hát nem egy édi-bédi személy (nő vagy férfi nem tudom) vagy te ozala??!! Nem is tudom h miért nem vágysz arra h összevessük a számukat, de természetesen biztos h nem azért amit gondolok. Valójában nyilvánvalóan szimplán csak azért, mert mint írod, az olyan kényszeredett lenne. smile Hát igen, nem is jó a kényszeredettség! De hogy ez a szó miért rólad jut eszembe nem is tudom. smile Mert hát a biztonság kedvéért még mindig csak fújod, fújod tovább a butaságaid, mintha nem lett volna elég még ennyi, hadd részesüljünk csak minél többet belőle, ki tudja, mikor lesz újra kedved megint valaki hozzászólásához véleményt írni. smile Akárhogy is ragozod, ebből te már nem mászol ki, csak még nem veszed észre. Azt hiszed h ha egyre csak folytatod, azzal szépíteni tudsz és feledtetni a dolgaidat, de hát rossz hírem van számodra, ez nem feltétlenül van így! Persze próbálkozni attól még lehet.

Vagdalkózásnak nevezed amit írok, ráadásul arról az erkölcsi "magaslatról" teszed ezt, ahová magadat helyezted a tetteiddel, de vajon az a vagdalkózás, ha valaki inkorrekt, butaságokat és valótlanságokat ír, vagy az, ha valaki ezeket szóvá teszi? Jobb beállni a valótlant állítók közé, vagy az a jobb, ha valaki ezt ellenzi? Költői kérdések ezek, nehogy azt hidd h tőled várom ezekre a választ. smile

Írod: "maradj te szőrös én meg szőrtelen bizonyos helyeken. Nekem igazából egyikkel sincs bajom ezt csak te ragozod itt lassan már regény hosszúságúra"

És nem igaz!!! Létezhet még ilyen??? Ezt már szerintem ember nem gondolná itt, de hát te még mindig nem fogod fel h a vita köztünk nem arról szól h ki hogyan szereti a szőrzetet, de azért te mindenesetre lezárod az egészet azzal h ám legyen, ki így szereti, ki úgy. Ez aztán tényleg a vitánk lényeget érintő lezárás! Mondhatni átvágtad a gordiuszi csomót! Csak azt nem értem, és szégyellem is magam miatta, hogy nekem ez hogy nem jutott eddig eszembe, hogy csak ennyi az egész és minden meg is van most már oldva! smile Így aztán a sok butaságért és valótlan állításért amit leírtál már bocsánatot sem kell kérned, egyszerűen meg nem történtté is lehet tenni őket, hiszen nagy kegyet gyakorolsz rajtam és nagylelkűen hajlandó vagy eltekinteni az én hozzászólásaimban viszont valójában persze nem is szereplő butaságtól, inkorrektségtől és valótlan állításoktól, cserébe ha a sok butaság, inkor
#1340   2011. 06. 14. kedd 20:07
rademott rademott
(Ne tévesszen meg, attól még h kicsit más a nevem ugyanaz a rademot vok.)

Írod: "Azt hogy ki nyilatkozott itt helytelen dolgot és szerinted mi a valótlan meg mi nem ne számolgassuk, mert ez már inkább olyan kényszeredett bizonygatásnak tűnik"

Hogy te milyen nagylelkű és nagyvonalú vagy! smile Miután velem ellentétben szinte egyetlen egy értelmes vagy igaz megállapítást sem tudtál leírni (igazi "remek" debütálás volt (mert mint említed ezelőtt nem szoktál hozzászólást írni), nem beszélve a másodikról, és ezen "csodás" harmadikról), nagyvonalúan eltekintesz attól h számba vegyük h ki mennyi negatív dolgot írt le! A lelkem szinte sírva fakad ennyi jószívűség láttán! smile Hát nem egy édi-bédi személy (nő vagy férfi nem tudom) vagy te ozala??!! Nem is tudom h miért nem vágysz arra h összevessük a számukat, de természetesen biztos h nem azért amit gondolok. Valójában nyilvánvalóan szimplán csak azért, mert mint írod, az olyan kényszeredett lenne. smile Hát igen, nem is jó a kényszeredettség! De hogy ez a szó miért rólad jut eszembe nem is tudom. smile Mert hát a biztonság kedvéért még mindig csak fújod, fújod tovább a butaságaid, mintha nem lett volna elég még ennyi, hadd részesüljünk csak minél többet belőle, ki tudja, mikor lesz újra kedved megint valaki hozzászólásához véleményt írni. smile Akárhogy is ragozod, ebből te már nem mászol ki, csak még nem veszed észre. Azt hiszed h ha egyre csak folytatod, azzal szépíteni tudsz és feledtetni a dolgaidat, de hát rossz hírem van számodra, ez nem feltétlenül van így! Persze próbálkozni attól még lehet.

