/ 5 oldal
Hozzászólások
Remélem,hogy csak az idézet miatt irod ezt és nem érint személyesen a dolog...
De cuki... smile
Hát igen.Lehet,hogy erre mondják azt,hogy egy jó szomszédi viszony aranyat ér smile
És bejön a szomszédasszony? smile
Ki pirult jobban el? smile
Pedig hidd el,hogy vannak nők,akik mindezt igénylik,tűzbe hozza őket. Nálunk még mellpofozás is igen gyakran megesik.
Nagyon nehezen tudtam én is megszokni,hogy ez izgat valakit,de mostani páromnak ezek jönnek be..
Nem én vettem őt rá,hanem Ő engemet smile
Pontosan.
A másik,meg,hogy senki ne rohanjon fejjel a falnak...bármennyire is izgatja a dolog. Csak türelmesen. Amig a másik oldal nem tesz eleget a kérésnek,hogy kellőképpen igazolja magát,addig nem kell kimozdulni. Mert ha az,akinek vallja magát,akkor úgyis mindent megtesz,hogy ezt leigazolja..
Bocs,de nekem erről a Gyuri jutott eszembe smile
(Ne fürgyé le) smile
Nálunk szinte ugyenez a helyzet. Amikor szopival fejezek,többnyire kéri,hogy a szájába élvezzek. Lenyeli,de attól még elég maszatos szokott maradni a szája és nagyon huncut mosollyal,nézéssel közelit a szám felé,hogy alaposan lesmároljon. Jó mélyen,hosszasan kavar a nyelvével és ölelkezünk egy nagyot...
Azt nem mondanám,hogy elélvezés után már különösebben izgató lenne,de mégis van benne valami bensőséges,ami csak megerősiti az intim dolgainkat..
Képcsere: Pasival levelezek,mert állitólag BI a csaja. Megigéri,hogy küld képeket,cserébe mi is küldjünk. Oké,mondom,szolidakat küldjön először,meg lehetőleg olyat,amelyen együtt szerepelnek. Na azóta nem irt...
Ezt a napokban kaptuk.Ez volt a megszólitás:,,a csajom is bi,22 éves..megnézhetjük milyen a pinád?
Természetesen sem választ,sem képeket nem kapott. gun
Divat,vagy sem...nem tudom.Talán inkább csak jobban vállalható.
Ami meg a sok lány keres lányt hirdetéseket illeti,én nem gondolom,hogy olyan sok esetben állna pasi a hirdetések mögött...inkább csak tényleg nagyon nehéz összehozni,rengeteg az akadály. Tudom,mert az én párom is biszexuális.
És hirdetünk is...világosan leirva,hogy egy pár vagyunk,de nem többesre hajtunk,hanem csak a kedvesemnek szüksége lenne egy lányra,testileg,lelkileg.
Erre aztán percenként jönnek a primitiv kis félsoros levelek,hogy ő hogy megbaszná,meg,hogy tegyen már kivételt vele,vagy,hogy hozok magammal egy ribancot is,csak dughassalak már meg.Hihetetlenek az emberek.Természetesen aki nem olvasta el a feltételeinket,annak nem is válaszolunk,mert minek,ha úgyse tud olvasni/értelmezni.. Egy kivétel azért volt,akinek a leveleit máig is őrizgetjük,mert az már annyira hülye szegény,hogy talán,ha lesz kedvem,vagy érdeklődés meg is osztanám itt veletek a sorait. Az ilyen hülyék miatt aztán a párom teljesen rám is bizta a szelektálást és csak azokat közvetitem felé,amelyeknek tényleg van is némi esélyük. És igy már elég hülyén néz ki a hirdetés,mert mert van egy női reg lapunk(ahol tudatva van,hogy van pasija),de valójában velem találkozhatnak az érdeklődők. És akkor jönnek a hirtelen reagáló jelentkezők,akikkel ha tudatom,hogy az első pár röpke levelet én irtam,már tovább is állnak,mert kamunak hiszik az egészet..

