Széllel szemben hugyozol tiszta pisa a gatyád szára!
Gyere Homepictures köss bele Brekucba!
ne foglalkozz velük! várom az értekezésed a leírtakkal kapcsolatban!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 24. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 20:28

Szerintem pontosan megértettük mind a ketten,te nem érted meg hogy más a véleményünk.Más a véleményünk!MÁS A VÉLEMÉNYÜNK!Csak mi ezt nem olyan útszéli stílusban adjuk elő.
És szerintem vannak még igy páran csak lehet hogy nincsenek itt .Hagyátok má egymásra pihizetek nézétek a puncikat és gondolkogyatok valami okoságon.Egyébként meg egyem bervéleménye szerintem kevés.Egy fasza csávonak kel kocsi is és csaj is ja meg egy kis tunning mind kettöre.

a témának akkor és ott van helye, ahol érdekel valakit! legyen az egy ember vagy 100! mondom akit nem érdekel az ne jöjjön ide! ezen mit nem lehet megérteni! na tényleg befejeztem!
Sünbalázst is érdekli,ha elsiklottál volna felette.
Szerintem pontosan megértettük mind a ketten,te nem érted meg hogy más a véleményünk.Más a véleményünk!MÁS A VÉLEMÉNYÜNK!Csak mi ezt nem olyan útszéli stílusban adjuk elő.
Az van hogy idejössz oszt kötözködsz!Káromkodsz mint egy kocsis,mégis mit képzelsz magadról?Ki vagy te,vagy kinek képzeled magat?Senki sem használt ilyen hangnemet.
Jok a picsák.Csak tuningojá má vazeg.(nyugivan)
biztos úgy lesz ahogy te akarod! :)))
mi lenne ha más érdekel, akkor te is tennél be valamit! persze elvárod, hogy érdekes legyen a topic. de csak nézd meg, hogy szinte ketten foglalkozunk a témával! a topic címe TUNING! és tettem be csajokat, egy kibaszott vélemény nem jött rájuk, csak Tomtól és Anthonytól! akkor mi kell nektek? basszák meg a csávók a kipufogót, a csajok lovagóljanak a sebváltón? van több száz topic, ha ez nem tetszik, akkor lehet oda is menni! ti ezt nem bírjátok megérteni!
részemről befejeztem! továbbiakban is hasonlóan viszem tovább a topic-ot mint eddig, ha kell egyedül!
mi lenne ha más érdekel, akkor te is tennél be valamit! persze elvárod, hogy érdekes legyen a topic. de csak nézd meg, hogy szinte ketten foglalkozunk a témával! a topic címe TUNING! és tettem be csajokat, egy kibaszott vélemény nem jött rájuk, csak Tomtól és Anthonytól! akkor mi kell nektek? basszák meg a csávók a kipufogót, a csajok lovagóljanak a sebváltón? van több száz topic, ha ez nem tetszik, akkor lehet oda is menni! ti ezt nem bírjátok megérteni!
részemről befejeztem! továbbiakban is hasonlóan viszem tovább a topic-ot mint eddig, ha kell egyedül!
ha már két embert érdekel a téma, akkor szerintem szabad a pálya! és kérlek ne vedd ezt tőlem kötözködésnek!
Ott van az intézkedések topic. szinte mindig csak két ember ír bele.
Ott van az intézkedések topic. szinte mindig csak két ember ír bele.

egyébként várom az észrevételed az irományokkal kapcsolatban! engem érdekel ha valami sántít benne! mert valóban foglalkozom ezzel a témával!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 24. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 19:42

