Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 204 205 206 207 208 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3376   2016. 07. 23. szombat 09:47
csapi123 csapi123
Sziasztok!
Egy pár gondolat ha megengeditek.
Szerintem a naturizmus, nudizmus , az egy életérzés, visszatérni Ádám és Évához. Nagyon jó érzés ruhátlanul sétálni, vÍzbe merülni, napozni, csupaszon érezni a természetet.
Nos szerintem ehhez az érzéshez nagyon nem illenek a következő kérdések: mi a felhozatal? korosztály? vannak fiatal csajok? van hancúr placc? jönne velem valaki nudizni? esetleg párok? .....stb Mi 45-42 éves pár vagyunk , rohadtul nem érdekel a korosztály , a felhozatal...... hazudnék ha azt mondanám hogy ha egy huszonéves szép testű nőt lát az ember meztelenül elkapja a fejét ,persze megnézem, de nem tolakodóan , nem bámulva, ,ugyanígy a párom is odales egy izmos kigyúrt pasira , esetleg egy átlagon felüli szerszámra. De tesszük ezt úgy hogy az senkit nem zavar. szóval ez egy vélemény , ez az Én véleményem
#3375   2016. 07. 22. péntek 22:43
amiric69 amiric69
Sziasztok! Mosonmagyaróvár környékén tudtok ajánlani nudista strandot? Vagy hasonló szórakozási lehetőséget smile ? Megközelítéssel persze, mert nem nagyon ismerjük a környéket.
#3374   2016. 07. 22. péntek 17:03
X Törölt felhasználó (1393022)
Hmm tényleg elég mély nyes és a víz hőmérséklete sem valami szerszám barát, de legalább nem marad hófehér a kis hátsóm nyes
#3373   2016. 07. 22. péntek 16:00
Bandita975 Bandita975
Én szívesen megnéznék egy nudista strandot.
Szolnokon hol van nudi?

moderálva
#3372   2016. 07. 22. péntek 11:40
X Törölt felhasználó (1101772)
Szia! Lehet fürdeni, de mély a víz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 22. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1393022)
2016. 07. 22. péntek 11:24
Sziasztok! A Gardonyi nudi strand furdesre is ki van alakitva? Vagy csak a szemeknek lett kialakitva egy resz?
#3371   2016. 07. 22. péntek 11:24
X Törölt felhasználó (1393022)
Sziasztok! A Gardonyi nudi strand furdesre is ki van alakitva? Vagy csak a szemeknek lett kialakitva egy resz?
#3370   2016. 07. 22. péntek 11:13
Nudisrác Nudisrác
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogy Komárom esetleg Párkány nudista lehetőségeiről mit tudni ?
#3369   2016. 07. 21. csütörtök 20:48
X Törölt felhasználó (1135612)
Csodálatos idő volt ma a Szikin.
#3368   2016. 07. 20. szerda 22:12
vivadance vivadance
Igen, mi voltunk a két meghirdetett hancurplaccos bulin és az elsőn hármasoztunk egy fiúval, a másodikon három fiúval akcióztunk, csak sajnos későn kezdtük el és jöttek a szúnyogok ezért abba kellett hagynunk. Az első buliról írtunk is itt június 26-án. ( lásd: #3332 2016. 06. 26. vasárnap 10:24)
(Ez egy válasz Szabip üzenetére (2016. 07. 20. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 20. szerda 21:14
Csak kíváncsiságból:
A gárdonyi nudi hancúroz részén volt aki már látott valamilyen akciót vagy részese volt? Mert eddig akármikor is voltunk a párommal nem sok minden történt, pedig párok voltak?

A szakavatottak mesélhetnének, mert szuper, hogy így meglett hirdetve de beszámoló még nem sok volt!
#3367   2016. 07. 20. szerda 21:14
Szabip Szabip
Csak kíváncsiságból:
A gárdonyi nudi hancúroz részén volt aki már látott valamilyen akciót vagy részese volt? Mert eddig akármikor is voltunk a párommal nem sok minden történt, pedig párok voltak?

A szakavatottak mesélhetnének, mert szuper, hogy így meglett hirdetve de beszámoló még nem sok volt!
#3366   2016. 07. 19. kedd 18:27
ravenna ravenna VIP Admin
Valalta? Ha napozni, fürdeni mentek: nem lesz csalódás. Ha úgy gondoljátok hogy az egy swingerpart: akkor csalódni fogtok. Van a közelben "swingeres " part, meg klub is. De Valalta, az Valalta.
(Ez egy válasz kezdoswingerpar üzenetére (2016. 07. 19. kedd 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 19. kedd 16:56
Sziasztok! Augusztusban Valaltára megyünk nyaralni a feleségemmel. Van valakinek tapasztalata ezzel a kempinggel kapcsolatban?
#3365   2016. 07. 19. kedd 16:56
kezdoswingerpar kezdoswingerpar
Sziasztok! Augusztusban Valaltára megyünk nyaralni a feleségemmel. Van valakinek tapasztalata ezzel a kempinggel kapcsolatban?
#3364   2016. 07. 19. kedd 07:14
X Törölt felhasználó (69371)
Ha nem emlékszel rá, hogy "bármikor is találkoztunk volna, vagy esetleg beszélgettünk volna", akkor ne nevezz a barátodnak! Természetesen én értem miért írtad.
Viszont neked nem sikerült mögé látnod az én írásomnak.
A többi magyarázkodás, ha az érdekelt volna, akkor azt kérdezed meg, nem mellesleg visszaolvasol és láthatod, hogy írnak a tóról, tehát választ kaptál volna kérdés nélkül. alien2
Legjobb védekezés a támadás, mondták már gyerek korban is.
Köszönöm a megtiszteltetést, de akkor számomra te a hét kamuja leszel. Elég visszaolvasni pár hozzászólásod, ami többségében a kukkolásról szól. Ezt én is csak most tettem meg. De jók voltak a megérzéseim.

