Átutazoban pasi aki szeret szopatni vagy szopni Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén de minden más is érdekel..
Urbexeléshez keresem hölgy partnerem.
Sziasztok! Gyulán a Corvin hotelről van valakinek tapasztalata? Nejemmel mennék. Lehet ott meztelenkedni? Ismerkedni? Válaszokat ha lehet priviben.
Budapest-Szentes
Ma
Ma
I
Sziasztok október 6. Indulok Olaszországból Magyarországra kalandos csajszi útközben, esetleg aki haza jönne természetben fizetve?

Sziasztok! Mondjatok már valami nyugis panziót, apartmant ahol lehet meztelenül szaunázni, jakuzzizni és még a házigazda is tud masszírozni! A nejemmel mennék de nagy tömeg nem vonz. Viszont unatkozni sem szeretnénk!
Sziasztok. Minden Csütörtök este Svájc-Ausztria- Németország-Magyarország, vasárnap vissza lány- pár csatlakozhat. Fizess természetben. Sziasztok.
09.26. délután Indulok Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon. Útitársam keresem, privátban írj

Cuckoldf sexre keresek Szegedre ffit vagy hölgyet

Sziasztok.
Őszi, téli 1 napos "közeli" osztrák sí, illetve túrás kiránduláshoz partnerem keresem. Pl vasárnap hajnalban ki Kreischberg, este haza, vagy pl ugyanígy Rax túra stb. Indulál M1 pálya Komárom - Hegyes vagy néha Sopron irányba.
Őszi, téli 1 napos "közeli" osztrák sí, illetve túrás kiránduláshoz partnerem keresem. Pl vasárnap hajnalban ki Kreischberg, este haza, vagy pl ugyanígy Rax túra stb. Indulál M1 pálya Komárom - Hegyes vagy néha Sopron irányba.
09.25-en Indulok Mezokovesdrol-Győrbe.
Holgyet,Bi aktiv ferfit szivesen el viszek.
Ugyan azon a napon delutan vissza!
Ha erdejel privatba irj.
Holgyet,Bi aktiv ferfit szivesen el viszek.
Ugyan azon a napon delutan vissza!
Ha erdejel privatba irj.
Ma délután Bp.-Kalocsa útvonalon esetleg egy fuvar?
Szeged-Budapest-Hegyeshalom-Bécs vonalon Hölgy utitársat keresek.
Sziasztok!
Kedd vagy csütörtök reggel 8 óra körül indulunk Budapestről Siófokra. Ügyintézés végett megyünk Siófokra. 11 óra körül indulunk vissza Budapestre!
Van még egy szabad hely a kocsiban.
Van valakinek kedve csatlakozni egy kis beszélgetésre?! Akár csak az egyik irányba?
Kedd vagy csütörtök reggel 8 óra körül indulunk Budapestről Siófokra. Ügyintézés végett megyünk Siófokra. 11 óra körül indulunk vissza Budapestre!
Van még egy szabad hely a kocsiban.
Van valakinek kedve csatlakozni egy kis beszélgetésre?! Akár csak az egyik irányba?
Ma délután Kecskemét felöl Pest irányába tartok. Csaj, vagy Pár akik velem tartanának??
Sziasztok,Balatonszemes-Dunaföldvér-Kecskemét vonalon,hölgyet szivesen elvinnék.Privátban kérem jelezze ha van.
Sziasztok !
Itt vagyok a Városligetben az Olof Palme emlékmű előtt, kb. 15-ig leszek itt. Kék hátitáska, szürke pulóver.
Ha szeretnétek ismerkedni, beszélgetni, akkor nyugodtan gyertek. Elvileg még jönnek rajtam kívűl.
Zsolt (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 17. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 17. péntek 10:10
Itt vagyok a Városligetben az Olof Palme emlékmű előtt, kb. 15-ig leszek itt. Kék hátitáska, szürke pulóver.
Ha szeretnétek ismerkedni, beszélgetni, akkor nyugodtan gyertek. Elvileg még jönnek rajtam kívűl.

Zsolt (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 17. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4532602)

Sziasztok !
Szerintem ez belefér a kirándulás pontjába.:
A Városligetbe (Olof Palme emlékmű közelében) szervezek szombatra (09.18) egy ismerkedős-beszélgetős eseményt 11 órától 15 óráig. Mindenkit szívesen látok. Lesz nálam ropogtatnivaló és ital is.
-Bármi kérdés esetén nyugodtan írj üzenetet nekem.
Pontos helyet az esemény kezdete előtt leírom, amint odaérek. (Ugyanebbe a fórumba új hozzászólásként.)
A Városligetbe (Olof Palme emlékmű közelében) szervezek szombatra (09.18) egy ismerkedős-beszélgetős eseményt 11 órától 15 óráig. Mindenkit szívesen látok. Lesz nálam ropogtatnivaló és ital is.

Pontos helyet az esemény kezdete előtt leírom, amint odaérek. (Ugyanebbe a fórumba új hozzászólásként.)
Sziasztok !

Helló hölgyek,, csajszik
Strandolás IS
Strandolás IS