Sajnos nekem így is úgy is messze van... a csodálatos időt meg talán iróniának szántad.
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 08:07

A hosszú hétvége ismét a balcsin lesz ebben a csodálatos időben. Csapatunk bővítése céljából 2 lány 3 fiú keresünk 2-3 pasit akik szintén gang kedvelők. Kizárólag 30-45 között. Sportos, jóképű teljesen csupasz pasik jöhetnek szóba. Ha nem rendelkezel itt fotóval ne is írj. Akkor sem ha a fenti kritériumoknak nem felelsz meg. Privát üzi. Pusssssz Edina.
Sziasztok!Most hosszú hétvégére keresek olyan párt ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják,szopatják a párját,méretes szerszámmal,autóban szabadban,a Tisza Tónál.Poroszló,Sarud.Extrémebb dolgok is.
34éves sportos,diszkrét,ápolt férfi vagyok párokkal vagy nőkkel találkoznék ma budapesten,helyem van kell több infó és kép privátba
Győr és környékén párhoz csatlakoznák a hosszú hétvégén!
Beszállnék harmadiknak 2 hölgy mellé!

Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók! wave
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Zala, Vas és Somogy VÁRmegyékből ismerkednék párokkal vagy privát buli is érdekelne most a hosszú hétvégén
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, csajszit.
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
-voltam már párral nem is egyszer, nagyon izgat ,újra jó lenne átélni.
-benne vagyok minden jobba ami élvezetet, örömöt okoz.
-ami nem érdekel ,gusztustalan dolgok, ami fájdalmat okoz, csak ff-vel.
üdv Laci
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
-voltam már párral nem is egyszer, nagyon izgat ,újra jó lenne átélni.
-benne vagyok minden jobba ami élvezetet, örömöt okoz.
-ami nem érdekel ,gusztustalan dolgok, ami fájdalmat okoz, csak ff-vel.
üdv Laci
Sziasztok. Intelligens, diszkrét férfiként keresek párokat szexuális vágyaink kielégítésére, akár már ma esti találkozással. Helyem Tökölön van.
Sziasztok,
40 feletti házaspárt fogadnék Pécsett a héten. Helyem a város szélén egy félreeső, csendes házban van.
40 feletti házaspárt fogadnék Pécsett a héten. Helyem a város szélén egy félreeső, csendes házban van.
A hosszú hétvége ismét a balcsin lesz ebben a csodálatos időben. Csapatunk bővítése céljából 2 lány 3 fiú keresünk 2-3 pasit akik szintén gang kedvelők. Kizárólag 30-45 között. Sportos, jóképű teljesen csupasz pasik jöhetnek szóba. Ha nem rendelkezel itt fotóval ne is írj. Akkor sem ha a fenti kritériumoknak nem felelsz meg. Privát üzi. Pusssssz Edina.
Sopronban ismerkednék, 50/180/80 férfiként keresek intelligens partnereket, akár hosszabb távra...
Sziasztok! Ok lenne a rendszeres locsolás is! Beszélhetnénk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 07:45
Törölt felhasználó (4637682)

Sziasztok húsvéti locsolót keresünk . további részlet az adatlapon . ui, locsolás minden héten lehet akár többször is

34éves sportos,diszkrét,ápolt férfi vagyok párokkal vagy nőkkel találkoznék ma budapesten,helyem van kell több infó és kép privátba
Keresünk egy kemény nagy farkú, kitartó partnert.
Sziasztok húsvéti locsolót keresünk . további részlet az adatlapon . ui, locsolás minden héten lehet akár többször is

Párhoz csatlakoznék
Sziasztok! Puncit és popsit is szívesen nyalnék.