Na de térjek vissza az eredeti gondolatomhoz..
Azt gondolom,hogy szóló lányoknak nem kell sokat kinlódni,hogy találjanak szolo pasit,vagy akár párt is maguknak.Rengeteg ilyen hirdetőt utasitunk el naponta.
De,ha egy nőnek van stabil párkapcsolata és keres egy igazi tartalmas kapcsolatot női oldalon is,akkor az már nem épp könnyű feladat.
Ha full leszbi a csaj,akkor az nem akarja,hogy velem osztozzon a csaján...ki akarja sajátitani. Tehát ez már nem müködik.
Aztán vannak a BI csajok,akiknek van pasijuk/férjük.Ők meg leginkább csak szoloban látnák vendégül,hogy hármasozzanak. Ennek meg én nem vagyok a rajongója...
És még folytathatnám..
Mért ne lenne?
Ha jó helyen vagy jó időben,meg ha nyitott vagy a pároddal együtt,akkor bármi megtörténhet...csakhát tudatni kell másokkal is,hogy mire vágysz.
Na igen! Ezért vadászom a BIG ASS videókat,ha egy kis pornót akarok látni wow1
Talán attól függ,hogy mennyi van rajtuk. Nekem inkább jön be egy kis puhaság,mint egy kőkemény hasfal,kifordult köldökkel.(R.Réka)
Talán önbizalom kérdése az egész.
Hát igen.Az gerjeszt.Már a gondolata is...és nagyon szivesen végignézném újból és újból a kedvesemet,ahogy lesmacizza a barátnőjét.
Egyébként,ha egyszer arra kerülne a sor,hogy egy pasi lépne képbe harmadiknak,akkor én is kérném a csókmentességet.De szerencsére Ő más pasiban nem gondolkodik.Elég neki a barátnő és ez nekem is sokkalta egyszerűbb.
Egyetértek veled.Szépen megfogalmaztad.Én csak arra gondoltam,h esetleg a csók az sok másnál intimebb lehet,mármint érzelmileg és az már túl tesz az Ő meghúzott határaikon. És akkor még nem is emlitettük,hogy csók és csók közt is hatalmas különbség lehet...
Nem hallottál még a hajnövesztő csodaszerekről? smile wave
Talán,mert a csók esetleg érzelmeket is közvetithet...
Kezdeti nehézségek...tapasztalatlanság,majd leblokkolás... Hülye helyzet lehetett,bár szerintem senki sem tehet semmiről...főleg,ha elmondta,hogy kezdő.
Nekem eddig az volt a csúcs a témában,amikor ő akarta megmondani,rámerőltetni,hogy nekem mi és hogyan a jó. Lelóhasztott párszor...
Á nem is akarok...csak blöfföltem hehe
Pedig neked biztosan már akkor is akadt bőven mesélnivalód hehe
Ha meg nem akar beleegyezni,akkor attól csak hitelesebb lesz a történet smile
Már rég nem láttam szőröset,,,max egy keskeny csikot.
Ne sajnáld már...másnap bepótolta smile
Picivel éjfél előtt hazaértem a munkából szomoru1
1 ágyra
Ááá,csak a véletlen sodorja őket körém nyes Én meg már annak is örülök,ha legalább az ilyen rossz kislányok szóba állnak velem hehe
A jól nevelt az nem hehe
De olyanokat meg nem ismerek wow1
Neki is láttunk a kocsi hátsó ülésén,de erőnk már alig maradt ekkorra,habár nagyon be voltunk indulva az előzmények hatására.
Csináltuk,amig az erőnk tartotta...állati vadsággal és a végén már levegőért kapadoztunk.
A Drágám kérte,hogy a szájába élvezzek.Mostanság szinte mindig oda kéri smile
Én meg nem tiltakoztam...vertem a farkamat,miközben rásegitett közben egy kis cumizással.
Nem tartott sokáig és hatalmasat élveztem,leápolt az utolsó cseppig.. De most valamiért nem volt kedve lenyelni...kinyitotta az ajtót és kiköpte a kocsi mellé.
Én meg viccesen jegyeztem meg neki,hogy jólnevelt kislány nem köpköd! hehe

Mindent összevetve,egy emlékezetes este volt nekünk.
Kissé megkésve...

