Sziasztok! Nagykanizsán és környékén keresek hölgyet, párt július 20-24-ig alkalmi illetve tartós szexkapcsolatra. Ápolt, sportos pasi vagyok. Maximális diszkrécióval!!
31 éves budapesti, hellyel rendelkező pasi, elszórakoztatna egy kívánós hölgyet! Írj a részletekért!

Napközben is ráérő, tartós szex partneremet keresem 45+ korosztályból Békéscsaba-Doboz-Sarkad-Komádi vonalon.
Hölgyem Budapesten...
.Lehetek Diszkrét Partnered? Találkozgatnék veled, finom szeretkezésekre és más jó dolgokra.
Beszélgessünk és találkozzunk, helyem van.
Tartós tartalmas kapcsolatra gondolok odafigyelve egymásra. Önzetlenül, normálisan.
Köszönöm, hogy elolvastad és remélem összehozzuk.
üdv. 69elefant@gmail.com
.Lehetek Diszkrét Partnered? Találkozgatnék veled, finom szeretkezésekre és más jó dolgokra.
Beszélgessünk és találkozzunk, helyem van.
Tartós tartalmas kapcsolatra gondolok odafigyelve egymásra. Önzetlenül, normálisan.
Köszönöm, hogy elolvastad és remélem összehozzuk.
üdv. 69elefant@gmail.com
Eger és környéke bi férfi? Kérlek adatlapot olvass.
Sziasztok. Miskolc es környékèn keresek hölgyet tartós diszkret jóra. 45 éves nem független kedves ffi.r
Hölgyet, párt keresek hetero alapon. Vas, Zala, Gy-M-S megye. Utazni tudok, helyem van! Írj privátban!
Cumiztatnék valakit,aki szereti a szép csupasz farkat ! Nógrádban ! Rétság , Érsekvadkert , Balassagyarmat , Szécsény , Ludányhalászi vonalon , !
Kedves lányok, párok!
Holnap napközben Debrecenben leszek és kihasználva az alkalmat szívesen benne lennék egy találkozóban pár izgalmas óra erejéig.
Részemről maximális a diszkréció és a higiénia, örömmel venném hasonló partner, partnerek jelentkezését akár itt, vagy emailben a kedvessracnyh kuk gmail pont com címen.
Az idő rövidsége ellenére is bízom abban, hogy sikerül összehozni egy nagyszerű találkozót!
Holnap napközben Debrecenben leszek és kihasználva az alkalmat szívesen benne lennék egy találkozóban pár izgalmas óra erejéig.
Részemről maximális a diszkréció és a higiénia, örömmel venném hasonló partner, partnerek jelentkezését akár itt, vagy emailben a kedvessracnyh kuk gmail pont com címen.
Az idő rövidsége ellenére is bízom abban, hogy sikerül összehozni egy nagyszerű találkozót!
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kötetlenül, hetero alapon.
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Jászságba n keresek nőt mainapi találkozóra mobil vagyok
Nyitott Hölgyet - Párt keresek Budapesten. 48, ápolt, macis, nyitott gondolkodású pasi vagyok! Minden jóban benne vagyok! Keress bizalommal!
Sziasztok lányokkal pártokkal ismerkednnék Miskolc Barcika Ózd környékén
Budapesti ápolt 60-as nem független pasi hölgy partnerét keresi,légy diszkrét,szeretek nyalni,képem van bent.
Cumiztatnék valakit,aki szereti a szép csupasz farkat ! Nógrádban ! Rétság , Érsekvadkert , Balassagyarmat , Szécsény , Ludányhalászi vonalon , !
Eger és környéke, pár, nő, bi pasi?
Eger és környéke, bi férfit keresek, aktívat, lehetsz kezdő is

Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok. 39 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és környékéről