Nem fontos tök nullára, de ne legyen dzsungel. Kis rövid szőröcske az elmegy.
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 09. 29. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 29. vasárnap 14:00

Én nem kínoznám vele a férfiakat, éppen elég a "napi kötelező" borotválkozás.
Úgy szeressem, ha egy férfi... természetesen férfi

Én epilálni szoktam magamat mindenhol.Nem szeretem a szőrt.Szerintem jobb csupaszon.
Hat, Farok borotvalva belertve a golyokat is...dddd....se szakall se bajusz, de mashol nana szoros...
Engem fiatalon zavart a szőr.kicsit háklis voltam amikor véletlen becsípődött a sliccbe,vagy picit de hullott .mint bármilyen természetes emberi szőr vagy haj.bár ezért a fejem nem fogom borotválni mert ritkán hullik a hajam.fanszőr az más.nem állandóan de havonta egyszer csupaszra borotválom.így ha akkor is mikor borotválásra kerül nem nagy.és mondjuk ha nyáron kimegyünk a strandra és nincs szőr ami kilógna a fürdő gatya mellől.
szerintem teljesen csupaszon simán sokkal szebb a fasz is
Én hetente szoktam borotvalkozni,de akkor arcot es farkat is

Tetszik az álláspont és kényelmes is! Nekünk... Én a borostára esküszöm az arcomon és a farkamon egyaránt! Mondjuk ha csupasz a zacsi, azt kellemesebb nyalogatni Nektek ezért ezt bevállalom! Én egy mártír vagyok...
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 09. 29. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 29. vasárnap 14:00

Én nem kínoznám vele a férfiakat, éppen elég a "napi kötelező" borotválkozás.

El nem tudnám képzelni se a puncit se a farkat borotváltan. Illetve volt már benne részem és nagyon nem jött be egyik sem. Mindenki mást szeret.
Lehet, hogy rossz helyre írok de nem találtam megfelelő topikot. Ha már csupasz akkor ki hogyan oldja meg a kipattogzás! Nálunk a párom (hölgy) borotválás után igencsak piros pöttyös és nem tudjuk mivel lehetne kezelni! Esetleg valaki megosztaná a tapasztalatát ez ügyben azt jó lenne.
Én éveken keresztül kínlódtam vele. Megoldást csak a véglegesnek nevezett, de tulajdonképpen tartós szőrtelenítés hozott. Lézer, IPL. Persze megfelelő helyen, nem akárkinél és akárkivel. Évekre megoldja a dolgot. Hátránya, hogy nem olcsó.
(Ez egy válasz Puncinyaló79 üzenetére (2014. 05. 07. szerda 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 07. szerda 10:11

Lehet, hogy rossz helyre írok de nem találtam megfelelő topikot. Ha már csupasz akkor ki hogyan oldja meg a kipattogzás! Nálunk a párom (hölgy) borotválás után igencsak piros pöttyös és nem tudjuk mivel lehetne kezelni! Esetleg valaki megosztaná a tapasztalatát ez ügyben azt jó lenne.
Szárazon,tusolás előtt,új borotvával!!!Még soha nem pattogott ki ezzel a módszerrel!!!Durván hangzik,de "műkszik"!
(Ez egy válasz Puncinyaló79 üzenetére (2014. 05. 07. szerda 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 07. szerda 10:11

+1
Én is szárazon szoktam, és jobb. (Ez egy válasz ragnic üzenetére (2014. 05. 08. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 08. csütörtök 14:09
Én is szárazon szoktam, és jobb. (Ez egy válasz ragnic üzenetére (2014. 05. 08. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Szárazon,tusolás előtt,új borotvával!!!Még soha nem pattogott ki ezzel a módszerrel!!!Durván hangzik,de "műkszik"!

Én szeretem ha szőrtelen. Nemcsak szex közben, higiénikusabbnak is érzem. (nem kell csupasznak lenni, csak rövidnek)
Zacsit viszont kínszenvedés borotválni/trimmelni, rendszerint meg is vágom...
IPL meg istenkirály, csak kurvára fáj nekem
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 05. 08. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 08. csütörtök 09:30
Zacsit viszont kínszenvedés borotválni/trimmelni, rendszerint meg is vágom...
IPL meg istenkirály, csak kurvára fáj nekem

Én éveken keresztül kínlódtam vele. Megoldást csak a véglegesnek nevezett, de tulajdonképpen tartós szőrtelenítés hozott. Lézer, IPL. Persze megfelelő helyen, nem akárkinél és akárkivel. Évekre megoldja a dolgot. Hátránya, hogy nem olcsó.
menyibe kerül?
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 05. 08. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 08. csütörtök 09:30

