Tuning topic (autók, motorok, csajok)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 103 104 105 106 107 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#506   2007. 02. 24. szombat 20:43
oooooooo oooooooo
Széllel szemben hugyozol tiszta pisa a gatyád szára!
#505   2007. 02. 24. szombat 20:42
oooooooo oooooooo
Gyere Homepictures köss bele Brekucba!
#504   2007. 02. 24. szombat 20:37
X Törölt felhasználó (69371)
ne foglalkozz velük! várom az értekezésed a leírtakkal kapcsolatban!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 24. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 20:28
Szerintem pontosan megértettük mind a ketten,te nem érted meg hogy más a véleményünk.Más a véleményünk!MÁS A VÉLEMÉNYÜNK!Csak mi ezt nem olyan útszéli stílusban adjuk elő.
#503   2007. 02. 24. szombat 20:37
X Törölt felhasználó (77369)
És szerintem vannak még igy páran csak lehet hogy nincsenek itt .Hagyátok má egymásra pihizetek nézétek a puncikat és gondolkogyatok valami okoságon.Egyébként meg egyem bervéleménye szerintem kevés.Egy fasza csávonak kel kocsi is és csaj is ja meg egy kis tunning mind kettöre. worship wave
#502   2007. 02. 24. szombat 20:35
a témának akkor és ott van helye, ahol érdekel valakit! legyen az egy ember vagy 100! mondom akit nem érdekel az ne jöjjön ide! ezen mit nem lehet megérteni! na tényleg befejeztem!
#501   2007. 02. 24. szombat 20:29
oooooooo oooooooo
Sünbalázst is érdekli,ha elsiklottál volna felette.
#500   2007. 02. 24. szombat 20:28
oooooooo oooooooo
Szerintem pontosan megértettük mind a ketten,te nem érted meg hogy más a véleményünk.Más a véleményünk!MÁS A VÉLEMÉNYÜNK!Csak mi ezt nem olyan útszéli stílusban adjuk elő.
#499   2007. 02. 24. szombat 20:21
oooooooo oooooooo
Az van hogy idejössz oszt kötözködsz!Káromkodsz mint egy kocsis,mégis mit képzelsz magadról?Ki vagy te,vagy kinek képzeled magat?Senki sem használt ilyen hangnemet.
#498   2007. 02. 24. szombat 20:15
Jok a picsák.Csak tuningojá má vazeg.(nyugivan)
#497   2007. 02. 24. szombat 20:13
biztos úgy lesz ahogy te akarod! :)))
mi lenne ha más érdekel, akkor te is tennél be valamit! persze elvárod, hogy érdekes legyen a topic. de csak nézd meg, hogy szinte ketten foglalkozunk a témával! a topic címe TUNING! és tettem be csajokat, egy kibaszott vélemény nem jött rájuk, csak Tomtól és Anthonytól! akkor mi kell nektek? basszák meg a csávók a kipufogót, a csajok lovagóljanak a sebváltón? van több száz topic, ha ez nem tetszik, akkor lehet oda is menni! ti ezt nem bírjátok megérteni!

részemről befejeztem! továbbiakban is hasonlóan viszem tovább a topic-ot mint eddig, ha kell egyedül!
#496   2007. 02. 24. szombat 20:02
ha már két embert érdekel a téma, akkor szerintem szabad a pálya! és kérlek ne vedd ezt tőlem kötözködésnek!

Ott van az intézkedések topic. szinte mindig csak két ember ír bele. eplus2 alien2 nyes
#495   2007. 02. 24. szombat 19:53
egyébként várom az észrevételed az irományokkal kapcsolatban! engem érdekel ha valami sántít benne! mert valóban foglalkozom ezzel a témával!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 24. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 19:42
Én nem kifogásoltam semmit,rosszul emlékszel.Azt hiszem rajtad kívül van egy-két ember,akit esetleg érdekel Dako írásaiból valami.Akit csak egy csilli -villi autó mellett bárgyú tekintettel pózoló cicababa érdekel,azt is találhat magának,és nem fog letörni a mutatóújja egy kis görgetéstől.
#494   2007. 02. 24. szombat 19:51
én is beteszek egy rakat képet, de 1 hsz.-be! én arra kértem azokat akik képet illesztenek be, hogy ha meg tudják oldani (márpedig meglehet), akkor a képeiket egy hsz.-be tegyék! ebben mi a baj. azért jó egy hsz.-ben látni a képeket, mert ha van a képekkel teli hsz. előtt valami fontos, akkor az nem fog átmenni a másik oldalra a sok különálló képes hsz.-ek miatt. mert így sem lapoznak vissza az emberek és rögtön az első hsz. láttán belekötnek, holott az előzményekről fogalmuk sincs! én mindig végig olvasom a hsz.-eket addig, ameddig nem voltam jelen, hogy tudjam követni az eseményeket! azért mert szexoldalon vagyunk, még lehet más téma is! akit nem érdekel az úgysem néz be ide! én sem járok az összes topicban!

