Sziasztok!
Egy pár gondolat ha megengeditek.
Szerintem a naturizmus, nudizmus , az egy életérzés, visszatérni Ádám és Évához. Nagyon jó érzés ruhátlanul sétálni, vÍzbe merülni, napozni, csupaszon érezni a természetet.
Nos szerintem ehhez az érzéshez nagyon nem illenek a következő kérdések: mi a felhozatal? korosztály? vannak fiatal csajok? van hancúr placc? jönne velem valaki nudizni? esetleg párok? .....stb Mi 45-42 éves pár vagyunk , rohadtul nem érdekel a korosztály , a felhozatal...... hazudnék ha azt mondanám hogy ha egy huszonéves szép testű nőt lát az ember meztelenül elkapja a fejét ,persze megnézem, de nem tolakodóan , nem bámulva, ,ugyanígy a párom is odales egy izmos kigyúrt pasira , esetleg egy átlagon felüli szerszámra. De tesszük ezt úgy hogy az senkit nem zavar. szóval ez egy vélemény , ez az Én véleményem
Egy pár gondolat ha megengeditek.
Szerintem a naturizmus, nudizmus , az egy életérzés, visszatérni Ádám és Évához. Nagyon jó érzés ruhátlanul sétálni, vÍzbe merülni, napozni, csupaszon érezni a természetet.
Nos szerintem ehhez az érzéshez nagyon nem illenek a következő kérdések: mi a felhozatal? korosztály? vannak fiatal csajok? van hancúr placc? jönne velem valaki nudizni? esetleg párok? .....stb Mi 45-42 éves pár vagyunk , rohadtul nem érdekel a korosztály , a felhozatal...... hazudnék ha azt mondanám hogy ha egy huszonéves szép testű nőt lát az ember meztelenül elkapja a fejét ,persze megnézem, de nem tolakodóan , nem bámulva, ,ugyanígy a párom is odales egy izmos kigyúrt pasira , esetleg egy átlagon felüli szerszámra. De tesszük ezt úgy hogy az senkit nem zavar. szóval ez egy vélemény , ez az Én véleményem
Sziasztok! Mosonmagyaróvár környékén tudtok ajánlani nudista strandot? Vagy hasonló szórakozási lehetőséget
? Megközelítéssel persze, mert nem nagyon ismerjük a környéket.

Hmm tényleg elég mély
és a víz hőmérséklete sem valami szerszám barát, de legalább nem marad hófehér a kis hátsóm

Én szívesen megnéznék egy nudista strandot.
Szolnokon hol van nudi?
moderálva
Szolnokon hol van nudi?
moderálva
Szia! Lehet fürdeni, de mély a víz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 22. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 22. péntek 11:24
Törölt felhasználó (1393022)

Sziasztok! A Gardonyi nudi strand furdesre is ki van alakitva? Vagy csak a szemeknek lett kialakitva egy resz?
Sziasztok! A Gardonyi nudi strand furdesre is ki van alakitva? Vagy csak a szemeknek lett kialakitva egy resz?
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogy Komárom esetleg Párkány nudista lehetőségeiről mit tudni ?
Tudna valaki segíteni hogy Komárom esetleg Párkány nudista lehetőségeiről mit tudni ?
Csodálatos idő volt ma a Szikin.
Igen, mi voltunk a két meghirdetett hancurplaccos bulin és az elsőn hármasoztunk egy fiúval, a másodikon három fiúval akcióztunk, csak sajnos későn kezdtük el és jöttek a szúnyogok ezért abba kellett hagynunk. Az első buliról írtunk is itt június 26-án. ( lásd: #3332 2016. 06. 26. vasárnap 10:24)
(Ez egy válasz Szabip üzenetére (2016. 07. 20. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 20. szerda 21:14

Csak kíváncsiságból:
A gárdonyi nudi hancúroz részén volt aki már látott valamilyen akciót vagy részese volt? Mert eddig akármikor is voltunk a párommal nem sok minden történt, pedig párok voltak?
A szakavatottak mesélhetnének, mert szuper, hogy így meglett hirdetve de beszámoló még nem sok volt!
A gárdonyi nudi hancúroz részén volt aki már látott valamilyen akciót vagy részese volt? Mert eddig akármikor is voltunk a párommal nem sok minden történt, pedig párok voltak?
A szakavatottak mesélhetnének, mert szuper, hogy így meglett hirdetve de beszámoló még nem sok volt!
Csak kíváncsiságból:
Valalta? Ha napozni, fürdeni mentek: nem lesz csalódás. Ha úgy gondoljátok hogy az egy swingerpart: akkor csalódni fogtok. Van a közelben "swingeres " part, meg klub is. De Valalta, az Valalta.
(Ez egy válasz kezdoswingerpar üzenetére (2016. 07. 19. kedd 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 19. kedd 16:56