Az egy igen mozgalmasra sikeredett este volt,talán nem is igazán a szex miatt,inkább csak a változatosság,bohémkodás tette emlékezetessé.
Egész nap úgy terveztük,h már kora este talizunk,és a kedvesem nem is akart elmenni a barátnőivel a volt osztálytársuk szülinapi partijára...inkább akart velem lenni. De nem jött össze,mert a munkám alaposan elnyúlt.
Igy aztán időközben megbeszéltük,hogy mégis elmegy a csajokkal és én meg majd érte megyek,amint tudok.
Én tiz körül értem oda,aranyos volt a kis házigazda,behivott,kinált.
Ez egy medencés,csokiszökőkutas kertipari volt.
Alighogy leültem,volt egy nyugtalanitó telefonom,ami eléggé lehangolt,miközben mindenki már jól fel volt pörögve...iszogattak rendesen.. Na de hamarosan elszállt a rosszkedvem és a kedvesem már érdeklődött is a házigazdánál,h nem-e lenne valahol egy üres szoba smile
De nem volt,csak egy valami raktár féle,ahová elvonultunk és a drágám egy hűtővitrinre támaszkodva kezdte el hátulról dugatni magát velem.
Alighogy nekiláttunk,irt a barátnője,h ha lehet,átugrana és jól kinyalná... smile
Innen kezdve az drágaságom nem tudott helyén maradni,dugtunk még egy kicsit és félbehagytuk a dolgot,leültünk az asztalhoz...vártuk,hogy mikor menjünk a kedvesem barátnője elé..hogy végre találkozzanak.
Nem kellett sokat várni és már indultunk is a település bejáratához,ahol meg volt beszélve a találka.
Volt egy rendőri ellenőrzésünk 50 méterre a megbeszélt hely előtt,aztán jött Ő,a kedvesem átszállt a kocsijába,elindultunk és visszafelé szintén ugyanaz a rendőr ellenőrzött minket.
Pár perc és már mentünk is.A lányok előre,én meg követtem őket,egészen a folyóparti,elnéptelenedett strandig.Már csak alig néhányan voltak...jöttek mentek,kocsival,gyalog...
Leálltunk egy sötétebb helyen,de az autók lámpája oda oda villant,elég gyakran.
A lányoknak felajánlottam a kocsimat...az kissé tágasabb..
Tették a dolgukat smile ,én meg izgatottan vártam őket,miközben zabáltak a szúnyogok...meg szerintem őket is,csak épp nem oda figyeltek hehe
Hallottam a nyitott ablaknál,ahogy épp jól el vannak.
Nem húzták túl soká és már elő is bújtak,jókat kacarászva.Nagyon szeretem őket együtt...olyan kis aranyosak vigyor2
Aztán még egy kis tipitapi,de az már a búcsúzás része volt....kicsit beszélgettünk is közben.Elment...mi meg vissza a partiba...
Nagyon fel volt dobódva a kedvesem.
Két újdonsült párocska romantikázott a medencében. Párom kérdezett,hogy nem lenne e kedvem nekem is belemenni vele? Kedvem volt,de semmi fürdésre alkalmas gatyesz,vagy részére bikini.
Igy hát csak ledobtam a blúzomat és bermudában indultam a viznek,Ő meg bugyi melltartóban.Nem zavartattunk magunkat...ment a hülyülés,jókat poénkodtunk.
Két szóból sikerült rávennem a lányokat,h cseréljenek bugyit a viz alatt,meg hasonló bevállalós poénok sora smile
Ekkorra már minden el volt csendesedve,a fiúk támolyogtak és már csak ült mindenki.
Kettő körül elköszöntünk,hazaindultunk. Persze,dugni azért még megálltunk a szabadban,valahol félúton.

Folyt...
Biztos vagyok benne,hogy a szándék ott motoszkál a fejében,h törlessze a felhalmozódott adósságát wink
Nem szeret Ő ilyesmikkel tartozni hehe
Azóta is arról regél a barátnőd/nk....ti őrült csajok crazya
Majd alszok egy picit és utána leirom.Jóéjt mindenkinek!
Mellszex vigyor2
Tegnap este csak egy fél órám volt,h beugorjak a Drágámhoz,de úgy leápolt,mint egy mesebeli jótündér wow1
És még csak nem is az a csaj vinyákol,akit épp dugnak,hanem egy másik a háttérben nyes
Egyszerre,vagy külön külön? smile

Én arra tippelek,h egyszerre is elbirnád..
De mit szólna a barátod hozzá?