Vagdalkózásnak nevezed amit írok, ráadásul arról az erkölcsi "magaslatról" teszed ezt, ahová magadat helyezted a tetteiddel, de vajon az a vagdalkózás, ha valaki inkorrekt, butaságokat és valótlanságokat ír, vagy az, ha valaki ezeket szóvá teszi? Jobb beállni a valótlant állítók közé, vagy az a jobb, ha valaki ezt ellenzi? Költői kérdések ezek, nehogy azt hidd h tőled várom ezekre a választ. smile

Írod: "maradj te szőrös én meg szőrtelen bizonyos helyeken. Nekem igazából egyikkel sincs bajom ezt csak te ragozod itt lassan már regény hosszúságúra"

És nem igaz!!! Létezhet még ilyen??? Ezt már szerintem ember nem gondolná itt, de hát te még mindig nem fogod fel h a vita köztünk nem arról szól h ki hogyan szereti a szőrzetet, de azért te mindenesetre lezárod az egészet azzal h ám legyen, ki így szereti, ki úgy. Ez aztán tényleg a vitánk lényeget érintő lezárás! Mondhatni átvágtad a gordiuszi csomót! Csak azt nem értem, és szégyellem is magam miatta, hogy nekem ez hogy nem jutott eddig eszembe, hogy csak ennyi az egész és minden meg is van most már oldva! smile Így aztán a sok butaságért és valótlan állításért amit leírtál már bocsánatot sem kell kérned, egyszerűen meg nem történtté is lehet tenni őket, hiszen nagy kegyet gyakorolsz rajtam és nagylelkűen hajlandó vagy eltekinteni az én hozzászólásaimban viszont valójában persze nem is szereplő butaságtól, inkorrektségtől és valótlan állításoktól, cserébe ha a sok butaság, inkor
(Ez egy válasz ozala üzenetére (2011. 06. 13. hétfő 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 13. hétfő 09:19
Kedves Rademot ám legyen az utolsó szó a tiéd, mert úgy látom mégsem tudod abbahagyni a vagdalkózást maradj te szőrös én meg szőrtelen bizonyos helyeken. Nekem igazából egyikkel sincs bajom ezt csak te ragozod itt lassan már regény hosszúságúra.Azt hogy ki nyilatkozott itt helytelen dolgot és szerinted mi a valótlan meg mi nem ne számolgassuk, mert ez már inkább olyan kényszeredett bizonygatásnak tűnik, és hagyjuk itt abba ki mennyire buta vagy esetleg mint magad is mennyire művelt. Erre írj most még egy tuti velőset hogy neked legyen a pont, és smile
#1339   2011. 06. 13. hétfő 09:19
ozala ozala
Kedves Rademot ám legyen az utolsó szó a tiéd, mert úgy látom mégsem tudod abbahagyni a vagdalkózást maradj te szőrös én meg szőrtelen bizonyos helyeken. Nekem igazából egyikkel sincs bajom ezt csak te ragozod itt lassan már regény hosszúságúra.Azt hogy ki nyilatkozott itt helytelen dolgot és szerinted mi a valótlan meg mi nem ne számolgassuk, mert ez már inkább olyan kényszeredett bizonygatásnak tűnik, és hagyjuk itt abba ki mennyire buta vagy esetleg mint magad is mennyire művelt. Erre írj most még egy tuti velőset hogy neked legyen a pont, és smile
#1338   2011. 06. 13. hétfő 01:33
X Törölt felhasználó (803095)
Kicsi korrekció: smile