Én 2005-ben csináltattam, azóta csak két-három évente kell visszamennem egy-egyre és az orvos nekem nem változtat az áron, így pontosan nem tudom. Akkor hónalj és teljes punci 60 000/ kezelés. Kozmetikushoz nem érdemes menni, mert ők nem használhatnak olyan teljesítményű gépet, mint az orvosok. Hónaljon egyébként azóta sem jön ki semmi, az tényleg végleges.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 05. 09. péntek 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem pasinak egyáltalán nem áll jól a teljes csupaszság és nem is kényelmes,mert pláne intim tájékon sokkal jobban izzad az érintett bőrfelület. A hajnyírógéppel történő rövidre vágástól nincs jobb megoldás szerintem, mellkason pl és intim területen. Csajoknak intim területen pedig az epillálás lehet a második legjobb vlasztás a végleges szőrtelenítés után. Epillálás kezdetben kellemetlen, de később már megszokja az ember lánya, és utána hetekig teljesen sima, plusz amikor újra nől a szőr, akkor sem úgy teszi mint borotválás után, sokkal kevésbé iritálja a bőrt.
A parom gyantaztatja a puncijat egy hetig teljesen sima mint a kisbabake.. en felul meghagyom korulotte sima
Hogy lehet szárazon borotválni? Teljesen szárazon, hab vagy egyéb "kenőanyag" nélkül? És a zacsit?
Nekem ez elég mazo dolognak tűnik, de mivel én is borotválom alul és ki is pattogzik, érdekelne a megoldás.
Szóval hogy kell szárazon borotválni? (Ez egy válasz ragnic üzenetére (2014. 05. 08. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 08. csütörtök 14:09
Nekem ez elég mazo dolognak tűnik, de mivel én is borotválom alul és ki is pattogzik, érdekelne a megoldás.
Szóval hogy kell szárazon borotválni? (Ez egy válasz ragnic üzenetére (2014. 05. 08. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Te is írd le lécci, hogy csinálod a száraz borotválást...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 08. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 08. csütörtök 14:26
Törölt felhasználó (69371)

+1
Én is szárazon szoktam, és jobb.
Én is szárazon szoktam, és jobb.
Előljáróban annyit, hogy anno miután géppel levágtam a nagyját, mindig fürdés közben borotváltam, de kipattogtam.
Eldobható borotvát használok, nem drágát, penny-ben vásárolhatót, ilyen kék, dupla pengés, pofás csomagolásban. Általában 10x használok egy borotvát. Miután nullás hajvágóval a nagyját levágtam, zacsinál nem nagyon, mert félek belevágok, utána simán előveszem a borotvát és elkezdem borotválni, szárazon, semmit nem kenek rá. Kipattogni ki szokott egy picit, főleg a pénisz tövénél, de azért, mert túl sokszor húzom végig. Annyi, hogy hám réteget leszedi, sokszor húzva kicsit éghet, illetve olykor levágok egy kis bőr, ha a szőrtüsző nagyon kinyomja, de nem vészes, meg nem gyakori. Ha egyszer, kétszer húzom végig, akkor nincs gond. Utána fürdés. Nekem így jobb, közben egyszerűbb a borotvát tisztítani, csak oda kell kocogtatni a kagylóhoz, vagy amihez akarod és kipereg belőle. Ha úgy van, esetleg be lehet kenni fürdés után neugranormonnal, vagy bármivel, ami nyugtat, bár én nem szoktam. Nyílván ha utána rögtön csajhoz mész, akkor ne kend be, mert nem fog neki ízleni.
(Ez egy válasz Tapsihapsi üzenetére (2014. 05. 09. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Eldobható borotvát használok, nem drágát, penny-ben vásárolhatót, ilyen kék, dupla pengés, pofás csomagolásban. Általában 10x használok egy borotvát. Miután nullás hajvágóval a nagyját levágtam, zacsinál nem nagyon, mert félek belevágok, utána simán előveszem a borotvát és elkezdem borotválni, szárazon, semmit nem kenek rá. Kipattogni ki szokott egy picit, főleg a pénisz tövénél, de azért, mert túl sokszor húzom végig. Annyi, hogy hám réteget leszedi, sokszor húzva kicsit éghet, illetve olykor levágok egy kis bőr, ha a szőrtüsző nagyon kinyomja, de nem vészes, meg nem gyakori. Ha egyszer, kétszer húzom végig, akkor nincs gond. Utána fürdés. Nekem így jobb, közben egyszerűbb a borotvát tisztítani, csak oda kell kocogtatni a kagylóhoz, vagy amihez akarod és kipereg belőle. Ha úgy van, esetleg be lehet kenni fürdés után neugranormonnal, vagy bármivel, ami nyugtat, bár én nem szoktam. Nyílván ha utána rögtön csajhoz mész, akkor ne kend be, mert nem fog neki ízleni.