hehe, én is remélem fejlődőképes vagyok,
ám sok lehetőségem nincs rá... :(
SZeretem az olyan lányokat, akikkel el lehet ilyenről beszélni... (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 17. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 10:03

SZeretem az olyan lányokat, akikkel el lehet ilyenről beszélni... (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 17. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Én mindenképpen fejlődő képes vagyok!
Minden nőnél máshogy kezdtem mivel nincs két egyforma helyzet...
Azonkívül ha elég nyílt a nő akkor elbeszélgetek vele a sexről, hogy mit szeret és ezt megpróbálom figyelembe venni az aktus alatt...

Minden nőnél máshogy kezdtem mivel nincs két egyforma helyzet...
Azonkívül ha elég nyílt a nő akkor elbeszélgetek vele a sexről, hogy mit szeret és ezt megpróbálom figyelembe venni az aktus alatt...
Szép estét!
Szobor elfér még a nappaliba?.-)
Szobor elfér még a nappaliba?.-)

Hmm, anno megmondtam, hogyha falura költözünk, tartsunk majd állatokat... csak a kacsát vegyük máshonnan, mert azokért valami miatt megveszek. csípem a fejüket...
Ugyanakkor a húsukat is imádom.
Tehát, úgy nem lenne szívem megenni, hogy előtte minden nap kinéztem hozzá, hogy "jajdearivagy"
A mindent a kedvencért dolgot én sem bírom...
bazz, Békáson szoktam látni egy párt.. sétáltatják a kutyáikat...
6-7 gusztustalan, agyunpuccolt uszkár, mindegyik valami idegbeteg amerikanizáló névvel...
amilyen puccosak a dögök, olyan igénytelenül néznek ki a gazdáik... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 10:02
Ugyanakkor a húsukat is imádom.

Tehát, úgy nem lenne szívem megenni, hogy előtte minden nap kinéztem hozzá, hogy "jajdearivagy"
A mindent a kedvencért dolgot én sem bírom...
bazz, Békáson szoktam látni egy párt.. sétáltatják a kutyáikat...
6-7 gusztustalan, agyunpuccolt uszkár, mindegyik valami idegbeteg amerikanizáló névvel...
amilyen puccosak a dögök, olyan igénytelenül néznek ki a gazdáik... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Tévedés!
én szeretem a macskákat, szeretem a kutyákat is! de pl a nyuszikat is!
órákat el tudok játszani a macsekokkal, kutyusokkal!
csak magát a jelenséget utálom! a házikedvencemért mindent megteszek!
pl volt, h ilyet láttam: viszem a kutyám sétáltatni, és amíg látom a gazdi ölébe van! kivenném az öléből és egy igazi kapuskirúgást végeznék az ebén!
vagy mikor a nyuszit sajnálják!
a nyuszik helyes elnevezése: tepsi füles! isteni a húsa! vadas mártással!
vagy ehetem a szar (lehet bábolnai?
) baromfit, mikor az anyósom udvara teli van tyúkkal csirkével, mert sajnálja levágni! ...
én szeretem a macskákat, szeretem a kutyákat is! de pl a nyuszikat is!
órákat el tudok játszani a macsekokkal, kutyusokkal!
csak magát a jelenséget utálom! a házikedvencemért mindent megteszek!
pl volt, h ilyet láttam: viszem a kutyám sétáltatni, és amíg látom a gazdi ölébe van! kivenném az öléből és egy igazi kapuskirúgást végeznék az ebén!
vagy mikor a nyuszit sajnálják!
a nyuszik helyes elnevezése: tepsi füles! isteni a húsa! vadas mártással!

vagy ehetem a szar (lehet bábolnai?

először hónaljrákot olvastam
összeszorított mellek... *agyonpirulós smiley*
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:23

összeszorított mellek... *agyonpirulós smiley*

Törölt felhasználó (21812)

Kihagytad a hónaljárkot, a térdhajlatot, a combközt, az összeszorított melleket

Szerelem nélkül a testiség olyan, mint hideg vízzel zuhanyozni...
Nekem legalábbis...
(most én játszom surdapapát, hogy végigmegyek szépen a kommenteken
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:18
Nekem legalábbis...
(most én játszom surdapapát, hogy végigmegyek szépen a kommenteken

jah...és sandor után szabadon: az érzelmek, a partnerek közötti viszony is meghatározza a szex mikéntjét

Azért mondtam, hogy félmeztelenek, hogy ne pont a coitusra gondoltam, mert nem az volt... de mégis... igenis szeretkeztünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:03
Törölt felhasználó (24620)