ez mindenkinek szól! és csak azért mondjátok, hogy hülyeséget írok szerintem, mert a nevem mellett ott van a 84. ha nem lenne ott, szerintem senki nem kötne belém ennyire. másrészt ugyanúgy én is gondolhatom a más hsz.-ét hülyeségnek, ez mindig az illető látásmódjához igazodik, hogy mit minek lát!
#493   2007. 02. 24. szombat 19:42
oooooooo oooooooo
Én nem kifogásoltam semmit,rosszul emlékszel.Azt hiszem rajtad kívül van egy-két ember,akit esetleg érdekel Dako írásaiból valami.Akit csak egy csilli -villi autó mellett bárgyú tekintettel pózoló cicababa érdekel,azt is találhat magának,és nem fog letörni a mutatóújja egy kis görgetéstől.
#492   2007. 02. 24. szombat 19:26
oooooooo oooooooo
Úgy látszik olyan témában nem írhatok Dako-nak,amit a nagyérdemű nem tart izgalmasnak.Ez TUNNING TOPIC!Akkor várom hogy meddig mehetünk?És a MOTORMÁNIA!Ott mi a határ?
#491   2007. 02. 24. szombat 19:23
Engem speciel ez is az is érdekel csk az bosszant ha valaki hülyeségeket irkál.Szvsz szerint kell egy ijen topic .Hisz nem tudni hol találni igazi szakértöt.
#490   2007. 02. 24. szombat 19:15
oooooooo oooooooo
Azt hiszem én olvastam el egyedül.Látod ha valaki gondoz egy témát,törődik vele már az is baj.Akit nem érdekel az miért van itt?A legegyszerűbb dolog idekaffantani pár sort,úgy hogy max 4 h.sz.-t olvas vissza.Maximálisan hiányzik a tolerancia,-akit más érdekel mint engem az hülye!-mentalítás-és csak ülünk a moziban és beszólunk faszákat!-stílus.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 24. szombat 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 24. szombat 19:04
jó tudom! de süni provokál mióta megjött! nézd meg miket ír ide, folyamatosan OFF-ol! nehogy már én legyek a szaralak! urambocsá!
#489   2007. 02. 24. szombat 19:04
jó tudom! de süni provokál mióta megjött! nézd meg miket ír ide, folyamatosan OFF-ol! nehogy már én legyek a szaralak! urambocsá!
#488   2007. 02. 24. szombat 18:59
hát de ne haragudjatok már! vazzeg veszem a fáradságot, illesztek be képeket, szöveget. nem azt mondom, hogy amit beillesztek az a szentírás. de olyat ne mondjon a sünike, hogy baromság! nem is neki ment! hanem annak aki valamit konyít hozzá! olyan oldalról van, amin szerintem nem írnak baromságot! és azért nem linkelek, mert így el lehet itt is olvasni! az meg pláne ne oktasson ki, aki érdemben nem tesz semmit a topicért! igaz sünike?!

ja Tom! ha jól tudom ma már volt egy pár hsz.-em, szerintem már rég nem jár a pont a hsz.-eimért!
#487   2007. 02. 24. szombat 18:54
Hát okosat te se nagyon szol tál. De veled elentét ben egy két autot márjavitottam és tisztában vagyok aval hogy müködnek.Nem ugy mint te .Kicsávo.

... 103 104 105 106 107 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 02. 09. péntek
Üzenetek: 2586db
Utolsó üzenet: 2012. 11. 05. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!