Sziasztok Monor környékén keresek...ki tudnám fejezni hálámat...
Miskolc és környékén hölgypartneremet keresem kötetlen kapcsolathoz! 56/178/74 nem független férfi vár jelentkezésetekre . Bizalom, diszkréció, szimpátia fontos. Kor , alkat nem feltételek. Miskolcon hely rendben .
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem
Sziasztok Szolnokon ismerkednèk ma vagy holnap
Szia, sziasztok.
Igényes hölgy vagy pár társaságát keresem napközbeni izgalmas elfoglaltságra. Komolyan keresgélnek igényes tiszta pasi vagyok. Utazni tudok 150 km körzet kb
Igényes hölgy vagy pár társaságát keresem napközbeni izgalmas elfoglaltságra. Komolyan keresgélnek igényes tiszta pasi vagyok. Utazni tudok 150 km körzet kb
30-as évei elején járó hölgy tagunk mellé +fiatalabb heteró férfit keresünk. Házibarátnak ha van ilyen.települést később pontosítom de Pest megyében vagyunk. Fogadni tudunk. Budapesti felejtős. Többit itt levélben. Részletek a kit keresek menüpontban hogy kerüljük a felesleges köröket. Köszönjük
Sziasztok!
Fantáziadús, diszkrét, intelligens, mobilis pasi csinos lánnyal, hölggyel ismerkedne. Privátot írj, ha van kedved beszélgetni, megismerni. Köszönöm!
Fantáziadús, diszkrét, intelligens, mobilis pasi csinos lánnyal, hölggyel ismerkedne. Privátot írj, ha van kedved beszélgetni, megismerni. Köszönöm!
kecskeméti nőt vagy párt keresek
hello lányok hőlgyek ismerkednék kor nem számit. skype rodger.rodger2
Sziasztok ma du ismerkednék Bp-i. csajjal,hölggyel,párral

Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula (max 40km) környékéröl
30-as évei elején járó hölgy tagunk mellé +fiatalabb heteró férfit keresünk. Házibarátnak ha van ilyen.települést később pontosítom de Pest megyében vagyunk. Fogadni tudunk. Többit itt levélben. Részletek a kit keresek menüpontban hogy kerüljük a felesleges köröket. Köszönjük
Esztergom környéki elvált vékony anyukát támogatnék ... .
Sziasztok Ma vagy holnap estére csoportos bulit keresünk. Szexcserés felàllàsban. Vagy pàrt, akik tudnànak hozzànk jönni. Helyünk van. Viber?
Kecskeméti párt keresek
Férfias, izmos 40 éves pasiként keresek diszkrét kapcsolatra hölgyet, esetleg párhoz társulnék! üzenetben irj!
Sziasztok! Akár már ma este/éjjel kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Infók, képek, videó(!) az adatlapon, privátan elérsz, természetesen helyem is van a VII. kerületben. Laci
Sziasztok Szombat estére (08.03.)keresek partnert, partnereket . Nem vagyok független csak szex semmi más.Nem vagyok semmi jó elrontottja.Nem vagyok Kamus találkozni merek,ill ha kell cselekedni is

Nyíregyházán fogadnánk igényes PÁRT , BI lányt!
Igényes , fiatal holgytagu pár vagyunk
Igényes , fiatal holgytagu pár vagyunk
Minden héten, szerdán délelőtt, a lakásomon szopok, végig szájbaélvezéssel.
Gyere szopass, és élvezd tele a szám.
Cím és pontos időpont egyeztetés privát üzenetben.
Gyere szopass, és élvezd tele a szám.
Cím és pontos időpont egyeztetés privát üzenetben.