Parosunk ferfitagja Házibarát állást keres hetero alapon igényes Nyiregyházi párnál
sziasztok nőt vagy párt keresek, a távolság nekem nem probléma, részletek privátban.
Mohácsi férfi sublányt keres
Imádom a hölgyeket kényeztetni és látni ahogy a fellegek közt járnak.Látni ahogy a kéj és a vágy magával ragad!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
szopható, fejhető pasit keresek Bp. hely van
Igényes Nyiregyházi pár vagyunk , bisex NŐT keresünk
Nyíregyháza
Helyünk van
Nyíregyháza
Helyünk van
Sziasztok Pesten kényeztetnék helyes jó farkú apukákat max 50 éves korig én 25 éves passzív fiú vagyok helyem van.
Sziasztok!
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Sziasztok! Holnap estére keresek igényes párt vagy hölgyet Székesfehérvár vagy környékéről!
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Nem kapod meg otthon amire vágysz.Érzéki masszázsban is jó vagyok. Helyem van.
Erdélyi nők párok vannak ? Privatban beszélhetünk
Kapcsolatban lévő 50+os pasiként keresek,hasonló korú,lehetőleg kapcsolatban élő nőt szex kapcsolatra.Szimpátia fontos!! Diszkréció adott,elvárt. Duci hölgyek előnyben!
Bonyodalmaktól mentes,rendszeres kapcsolatra gondolok.
Válaszokat privátban…
Bonyodalmaktól mentes,rendszeres kapcsolatra gondolok.
Válaszokat privátban…
Mindent a Hölgyek öröméért!
Köszönöm,hogy el olvasod!
Imádom a hölgyeket kényeztetni és látni ahogy a fellegek közt járnak.Látni ahogy a kéj és a vágy magával ragad!
Köszönöm,hogy el olvasod!
Most spec kizárólag kukkolás céljából keresek hetero párokat Budapesten (korosztályilag 65 a határ). Szeretném nézni és hallani őket, ahogy szexelnek.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szia! Én azt gondolom, az vagyok. Bár erdekelne hogy miben
neked is szép napot!

Szép napot. Keresgélnék nyitott gondolkodású embereket.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Hello
Mai nap delutanra estere , nagymeretu pasi CUCKOLDRA?
Hely van
Nyiregyhaza
Mai nap delutanra estere , nagymeretu pasi CUCKOLDRA?
Hely van
Nyiregyhaza
Sziasztok.
Aprócska, pici mellű csajszit keresek, nem egy alkalomra! Minden kívánságodat, szívesen teljesíteném! Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről. Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Maximális diszkréció mellett!
Aprócska, pici mellű csajszit keresek, nem egy alkalomra! Minden kívánságodat, szívesen teljesíteném! Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről. Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Maximális diszkréció mellett!