Szopnék Bp. Helyem van 40 éves magas férfias vagyok. Diszkrécio, egészség adott elvárt. Anonim is lehehet az egész....
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Tápiószentmárton
Szentmártonkáta
Itt ezekben a településekben érdekelne
engem szex kapcsolat.
Házibarát lennék leginkább de jöhetnek más ajánlatok is.
Köszönöm a figyelmet.
Nagykáta
Tápióbicske
Tápiószentmárton
Szentmártonkáta
Itt ezekben a településekben érdekelne
engem szex kapcsolat.
Házibarát lennék leginkább de jöhetnek más ajánlatok is.
Köszönöm a figyelmet.
Kecskeméti párt keresek
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes!
Átlagnál nagyobb intimmel (19/5) keresek a mai napra Hölgy vagy Pár partnert , hetero alapon.
Helyem van Budapesten a 13 kerületben.
Cuckold szex
Helyem van Budapesten a 13 kerületben.
Cuckold szex
Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Heves megye és környéke
Sziasztok !
Jövő hét szombaton (2022.08.06.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Nyilván van egy elképzelésünk a beszálló pasikkal kapcsolatban, ezért kérjük olvasd el az adatlapunkat, hogy ne fussunk fölösleges köröket. Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombaton (2022.08.06.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Nyilván van egy elképzelésünk a beszálló pasikkal kapcsolatban, ezért kérjük olvasd el az adatlapunkat, hogy ne fussunk fölösleges köröket. Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Salgótarján-Eger-Hatvan-Ózd körzetében ismerkedni vágyó férfias biszex vagy nyitott hetero srác/férfi? Privát üzenetet várok!
Szép napot Ma Szombat (30) estére keresek Bp-i párt, elhanyagolt hölgyet, anyukát, esetleg sw házibulit. Többit privátba Üdv L.
Arányosan telt pápai hölgyet keresek-akinek a seggét is nyalhatom....
Arányosan telt pápai hölgyet keresek-akinek a seggét is nyalhatom....
Sziasztok. Ma estére keresek valami kellemes kikapcsolódást Hajdú Bihar megyében,(párok,hölgyek)...
Sziasztok.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Ma délután Aszód, Gödöllő környéke?
Érdekelne közös maszti, de akár szívesen cumiztatnék is egy fiatalabb srácot, pasit.
Hely jó lenne, de autós találkozó is jó, félreeső helyen.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Ma délután Aszód, Gödöllő környéke?
Érdekelne közös maszti, de akár szívesen cumiztatnék is egy fiatalabb srácot, pasit.
Hely jó lenne, de autós találkozó is jó, félreeső helyen.
Sziasztok Péntek"29" vagy Szombat(30) estére keresek Bp-i hölgyet, párt ,elhanyagolt anyukát .Esetleg sw házibuliba is benne lennék .Privátban várom a leveleket Üdv L
Sziasztok. Albertirsa-Abony-Cegléd-Szolnok-Gyomaendrőd vonalon keresek autós kalandot holnap délelőtti órákban.
Salgótarján-Eger-Hatvan-Ózd körzetében ismerkedni vágyó férfias biszex vagy nyitott hetero srác/férfi? Privát üzenetet várok!

Sziasztok.nem független telt pasi vagyok.Bècsben keresek párt vagy nőt szombat estére.hely van.
Sziasztok Péntek vagy Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt ,elhanyagolt anyukát .Esetleg sw házibuliba is benne lennék .Privátban várom a leveleket Üdv L
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Hetfőn kedden nővel esetleg parral ismerkednék KECSKEMETEN hely van!! Irj privatba ha erdekel
Üzenet
Üzenet