Különben én is kinyaltam a barátnődet tegnapelőtt. smile Egész jól viselte. nyes
De... Ha engemet kérdezel,akkor maximálisan egyet értek veled wink
Mennyi szmájli..? smile Nem csodálkozom smile
Ma az én párocskám is ilyen vigyori smile
Ugyanis tegnap este,egy vacsi után elmentünk kocsikázni.Nagyon álmos voltam,meg kedvetlen is,mert volt egy kis zördülés köztünk.
Ettől függetlenül Ő nagyon rá volt kattanva a dugásra.
Félreálltunk,átültünk a hátsó ülésre.Még ekkor is csak durciztam,kedvetlen voltam...de jött egy pillanat,amikor a semmiből ugrott be az agyamba,hogy a barátnője szajhának nevezi újabban smile és és,h tudom,h milyen igazi kis ribanc a barátnőm,aki nem vágyik másra,csak,h ribancként is kezeljem.Mindezt ki is mondtam neki,miközben vadul nekiestem,harapdáltam a nyakát,keményem markolásztam a termetes,keményen duzzadó melleit.
Ettől már én is nagyon beindultam.
Ledobáltuk a ruháinkat és egy percen belül már lovagolt is rajtam egészen kifúlladásig...
Ekkor hanyatt feküdt és kezelésbe vettem a guszta kis punciját.Alig pár perc elteltével akkorát élvezett,h öregasszony korában is emlékezni fog rá smile
Pihent egy picit és ekkor Ő vett engemet kezelésbe smile
Én is elég hamar eldurrantam... Alaposan leszopott és le is nyelte,az utolsó cseppig smile Kaptam tőle egy hosszas csókot,majd lassan felöltöztünk.
Alig h ezzel megvoltunk,irt a párom barátnője,h nagyon szivesen kinyalná smile
Pár erotikus SMS t váltottak.Én felajánlottam,h elviszem hozzá,de már elég későre járt...nem vállalták a lányok..
Majd talán legközelebb...

Ez igy is egy felejthetetlen este volt!
És,összejött a pótlás? smile
Megoldottam,de most meg kétszer jelenik meg. Majd letörlitek a feleslegeset. Bocs a bakiért.
Bocs,h kétszer is ideraktam.Valami gubanc volt.
Nem este volt,hanem délután.
A barátnőm vendégségben aludt párat egy ismerősénél és megkért,hogy fuvarozzam haza.
Elmentem érte,izgatottan,mert tudtam,h lesz neki mit mesélnie...ugyanis előző este találkozója volt a barátnőjével,akivel az utóbbi időkben kissé már el voltak távolodva,de mindvégig nagyon vágytak már egymásra.
Megérkeztem érte,beszélgettünk a vendéglátókkal,majd elindultunk haza a barátnőmmel,akit már nagyon hajtott a vágy,h elmesélhesse a történteket.
Elindultunk és nekilátott az élménybeszámolónak.
Találkoztak a barátnőjével,iszogattak,békülgettek(mert volt valami feszültség közöttük),mignem a piálgatás megtette a hatását és WC re kellett menniük smile
Alaposan el lett kapva a csajom a barátnője által és betuszkolva a bár pipildéjébe,majd olyan vadul nekiesett a barátnő,amit még életében sem tapasztalt.Ennek maradtak is nyomai...pár enyhe lila flekk smile
Jóideig benn is maradtak a vágyaik hevében,miközben az oda várakozó,szükségleteikkel kinlódó türelmetlenkedők be be szóltak,sürgették őket smile
Ezután (ha jól emléxem) visszamentek meginni a megmaradt italaikat és elvonultak valami parkos,sötét helyre és folytatták,amit elkezdtek előtte(fűfoltok a barátnőm naciján smile ).
Miközben hazafelé jövet mindezt elmesélte a barátnőm,már nagyon készen voltam.Tudom,hogy milyen ,,vadállatok"ezek a lányok,ha együtt vannak és jól el is tudtam képzelni..
(út)Közben a kedvesem a farkamat markolászta,ellenőrizvén a ,,hatást" smile Én meg a méretes melleit csomagoltam ki és tapperoltam a csöpögős szürke időben.Azt nemtom,h mindebből mennyit láttak a szembejövők,de nem is nagyon érdekelt...inkább arra koncentráltunk,hogy találjunk valami parkolót,ahol egymásnak eshetünk. Aszfaltról nem nagyon tudtunk letérni a sáros idő miatt,de hamarosan sikerült félre állni,igaz csak jó 5 méterre az úttól és azt is párhuzamosan.
Hátravonultunk a hátsó ülésre...hátradöntött,és alaposan leápolt a telt,puha ajkaival.Kicsit megforgatta a szájában és maradéktalanul le is nyelte,majd adott egy hatalmas csókot,amit egy kedves mosoly követett smile :