Baszni a paraszt is tud szeretkezni müvészet.
Hmm...
Egyik volt barátnővel volt, hogy játszódtunk... félmeztelenek voltunk, és valahogy nagyon belemelegedtünk... a csókokba a simogatásba, a karmolászásba, a mozgásba...
Felnéztem rá két sóhaj közt;
"Amit mi csinálunk... ez... már művészet!"
Az volt.
Hmm...
Egyik volt barátnővel volt, hogy játszódtunk... félmeztelenek voltunk, és valahogy nagyon belemelegedtünk... a csókokba a simogatásba, a karmolászásba, a mozgásba...
Az volt.
Baszni a paraszt is tud szeretkezni müvészet.
Hmm...
Az volt. (Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:07
Hmm...
Az volt. (Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Talán lehet hogy fiatal vagy én már nem.Az életem során már jó pár kapcsolat/férjezett,szingli,elvált.igazán szerelmes/ alapján szerezetem meg azt a tapasztalatot amit a nők igényelnek. De gondolj az útszélén álló lányokra, Mit élveznek. Semmit. csak a suska kell.Nem nyújt igazán semmit. Ha azonban egy férfi át tudja magát adni a nőnek nem csak a merev farka vezeti hanem az érzelem világa is akkor az a szex egészen más. Van egy csúnya mondás de ide belefér. Baszni a paraszt is tud szeretkezni müvészet.
Ehh, beteg világ...
Én kifejezetten zokonvenném, ha nem hagyná magát ott alant kényeztetni a lány... imádom csinálni... és ők is imádták ^_^
...
juj de hiányzik most :(
(éhes Wilika P-nával álmodik
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 08:41
Én kifejezetten zokonvenném, ha nem hagyná magát ott alant kényeztetni a lány... imádom csinálni... és ők is imádták ^_^
...
juj de hiányzik most :(
(éhes Wilika P-nával álmodik

ezt áthoztam a csiklónyalásos topicból...
"Általános közvélekedés szerint a férfiak nem igazán szeretnek nyalni, vagy legalábbis kisebbséget alkotnak azok, akik lelkesen űzik a szex ezen fajtáját. Még kevesebben vannak elvileg azok, akik igazán értik a dolgukat, és tartják mindezt olyan fontosnak, hogy fejlődjenek is benne. "
"sok nő még mindig nem meri kimondani, valójában egy alapos nyalásra vágyik, de az is lehet, hogy a nők szemérmesebb, látszólag visszahúzódóbb szexuális magatartásáról kialakult képnek felel meg mindez."
ez igaz lenne? ti férfiak nem igazán szerettek nyalni? ha igen, akkor fejlődőképesek vagytok? mit tesztek meg ezért? például olvastok róla? vagy rákérdeztek a nőnél, hogy mivel tehetnétek jobbá?
ez megerősíti a te cikkedet
"Általános közvélekedés szerint a férfiak nem igazán szeretnek nyalni, vagy legalábbis kisebbséget alkotnak azok, akik lelkesen űzik a szex ezen fajtáját. Még kevesebben vannak elvileg azok, akik igazán értik a dolgukat, és tartják mindezt olyan fontosnak, hogy fejlődjenek is benne. "
"sok nő még mindig nem meri kimondani, valójában egy alapos nyalásra vágyik, de az is lehet, hogy a nők szemérmesebb, látszólag visszahúzódóbb szexuális magatartásáról kialakult képnek felel meg mindez."
ez igaz lenne? ti férfiak nem igazán szerettek nyalni? ha igen, akkor fejlődőképesek vagytok? mit tesztek meg ezért? például olvastok róla? vagy rákérdeztek a nőnél, hogy mivel tehetnétek jobbá?
ez megerősíti a te cikkedet

pont ezen gonodlkodtam a buszon hazafelé...
Amikor láttam azt a reklámot, le voltam taglózva, és hangosan felkiáltottam a tévé előtt...
Te Apa! Ebben a reklámban igazi nők voltak! Érted? IGAZI NŐK!
...és milyen szépek voltak ^_^
üdvözletem a marketingesüknek (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 07:57
Amikor láttam azt a reklámot, le voltam taglózva, és hangosan felkiáltottam a tévé előtt...
Te Apa! Ebben a reklámban igazi nők voltak! Érted? IGAZI NŐK!
...és milyen szépek voltak ^_^
üdvözletem a marketingesüknek (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg
az éjjeli csigákról eszembe jutott az a bankos reklám, ahol egy doktorbácsi állatorvosi rendelőt nyitott, és éppen egy csigát telefonkezel
azért tetszik, mert életszagú...a doki roppant helyes, az asszisztense pedig nem szőke szilikonbarbi...a másik az a kozmetikum reklám, ahol nem anorexiás csajok vonaglanak fehérneműben, hanem hús-vér nők (amilyen alkatból állítólag lényegesen több van a világon)

az éjjeli csigákról eszembe jutott az a bankos reklám, ahol egy doktorbácsi állatorvosi rendelőt nyitott, és éppen egy csigát telefonkezel

Afrikai achátcsigák... Legbohókásabb háziallatok, amik valaha voltak nekem. ^_^
Amikor néztem, hogy aprítják be a salátát, és csurgott rá bőven a nyáluk...
olyan jóízűen csinálták, hogy én is mindig megéheztem.
Aztán amikor szétterültek a hatalmas lábukkal az üvegen... és amikor 8 órán át szeretkeztek...
és lett 150 kölkük
Ehh, csak szüleim ne éheztették volna ki őket :'( (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:31
Amikor néztem, hogy aprítják be a salátát, és csurgott rá bőven a nyáluk...