Én nem kifogásoltam semmit,rosszul emlékszel.Azt hiszem rajtad kívül van egy-két ember,akit esetleg érdekel Dako írásaiból valami.Akit csak egy csilli -villi autó mellett bárgyú tekintettel pózoló cicababa érdekel,azt is találhat magának,és nem fog letörni a mutatóújja egy kis görgetéstől.
én is beteszek egy rakat képet, de 1 hsz.-be! én arra kértem azokat akik képet illesztenek be, hogy ha meg tudják oldani (márpedig meglehet), akkor a képeiket egy hsz.-be tegyék! ebben mi a baj. azért jó egy hsz.-ben látni a képeket, mert ha van a képekkel teli hsz. előtt valami fontos, akkor az nem fog átmenni a másik oldalra a sok különálló képes hsz.-ek miatt. mert így sem lapoznak vissza az emberek és rögtön az első hsz. láttán belekötnek, holott az előzményekről fogalmuk sincs! én mindig végig olvasom a hsz.-eket addig, ameddig nem voltam jelen, hogy tudjam követni az eseményeket! azért mert szexoldalon vagyunk, még lehet más téma is! akit nem érdekel az úgysem néz be ide! én sem járok az összes topicban!
ez mindenkinek szól! és csak azért mondjátok, hogy hülyeséget írok szerintem, mert a nevem mellett ott van a 84. ha nem lenne ott, szerintem senki nem kötne belém ennyire. másrészt ugyanúgy én is gondolhatom a más hsz.-ét hülyeségnek, ez mindig az illető látásmódjához igazodik, hogy mit minek lát!
ez mindenkinek szól! és csak azért mondjátok, hogy hülyeséget írok szerintem, mert a nevem mellett ott van a 84. ha nem lenne ott, szerintem senki nem kötne belém ennyire. másrészt ugyanúgy én is gondolhatom a más hsz.-ét hülyeségnek, ez mindig az illető látásmódjához igazodik, hogy mit minek lát!
Én nem kifogásoltam semmit,rosszul emlékszel.Azt hiszem rajtad kívül van egy-két ember,akit esetleg érdekel Dako írásaiból valami.Akit csak egy csilli -villi autó mellett bárgyú tekintettel pózoló cicababa érdekel,azt is találhat magának,és nem fog letörni a mutatóújja egy kis görgetéstől.
Úgy látszik olyan témában nem írhatok Dako-nak,amit a nagyérdemű nem tart izgalmasnak.Ez TUNNING TOPIC!Akkor várom hogy meddig mehetünk?És a MOTORMÁNIA!Ott mi a határ?
Engem speciel ez is az is érdekel csk az bosszant ha valaki hülyeségeket irkál.Szvsz szerint kell egy ijen topic .Hisz nem tudni hol találni igazi szakértöt.
Azt hiszem én olvastam el egyedül.Látod ha valaki gondoz egy témát,törődik vele már az is baj.Akit nem érdekel az miért van itt?A legegyszerűbb dolog idekaffantani pár sort,úgy hogy max 4 h.sz.-t olvas vissza.Maximálisan hiányzik a tolerancia,-akit más érdekel mint engem az hülye!-mentalítás-és csak ülünk a moziban és beszólunk faszákat!-stílus.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 24. szombat 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 19:04
Törölt felhasználó (69371)

jó tudom! de süni provokál mióta megjött! nézd meg miket ír ide, folyamatosan OFF-ol! nehogy már én legyek a szaralak! urambocsá!
jó tudom! de süni provokál mióta megjött! nézd meg miket ír ide, folyamatosan OFF-ol! nehogy már én legyek a szaralak! urambocsá!
hát de ne haragudjatok már! vazzeg veszem a fáradságot, illesztek be képeket, szöveget. nem azt mondom, hogy amit beillesztek az a szentírás. de olyat ne mondjon a sünike, hogy baromság! nem is neki ment! hanem annak aki valamit konyít hozzá! olyan oldalról van, amin szerintem nem írnak baromságot! és azért nem linkelek, mert így el lehet itt is olvasni! az meg pláne ne oktasson ki, aki érdemben nem tesz semmit a topicért! igaz sünike?!
ja Tom! ha jól tudom ma már volt egy pár hsz.-em, szerintem már rég nem jár a pont a hsz.-eimért!
ja Tom! ha jól tudom ma már volt egy pár hsz.-em, szerintem már rég nem jár a pont a hsz.-eimért!
Hát okosat te se nagyon szol tál. De veled elentét ben egy két autot márjavitottam és tisztában vagyok aval hogy müködnek.Nem ugy mint te .Kicsávo.