balatonberényt tudom ajánlani
(Ez egy válasz feri27 üzenetére (2012. 05. 26. szombat 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 26. szombat 07:33

Sziasztok.Régóta szeretném kipróbálni a nudizást.Rajtam is para van az első alkalom miatt,ezért először csak egy szolíd helyet keresek...Már ha van iyen...Budapesti vagyok,a közelben keresek....A Lupa és az Omszki tavak nem igazán jönnek be,inkább valami zárt elkülönített strandra gondolnék....Ha valaki tud nekem ebben segíteni azt megköszönöm....Május 26-27-én esetleg ha valaki tud valami naturista programot...előre is köszi,sziasztok
Sziasztok.Régóta szeretném kipróbálni a nudizást.Rajtam is para van az első alkalom miatt,ezért először csak egy szolíd helyet keresek...Már ha van iyen...Budapesti vagyok,a közelben keresek....A Lupa és az Omszki tavak nem igazán jönnek be,inkább valami zárt elkülönített strandra gondolnék....Ha valaki tud nekem ebben segíteni azt megköszönöm....Május 26-27-én esetleg ha valaki tud valami naturista programot...előre is köszi,sziasztok
Én azért bízok benne, hogy hétfőn egy pár órára kisüt a nap!

Hát a pünkösdi hosszú hétvégének beb.szott a 20-22 fok, úgyhogy buktuk a strandolást.
Köszi az infót! Ha eljutunk legközelebb,akkor megnézzük
Nektek is szép napot kívánunk! (Ez egy válasz szerelemlovas üzenetére (2012. 05. 25. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 25. péntek 11:31

Nektek is szép napot kívánunk! (Ez egy válasz szerelemlovas üzenetére (2012. 05. 25. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

A bejárattól csak egyenesen és a bermudánál (büfé) mindig balra tarts,ez a sziget leges leg vége, van egy tábla is a bejáratánál.
A portánál van is egy térkép is,három strand van az első a nagy strand balra, egyenesen közép tájon egy másik a sátrasoknak ,kempingezőknek és van egy a sziget végén, mindhárom bárki számára látogatható.
A spiccet sokan ismerik, szerintem bárkit megkérdezel szívesen eligazít.
Szép napot nektek!
A portánál van is egy térkép is,három strand van az első a nagy strand balra, egyenesen közép tájon egy másik a sátrasoknak ,kempingezőknek és van egy a sziget végén, mindhárom bárki számára látogatható.
Szép napot nektek!
A bejárattól csak egyenesen és a bermudánál (büfé) mindig balra tarts,ez a sziget leges leg vége, van egy tábla is a bejáratánál.
Szép napot nektek! (Ez egy válasz par35 üzenetére (2012. 05. 25. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 25. péntek 11:13
Szép napot nektek! (Ez egy válasz par35 üzenetére (2012. 05. 25. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Pontosan leírnátok,hogy hogyan lehet a bejárattól eljutni a "spicc beach"-re.
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Sziasztok!
Előre is köszi! (Ez egy válasz szerelemlovas üzenetére (2012. 05. 24. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 24. csütörtök 12:07
Előre is köszi! (Ez egy válasz szerelemlovas üzenetére (2012. 05. 24. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Délegyháza szuper lett , a hétvégén voltunk ,a sziget végén csináltak egy homokos plázst, azt hiszem spicc beach
a neve, úgy vettük észre a fiatalabbak ide járnak, már évek óta járunk ki, de ezen a részen még nem is voltunk,a bejárattól még vagy két kilométer.
Valószínű hogy e hétvégén is megyünk,ha az idő engedi ,ráadásul 26-27. még
gyereknapi programok is lesznek.
a neve, úgy vettük észre a fiatalabbak ide járnak, már évek óta járunk ki, de ezen a részen még nem is voltunk,a bejárattól még vagy két kilométer.
Már mi is oda járunk" tényleg jó hely!
(Ez egy válasz szerelemlovas üzenetére (2012. 05. 24. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 24. csütörtök 12:07

Délegyháza szuper lett , a hétvégén voltunk ,a sziget végén csináltak egy homokos plázst, azt hiszem spicc beach
Hát igen a Fóka itt szegeden csak arra jó hogy leszaladj egy,max két órára és kész,belépő nincs és nyitott de jó,a Sziki más teljesen oda egész nap érdemes lemenni,kulturált és minden megtalálható benne a kor követelményének.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 23. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 23. szerda 15:08
Törölt felhasználó (143387)

én Szegeden a fokára szoktam kijárni, de ott nem nagyon vannak sokan. Szikiről valaki tudna írni pár sort, hogy milyen, mennyien vannak,... ? illetve hogy oda kell valami tagság, vagy lehet menni bárkinek? köszöntem
A Sziki nagyon jó hely, színvonalas és nem drága. Amikor jó az idő, sokan szoktak lenni. Tagsági nem kell, de a naturizmus szabályait minden belépőnek be kell tartania.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 23. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 23. szerda 15:08
Törölt felhasználó (143387)

én Szegeden a fokára szoktam kijárni, de ott nem nagyon vannak sokan. Szikiről valaki tudna írni pár sort, hogy milyen, mennyien vannak,... ? illetve hogy oda kell valami tagság, vagy lehet menni bárkinek? köszöntem
Mindenkivel a kezdetben előfordul. Senki sem csinál problémát. Irány a zuhany, tó, folyó a hideg víz segít. Aztán megszokod.
(Ez egy válasz facsefacse üzenetére (2012. 05. 21. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 21. hétfő 21:13

Nahát...a végén még kiderül, hogy jópár szegedi van erre, csak nem irogatnak a fórumokba.
Sziki már most is jó, amint jó idő lesz menjetek! Mi már 5-6szor voltunk kint idén.

Sziasztok!
Én még csak barátkozom a nudista kempingezés gondolatával. Így aztán lenne egy béna kérdésem.
Nagy gáz ha feláll véletlen? Elég könnyen ugrik mindenre, aztán kicsit aggódom miatta. Szoktak belőle problémát csinálni? Vagy egyszerűen csak én égek mint a rongy csendben?
Én még csak barátkozom a nudista kempingezés gondolatával. Így aztán lenne egy béna kérdésem.

Nahát...a végén még kiderül, hogy jópár szegedi van erre, csak nem irogatnak a fórumokba.
Sziki már most is jó, amint jó idő lesz menjetek! Mi már 5-6szor voltunk kint idén.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 21. hétfő 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 21. hétfő 18:18

Törölt felhasználó (845747)

Szia! Mi is szegediek vagyunk.
A fókára viszont nem járunk, Szikire pedig nyáton tervezzük a kimenetelt.

Szia! Mi is szegediek vagyunk.
A fókára viszont nem járunk, Szikire pedig nyáton tervezzük a kimenetelt.
(Ez egy válasz fkk szeged üzenetére (2012. 05. 21. hétfő 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)

És pedig mit látattok?és melyik strandon?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 21. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 21. hétfő 09:24
Törölt felhasználó (808853)

Mi voltunk tegnap, láttunk is valamit

Mi voltunk tegnap, láttunk is valamit
(Ez egy válasz fkk szeged üzenetére (2012. 05. 21. hétfő 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Vki van itt a Szegedi Fokáról ill Szikiről?
Vki van itt a Szegedi Fokáról ill Szikiről?
Mi is Horánynál kötöttünk ki!
Jó nap volt! Napozás, biciklizés!