Aztán amikor szétterültek a hatalmas lábukkal az üvegen... és amikor 8 órán át szeretkeztek...
és lett 150 kölkük

Ehh, csak szüleim ne éheztették volna ki őket :'( (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

csigák... jáááj! szomszédnak is van, kettő. mindig, mikor süt a napocska, ki szokta őket rakni "legelni". valami afrikai izék, már akkorák, mint az öklöm.
legelés közben mindig eltűnnek. persze, elég rájuk pillantani tizpercenként, mert ugyebár messzire nem jutnak sosem.
mindig izgulok, át ne fészkeljék magukat a kertembe, lelegelnék a mindenséget is.
legelés közben mindig eltűnnek. persze, elég rájuk pillantani tizpercenként, mert ugyebár messzire nem jutnak sosem.
mindig izgulok, át ne fészkeljék magukat a kertembe, lelegelnék a mindenséget is.
Ha jól értem észrevételedet ha nem királyfi a pasid abban a helyzetben nem jössz vele többet össze.Ha a pasiról van szó hogy királyfi-e azzal nem szoktan dicsekedni már csak ezért sem mert az öndicséret bü.. meg nem nekem kell magamról véleményt alkotni, alkosson véleményt az akivel vagyok .voltam,vagy leszek. .
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 15:10

És milyen kevés a művész... sokan azt gondolják magukról h. művészek... na de hogyan közöld h. ugyan már királyfi messze vagy a művészettől...

igen,imádom a combfixet,leginkább ott,ahol végzödik és a selymes bör kezdödik
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:30
Törölt felhasználó (21812)

Régebben láttam a Selyem sikolya című filmet.
Párizsban játszódik, 1914-ben.
Rövid tartalom:
fiatal varrónőt a selyem iránti beteges bűvölete miatt többször etartóztatják. Ha meglát egy darabka szövetet, úgy érzi meg kell érintenie, simogatnia, s ez különös gyönyöröket okoz számára. Ez az izgalom csak fokozódik, amikor a selymet széttépve, sikoltani hallja. Ez a rögeszme egyre jobban foglalkoztatja az elmegyógyintézet főorvosát, akit a nő szenvedélye elvarázsol, s maga is foglalkozni kezd az anyagokkal, miközben folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a betegséget elismerje az orvostudomány. A férfi leküzdhetetlen vágyat érez, hogy a nő számára fétisnek tartott selyem az ő személyében öltsön alakot. A filmet a századfordulón élt G. G. de Clerambault doktor élete és munkássága inspirálta.
KÉRDÉSEM
Nektek van olyan anyag, aminek az érintése - ha nem is ilyen intenzív, de - izgalmat okoz?
Párizsban játszódik, 1914-ben.
Rövid tartalom:
fiatal varrónőt a selyem iránti beteges bűvölete miatt többször etartóztatják. Ha meglát egy darabka szövetet, úgy érzi meg kell érintenie, simogatnia, s ez különös gyönyöröket okoz számára. Ez az izgalom csak fokozódik, amikor a selymet széttépve, sikoltani hallja. Ez a rögeszme egyre jobban foglalkoztatja az elmegyógyintézet főorvosát, akit a nő szenvedélye elvarázsol, s maga is foglalkozni kezd az anyagokkal, miközben folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a betegséget elismerje az orvostudomány. A férfi leküzdhetetlen vágyat érez, hogy a nő számára fétisnek tartott selyem az ő személyében öltsön alakot. A filmet a századfordulón élt G. G. de Clerambault doktor élete és munkássága inspirálta.
KÉRDÉSEM
Nektek van olyan anyag, aminek az érintése - ha nem is ilyen intenzív, de - izgalmat okoz?

és használhatod rögtön a hatalmadat,figyelmeztesd édespille[ADMINT],hogy a három elözö hsz-ét összevonhatta volna,igy nagyon pontgyüjtö-gyanús
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)

eddig én sem,remélem nem változott,csak a címed...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)

észre sem vettem, hogy admin lettem!

igazából mi nők sem vagyunk sokkal különbek...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)

jah. a mártogatótálka, meg a mártogatnivaló...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 17. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 16:06

De azért figyeltétek... honnan jutottunk el a vad mártásáig?
Itt ám a bizonyíték h. a pasikat két dolog érdekli

Nekem sajna mennem kell. Szép estét mindenkinek.
Pedig engem nem is csak két dolog érdekel
Pedig engem nem is csak két dolog érdekel

De azért figyeltétek... honnan jutottunk el a vad mártásáig?

Hirtelen milyen adakozó lettél a mártásodat illetően
Te pille... ha nem vadból akkor az mán nem is vadas
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Te pille... ha nem vadból akkor az mán nem is vadas