Sziasztok férfit, párt, hölgyet lesnék szabadban 26 éves sportos vagyok
Sziasztok! Adatlapom alapján, keresem partnerem, partnereim, lehetőleg a közelben.
Közös programokra keresek nőt.
Mostanában Komárom környékén nagyfarkú autós???
Sziasztok! Holnap este Komáromban leszek. Lesz helyem, de utazni is tudok. Igényes, diszkrét párral szívesen találkoznék. Minden izgalmas dologban a partneretek lennék kölcsönös szimpátia esetén. Csak olyanok írjanak, akik találkozni is mernek! Akár autós kaland is....
szopatnál is?kis méret érdekel engem!irj!
(Ez egy válasz Búék 23 üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Tatabányán idősebb pasi?

Balatonalmádi valaki?
Ma estere part fogadnek
Sziasztok!
Olyan párt vagy hölgyet keresek, akinek a délelőtti találkozó a jó és egy intelligens, ápolt pasit keres!
Nyitott vagyok sok mindenre, enyhe bi is oké!
Cuckolban, kukkolásban is benne vagyok!
Üdv A
Olyan párt vagy hölgyet keresek, akinek a délelőtti találkozó a jó és egy intelligens, ápolt pasit keres!
Nyitott vagyok sok mindenre, enyhe bi is oké!
Cuckolban, kukkolásban is benne vagyok!
Üdv A
Ajka Veszprém környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex talira! Panzió is oké. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat. Szőkék előnyben!!!
Sziasztok!
Esztergom + 60km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal hármasban.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 60km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal hármasban.
Diszkréció adott és elvárt.
Veszprém mellet lenne helyem bàrmire!!!!!!
Sziasztok! Hétfőn este Komáromban leszek. Lesz helyem, de utazni is tudok. Igényes, diszkrét párral szívesen találkoznék. Minden izgalmas dologban a partneretek lennék kölcsönös szimpátia esetén. Csak olyanok írjanak, akik találkozni is mernek!
Sziasztok, ma nap, nő vagy pár aki szívesen találkozna??

Szabadtéri, vagy autós kalandra,
kukkolásra keresek hölgyet, párt.
Privátban írj.
Köszönöm.
kukkolásra keresek hölgyet, párt.
Privátban írj.
Köszönöm.
Sziasztok,Tatabánya/Komárom környéken keresnek olyan párt ahol mindketten szopnak
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok.Igényes paros vagyunk.
Ma este fiatal pár Fehérváron?
Esetleg pasi…esetleg.
Ma este fiatal pár Fehérváron?
Esetleg pasi…esetleg.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.