Ha esetleg valaki magára ismerne itt az nem a véletlen műve,hanem a megközelitőleg pontos történetmesélésé smile
Ha nem,akkor meg kérem,javitson ki!
Üdv!
Üdv!
Lenne egy kérésem: Tegnap 19:01 kor volt egy történetem a :Mi volt tegnap este?! topicban,de valamiért nem lehet megynyitni,elolvasni.

Ki tudnátok rakni a helyére,vagy irjam inkább újra?
Köszi!
Üdv:macy
Nem este volt,hanem délután.
A barátnőm vendégségben aludt párat egy ismerősénél és megkért,hogy fuvarozzam haza.
Elmentem érte,izgatottan,mert tudtam,h lesz neki mit mesélnie...ugyanis előző este találkozója volt a barátnőjével,akivel az utóbbi időkben kissé már el voltak távolodva,de mindvégig nagyon vágytak már egymásra.
Megérkeztem érte,beszélgettünk a vendéglátókkal,majd elindultunk haza a barátnőmmel,akit már nagyon hajtott a vágy,h elmesélhesse a történteket.
Elindultunk és nekilátott az élménybeszámolónak.
Találkoztak a barátnőjével,iszogattak,békülgettek(mert volt valami feszültség közöttük),mignem a piálgatás megtette a hatását és WC re kellett menniük smile
Alaposan el lett kapva a csajom a barátnője által és betuszkolva a bár pipildéjébe,majd olyan vadul nekiesett a barátnő,amit még életében sem tapasztalt.Ennek maradtak is nyomai...pár enyhe lila flekk smile
Jóideig benn is maradtak a vágyaik hevében,miközben az oda várakozó,szükségleteikkel kinlódó türelmetlenkedők be be szóltak,sürgették őket smile
Ezután (ha jól emléxem) visszamentek meginni a megmaradt italaikat és elvonultak valami parkos,sötét helyre és folytatták,amit elkezdtek előtte(fűfoltok a barátnőm naciján smile ).
Miközben hazafelé jövet mindezt elmesélte a barátnőm,már nagyon készen voltam.Tudom,hogy milyen ,,vadállatok"ezek a lányok,ha együtt vannak és jól el is tudtam képzelni..
(út)Közben a kedvesem a farkamat markolászta,ellenőrizvén a ,,hatást" smile Én meg a méretes melleit csomagoltam ki és tapperoltam a csöpögős szürke időben.Azt nemtom,h mindebből mennyit láttak a szembejövők,de nem is nagyon érdekelt...inkább arra koncentráltunk,hogy találjunk valami parkolót,ahol egymásnak eshetünk. Aszfaltról nem nagyon tudtunk letérni a sáros idő miatt,de hamarosan sikerült félre állni,igaz csak jó 5 méterre az úttól és azt is párhuzamosan.
Hátravonultunk a hátsó ülésre...hátradöntött,és alaposan leápolt a telt,puha ajkaival.Kicsit megforgatta a szájában és maradéktalanul le is nyelte,majd adott egy hatalmas csókot,amit egy kedves mosoly követett smile :

Ha esetleg valaki magára ismerne itt az nem a véletlen műve,hanem a megközelitőleg pontos történetmesélésé smile
Ha nem,akkor meg kérem,javitson ki!
Üdv!
Népszerűsödni fog az első osztály is,ha ilyeneket művelsz ott...na nem ha itt mindezt tudatod az emberekkel smile
Üdv! És nem felejtettem el,hogy még jövök egy priv. válasszal.
Köszönjük! Bár eléggé hosszadalmas lesz...
Nekem jóideig nem lesz semmi.Kórházban van a kedvesem. szomoru1
/ 5 oldal
/ oldal   Összesen: 222 hozzászólás, Listázva: 1-50

Macilacy

Regisztrálás ideje: 2011. február 05.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!