moderátori bejegyzés: a személyeskedés kollektív törlést, tiltást vonhat maga után.....
(Ez egy válasz Mr. B. üzenetére (2016. 07. 18. hétfő 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 18. hétfő 22:01
Gratulálok barátom!!!! vigyor3
Nálam vitted a hónap bunkója címet! worship worship mf1
Nem emlékszek rá, hogy bármikor is találkoztunk volna, vagy esetleg beszélgettünk volna arról, hogy én mit is szeretnék csinálni egy nudista strandon!?
Igazából annyira lettem volna kíváncsi, hogy be lehet-e menni a vízbe illetve, hogy mennyire van kialakítva a naturista rész. smile
De szerencsére ezt Tőled kulturáltabb emberek megválaszolták nekem. smile

moderátori bejegyzés: a személyeskedés kollektív törlést, tiltást vonhat maga után.....
#3363   2016. 07. 18. hétfő 22:01
Mr. B. Mr. B.
Gratulálok barátom!!!! vigyor3
Nálam vitted a hónap bunkója címet! worship worship mf1
Nem emlékszek rá, hogy bármikor is találkoztunk volna, vagy esetleg beszélgettünk volna arról, hogy én mit is szeretnék csinálni egy nudista strandon!?
Igazából annyira lettem volna kíváncsi, hogy be lehet-e menni a vízbe illetve, hogy mennyire van kialakítva a naturista rész. smile
De szerencsére ezt Tőled kulturáltabb emberek megválaszolták nekem. smile

(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 18. hétfő 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 07. 18. hétfő 10:08
Az attól függ mit akarsz csinálni. Ha azt, amit a kis képeden a neved mellett, akkor inkább kerüld el, és minden olyan helyet, ahova az ember nudizni megy ki! felkialtas
Ha meg nudizni mész ki, akkor meg mindegy, hisz magaddal kell foglalkoznod nem másokkal, kivéve, ha a bokorból aberrált melegek figyelnek recskázva. Akkor érdemes velük is foglalkozni, jól meg testápolózni őket, hogy ne a naptól égjenek le. boxer
#3362   2016. 07. 18. hétfő 13:35
kapucsino kapucsino
Sziasztok, nagyon jó az idő Gardonyban isteni hideg a víz rengeteg a szúnyog,**************** smile

moderátori bejegyzés: ez a burkolt "társkeresés".... nem kellene!
#3361   2016. 07. 18. hétfő 10:08
X Törölt felhasználó (69371)
Az attól függ mit akarsz csinálni. Ha azt, amit a kis képeden a neved mellett, akkor inkább kerüld el, és minden olyan helyet, ahova az ember nudizni megy ki! felkialtas
Ha meg nudizni mész ki, akkor meg mindegy, hisz magaddal kell foglalkoznod nem másokkal, kivéve, ha a bokorból aberrált melegek figyelnek recskázva. Akkor érdemes velük is foglalkozni, jól meg testápolózni őket, hogy ne a naptól égjenek le. boxer
(Ez egy válasz Mr. B. üzenetére (2016. 07. 17. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 17. vasárnap 21:40
sziasztok
Látóképről tudna nekem valaki valami infóval szolgálni?
Érdemes-e oda le kocsikázni?
Köszi smile
#3360   2016. 07. 17. vasárnap 21:40
Mr. B. Mr. B.
sziasztok
Látóképről tudna nekem valaki valami infóval szolgálni?
Érdemes-e oda le kocsikázni?
Köszi smile
#3359   2016. 07. 15. péntek 19:03
remy22 remy22
Szerda dèlután vègre idèn is kitudtunk menni Dèlegyházára. Nem csalódtunk, mèg mindig tökèletes hely a kikapcsolódáshoz. Kevesen voltak, de gondolom a közelgő rossz idő miatt. Már várjuk mikor mehetünk legközelebb.
#3358   2016. 07. 15. péntek 16:12
vipboy vipboy
Mi is voltunk a héten,láttunk furcsa egyéneket!De ilyet nem tapasztaltunk,jobb is mert mi is gyerekkel voltunk!
(Ez egy válasz KT2125 üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 09:55
Jó volt tegnap Berény, csak sok volt a buzi.... Akik egymásnak is estek sajnos mindenki szeme láttára... hogy rohadnának meg ezek a férgek mf3
#3357   2016. 07. 14. csütörtök 21:44
kapucsino kapucsino
http://hvg.hu/itthon/20160713_gerendai_karoly_lupa_to_strand ha vkit érdekel

... 204 205 206 207 208 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7476db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 15. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!