Kicsiknek és nagyoknak:
észtországi rendőrautó:

szuper verda
Katicika látom te is kedveled a subarut:)

Nagyon jó képek!
Japán magazin közölte képek a lehetséges új Impreza WRX és STI változatról.
Elméletileg az idei NY-i autó hajcihőn kint lehet.
Elméletileg az idei NY-i autó hajcihőn kint lehet.
Nem akarok katica nevében nyilatkozni, de inkább az én bénázásom javítgatja, hogy legalább látni is lehessen amit belinkelek.
Japán magazinok és sok egyébb online és nyomtatott média közölt már képeket az új Imprezáról. Szóval lehet hogy csak a 4 felni fog stimmelni és az embléma.
Bocsi Katicika még a neved sem tudom normálisan leírni. :(
Bocsi Katicika még a neved sem tudom normálisan leírni. :(
Ez a kép még idetartozik tematikailag, amivel az a bajom, hogy a WRC kamera (a tetőn a kis szürke dobozka) a navigátor felőli oldalon van és az minden egyes WRC-n a pilóta feje fölött van, azaz a másik oldalon, és mivel a matricázás a megfelelő irányban van ezért az semlehet, hogy tükrözték volna a képet.

Én kb. 8 éve kaptam 2 bőrkabátért /újjak voltak/ egy némettől egy 1.8-as subaru kombit.Ő a nyaralójához hordta vele fel a hegyre a téglát meg mindent,mert felhúzott itt egy nyaralót.Szervizt már igen régen nem látott,olyan olaj volt benne mint az iszap.Mivel nem voltak magyar papírjai,csak rodeóztunk vele a hegyi utakon.Hibátlanul és finoman működőtt,csak szétkúrták az utastér belsejét.A bokszer hangját alapjáraton nem is lehetett hallani,és nagyon jól ment a terepen /4x4/,igaz a német szerzett rá vmi durva off-road gumikat.
viszont lehet,hogy a volán jobboldalon van....
Akár így is kinézhet majd:
Az összes WRC balkormányos. Nem létezik jobb kormányos WRC semmilyen gyártmányból. Az Mitsu, a Ford stb mind jobbos eredetileg, de a homologizáció nem engedi a jobb kormányos verziót.

Veronica da Sousa