én simáb borotválom 2 hetente és szeertik ha jó sima
A legtöbb arcszesz alkohol tartalmú, ami kurvára csípni fogja a nemi szerved tájékát, a testápó pedig bőrnyügtató hatásá, azt akár még kis kézi játszadozás során sikosítónak is tudod alkalmazni...
(Ez egy válasz bundika1255 üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd meglátod milyen gyorsan nő.
Én hetente szoktam borotválni, nem érdemes megvárni hogy hosszú legyen mert akkor nagy a szenvedés a borotvával. (Ez egy válasz bundika1255 üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 04. hétfő 17:00
Én hetente szoktam borotválni, nem érdemes megvárni hogy hosszú legyen mert akkor nagy a szenvedés a borotvával. (Ez egy válasz bundika1255 üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)

És köbö mkien gyorsan nő vissza és mien gyakran borotváljam!!??
nem lessz erősebb ez hülyeség!
a gyantázás is az maradjon meg csak a lányoknak (Ez egy válasz HER üzenetére (2008. 02. 01. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 14:45
a gyantázás is az maradjon meg csak a lányoknak (Ez egy válasz HER üzenetére (2008. 02. 01. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is borotváltak vagyunk a csajommal már sok éve,de én most kiakarom próbálni a gyantát mert legalább egy idő múlva ki is ritkúlna mint tudjuk a borotvától viszont csak erősebb lesz.
Lehet,hogy csak egyszer próbálom ki és ha nagyon fáj akkor marad a borotva.
Annyi jó azért lesz benne,hogy egy nagyon szép és csinos leányka fogja csinálni.
Lehet,hogy ezért nem is lesz olyan fájdalmas.
Kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban?
Annyi jó azért lesz benne,hogy egy nagyon szép és csinos leányka fogja csinálni.

Jah és miért jobb a testáloló mint az arcszesz??
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 03. vasárnap 23:33
Törölt felhasználó (167650)

Így van... elsőnek a nagyját ollóval.. mjad utánna borotvával. Nekem elsőnek kicsit hosszas folyamat volt.. de hidd el megéri.
meg az a lényeg hogy ne arcszesszel kend majd be, hanem csak is testápolóval!
És köbö mkien gyorsan nő vissza és mien gyakran borotváljam!!??
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 03. vasárnap 23:33

Így van... elsőnek a nagyját ollóval.. mjad utánna borotvával. Nekem elsőnek kicsit hosszas folyamat volt.. de hidd el megéri.
hát szerintem a csjok jobban kedveli a kopszkát!! az én csajom is szeretis a kopaszt
oké köszzi megfogadom a tanácsod!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 02. szombat 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 02. szombat 21:01
Törölt felhasználó (88082)

szia vágd le elöbb ollóval utána borotváld, meglátod nem fog hülyén kinézni a combodat meg a hagyd szörössen
szia vágd le elöbb ollóval utána borotváld, meglátod nem fog hülyén kinézni a combodat meg a hagyd szörössen
(Ez egy válasz bundika1255 üzenetére (2008. 02. 02. szombat 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 02. szombat 19:19

hello! még borotválatlan vagyok de szeretném leborotválni!!! h csinájlma?? és ha teljesen leszedem nem fog hülyén kinézni h a lábam meg a combom szőrös marad?? vagy szeggyem le azt is?? lécci segítsetek kösszi
hello! még borotválatlan vagyok de szeretném leborotválni!!! h csinájlma?? és ha teljesen leszedem nem fog hülyén kinézni h a lábam meg a combom szőrös marad?? vagy szeggyem le azt is?? lécci segítsetek kösszi
csaó, szeretném én is leszedni, de nem tudom hogyan fogjak hozzá! ami adott: a farkam, olló, kézi borotva, arcszesz, testápoló.
Jogos a vége.
(Ez egy válasz ketti71 üzenetére (2008. 01. 30. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 18:49

Akkor csináld szörösen,ki néz le,csak ez egy fanszörzet borotválás fórum,nem zavar?????????????
Ha az elsőt tuléled utána már kár lenne abbahagyni, mivel egyre kevésbé fáj. Az első két alkalom biztos húzós. Nem igazán tudom elképzelni h a zacsit hogy lehet gyantázi, várom a beszámolódat meg azt is hogy hol csináltatod.
(Ez egy válasz HER üzenetére (2008. 02. 01. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is borotváltak vagyunk a csajommal már sok éve,de én most kiakarom próbálni a gyantát mert legalább egy idő múlva ki is ritkúlna mint tudjuk a borotvától viszont csak erősebb lesz.

Háát nem tudom de nekem csaj mondta hogy a gyantázás nem kellemes söt...!mondjuk én is ki akarom probálni majd mert tovább maradna sima mint borotvával!bár nekem fazonirozott de ez van!
(Ez egy válasz HER üzenetére (2008. 02. 01. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)

TUTIBB A KOPASZ FASZ,AZ TUTI!A CSAJOM IS AZT IMÁDJA!
hali adjatok tanácsot hogyan borotváljunk mert mindig össze vissza szabdaljuk szegény péniszt
mindketten borotváljuk és szerintem sokkal jobb.
hmm.....vélemény?...
.kukacka!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 22:45

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nekem ilyen fazonú általában. Mi róla a véleményetek?
(remélem nem gond, hogy képet mutatok)
.kukacka!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nekem ilyen fazonú általában. Mi róla a véleményetek?
(remélem nem gond, hogy képet mutatok)