Alapvetően veled együtt három (nem négy) ember figyelmét hívtam fel arra h így vagy úgy helytelen dolgot tett. (Inkább az ő tetteik kellene h "fájjanak" neked (is) )
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 13. hétfő 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (803095)
2011. 06. 13. hétfő 01:16
A befejezést magadnak kellett volna mondanod (és meg is tenned), butaságokat írtál és szembesülnöd kellett vele, mégsem nyugszol le csak hisztérikusan folytatod, "okoskodsz" tovább (bárcsak okos dolgokat írnál, de hát nem! Valójában butáskodsz tovább. smile ). A kérdés az h muszáj neked továbbra is rövid sorokon keresztül butaságokat írni továbbra is, ennyire hisztérikus vagy, vagy esetleg nem is muszáj, csak úgy csinálod passzióból?

Valótlan állításoddal ellentétben pont, hogy nem oktattam ki minden hozzászólót (pláne nem mindenféléről, mint szintén valótlanul állítod, csak azokkal a dolgokkal kapcsolatban írtam amikről ők beszéltek), hanem kritizáltam (és vitatkoztam velük) hármat, illetve veled együtt négyet, mert inkorrektek, etikátlanok és valótlan dolgokat állítók voltak, voltatok. De itt nem mindenki ilyen, sőt, a többség korrekt és nem állít valótlant. Muszáj neked is a valótlant állítók közé beállnod? Vagy csak saját élvezetedből teszed? (az most ebből a szempontból lényegtelen számomra h hosszú vagy rövid sorokban)
#1337   2011. 06. 13. hétfő 01:16
X Törölt felhasználó (803095)
A befejezést magadnak kellett volna mondanod (és meg is tenned), butaságokat írtál és szembesülnöd kellett vele, mégsem nyugszol le csak hisztérikusan folytatod, "okoskodsz" tovább (bárcsak okos dolgokat írnál, de hát nem! Valójában butáskodsz tovább. smile ). A kérdés az h muszáj neked továbbra is rövid sorokon keresztül butaságokat írni továbbra is, ennyire hisztérikus vagy, vagy esetleg nem is muszáj, csak úgy csinálod passzióból?

Valótlan állításoddal ellentétben pont, hogy nem oktattam ki minden hozzászólót (pláne nem mindenféléről, mint szintén valótlanul állítod, csak azokkal a dolgokkal kapcsolatban írtam amikről ők beszéltek), hanem kritizáltam (és vitatkoztam velük) hármat, illetve veled együtt négyet, mert inkorrektek, etikátlanok és valótlan dolgokat állítók voltak, voltatok. De itt nem mindenki ilyen, sőt, a többség korrekt és nem állít valótlant. Muszáj neked is a valótlant állítók közé beállnod? Vagy csak saját élvezetedből teszed? (az most ebből a szempontból lényegtelen számomra h hosszú vagy rövid sorokban)
(Ez egy válasz ozala üzenetére (2011. 06. 09. csütörtök 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 09. csütörtök 06:41
Ember fejezd már be ! Te unatkozol és "hisztérikusan" mindenre itt bölcselkedsz ? Muszály mindenre hosszú sorokon keresztűl minden hozzászólót kioktatnod mindenféléről ?
#1336   2011. 06. 11. szombat 18:24
X Törölt felhasználó (16046)
Hát ha már a változatosság gyönyörködtet, akkor nyugodtan próbálkozz fazonokkal, de én mindenképp a full csupaszra szavazok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 11. szombat 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (74147)
2011. 06. 11. szombat 10:47
csupaszra volt borotválva már vagy 1-2 hónapja csak gondoltam most a változatosság kedvéért bedobok egy kis újdonságot smile
#1335   2011. 06. 11. szombat 17:04
X Törölt felhasználó (376618)
Én nem borotválom a fanszörömet, de ápolom, és mindig tisztán tartom.

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!