Sziasztok! Augusztusban Valaltára megyünk nyaralni a feleségemmel. Van valakinek tapasztalata ezzel a kempinggel kapcsolatban?
Sziasztok! Augusztusban Valaltára megyünk nyaralni a feleségemmel. Van valakinek tapasztalata ezzel a kempinggel kapcsolatban?
Ha nem emlékszel rá, hogy "bármikor is találkoztunk volna, vagy esetleg beszélgettünk volna", akkor ne nevezz a barátodnak! Természetesen én értem miért írtad.
Viszont neked nem sikerült mögé látnod az én írásomnak.
A többi magyarázkodás, ha az érdekelt volna, akkor azt kérdezed meg, nem mellesleg visszaolvasol és láthatod, hogy írnak a tóról, tehát választ kaptál volna kérdés nélkül.
Legjobb védekezés a támadás, mondták már gyerek korban is.
Köszönöm a megtiszteltetést, de akkor számomra te a hét kamuja leszel. Elég visszaolvasni pár hozzászólásod, ami többségében a kukkolásról szól. Ezt én is csak most tettem meg. De jók voltak a megérzéseim.
moderátori bejegyzés: a személyeskedés kollektív törlést, tiltást vonhat maga után..... (Ez egy válasz Mr. B. üzenetére (2016. 07. 18. hétfő 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 18. hétfő 22:01
Viszont neked nem sikerült mögé látnod az én írásomnak.
A többi magyarázkodás, ha az érdekelt volna, akkor azt kérdezed meg, nem mellesleg visszaolvasol és láthatod, hogy írnak a tóról, tehát választ kaptál volna kérdés nélkül.

Legjobb védekezés a támadás, mondták már gyerek korban is.
Köszönöm a megtiszteltetést, de akkor számomra te a hét kamuja leszel. Elég visszaolvasni pár hozzászólásod, ami többségében a kukkolásról szól. Ezt én is csak most tettem meg. De jók voltak a megérzéseim.
moderátori bejegyzés: a személyeskedés kollektív törlést, tiltást vonhat maga után..... (Ez egy válasz Mr. B. üzenetére (2016. 07. 18. hétfő 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Gratulálok barátom!!!!
Nálam vitted a hónap bunkója címet!
Nem emlékszek rá, hogy bármikor is találkoztunk volna, vagy esetleg beszélgettünk volna arról, hogy én mit is szeretnék csinálni egy nudista strandon!?
Igazából annyira lettem volna kíváncsi, hogy be lehet-e menni a vízbe illetve, hogy mennyire van kialakítva a naturista rész.
De szerencsére ezt Tőled kulturáltabb emberek megválaszolták nekem.
moderátori bejegyzés: a személyeskedés kollektív törlést, tiltást vonhat maga után.....

Nem emlékszek rá, hogy bármikor is találkoztunk volna, vagy esetleg beszélgettünk volna arról, hogy én mit is szeretnék csinálni egy nudista strandon!?
Igazából annyira lettem volna kíváncsi, hogy be lehet-e menni a vízbe illetve, hogy mennyire van kialakítva a naturista rész.

moderátori bejegyzés: a személyeskedés kollektív törlést, tiltást vonhat maga után.....
Gratulálok barátom!!!!
moderátori bejegyzés: a személyeskedés kollektív törlést, tiltást vonhat maga után..... (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 18. hétfő 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 18. hétfő 10:08

moderátori bejegyzés: a személyeskedés kollektív törlést, tiltást vonhat maga után..... (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 18. hétfő 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

Az attól függ mit akarsz csinálni. Ha azt, amit a kis képeden a neved mellett, akkor inkább kerüld el, és minden olyan helyet, ahova az ember nudizni megy ki!
Ha meg nudizni mész ki, akkor meg mindegy, hisz magaddal kell foglalkoznod nem másokkal, kivéve, ha a bokorból aberrált melegek figyelnek recskázva. Akkor érdemes velük is foglalkozni, jól meg testápolózni őket, hogy ne a naptól égjenek le.

Ha meg nudizni mész ki, akkor meg mindegy, hisz magaddal kell foglalkoznod nem másokkal, kivéve, ha a bokorból aberrált melegek figyelnek recskázva. Akkor érdemes velük is foglalkozni, jól meg testápolózni őket, hogy ne a naptól égjenek le.

Sziasztok, nagyon jó az idő Gardonyban isteni hideg a víz rengeteg a szúnyog,****************
moderátori bejegyzés: ez a burkolt "társkeresés".... nem kellene!

moderátori bejegyzés: ez a burkolt "társkeresés".... nem kellene!
Az attól függ mit akarsz csinálni. Ha azt, amit a kis képeden a neved mellett, akkor inkább kerüld el, és minden olyan helyet, ahova az ember nudizni megy ki!
(Ez egy válasz Mr. B. üzenetére (2016. 07. 17. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 17. vasárnap 21:40

sziasztok
Látóképről tudna nekem valaki valami infóval szolgálni?
Érdemes-e oda le kocsikázni?
Köszi
Köszi

sziasztok
Köszi
Köszi

Szerda dèlután vègre idèn is kitudtunk menni Dèlegyházára. Nem csalódtunk, mèg mindig tökèletes hely a kikapcsolódáshoz. Kevesen voltak, de gondolom a közelgő rossz idő miatt. Már várjuk mikor mehetünk legközelebb.
Mi is voltunk a héten,láttunk furcsa egyéneket!De ilyet nem tapasztaltunk,jobb is mert mi is gyerekkel voltunk!
(Ez egy válasz KT2125 üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 09:55

Jó volt tegnap Berény, csak sok volt a buzi.... Akik egymásnak is estek sajnos mindenki szeme láttára... hogy rohadnának meg ezek a férgek

http://hvg.hu/itthon/20160713_gerendai_karoly_lupa_to_strand ha vkit érdekel