az mit takar h intim szőrtelenitő? hol lehet olyat beszerezni avyg valami?
(Ez egy válasz mnbvcxyí üzenetére (2008. 06. 28. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 28. szombat 19:44

Én kifejezetten intim szörtelenítő krémet használok. Van hozzá ápoló krém is, a szőrtelenítés utánra. Semmi kipattogzódás, semmi viszketés. Nekem bevált. Kb három négy hetente használom.
Én kifejezetten intim szörtelenítő krémet használok. Van hozzá ápoló krém is, a szőrtelenítés utánra. Semmi kipattogzódás, semmi viszketés. Nekem bevált. Kb három négy hetente használom.
Az eldobható borotva szvsz az arcra sem jó igazán, de ahogy gondolod. Giilette sensor excelt rendszeresítettem a célra, nekem bevállt.
Én nem használok habot, meg utánna sem semmi ápolót, csak a (hideg) zuhany. Sosem pattog ki. (Ez egy válasz fredike üzenetére (2008. 06. 27. péntek 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 27. péntek 16:32
Én nem használok habot, meg utánna sem semmi ápolót, csak a (hideg) zuhany. Sosem pattog ki. (Ez egy válasz fredike üzenetére (2008. 06. 27. péntek 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Én leakarom borotválni valamelyiknap folyamán, és ezért tanácsot szeretnék kérni, hogy hogy kezdjek hozzá. Nem akarom megvágni magam, meg hogy kipattogjon se. Ha leborotválom sokáig fog viszketni??? Én eldobható borotvával akarom, meg Gillette habbal, utána meg baba testápolóval bekenni.
És mennyi időközönként kell borotválni?
Válaszotokat, előre is köszönöm!
Én leakarom borotválni valamelyiknap folyamán, és ezért tanácsot szeretnék kérni, hogy hogy kezdjek hozzá. Nem akarom megvágni magam, meg hogy kipattogjon se. Ha leborotválom sokáig fog viszketni??? Én eldobható borotvával akarom, meg Gillette habbal, utána meg baba testápolóval bekenni.
én már viszonylag régen borotválom magam...
Eleinte nekem is kipattogzott,viszketett,de ha ugy csinálom hogy nem húzom a borotvát a szőr növésével ellentétesen,akkor kicsit sem fog fájni,és sokkal szebben fog kinézni(nem fog kipattogzani)
Eleinte nekem is kipattogzott,viszketett,de ha ugy csinálom hogy nem húzom a borotvát a szőr növésével ellentétesen,akkor kicsit sem fog fájni,és sokkal szebben fog kinézni(nem fog kipattogzani)
Én ma levágtam, igaz nem borozválás volt, de akkor is 0-ással történt a dolog. Kicsit megvágtam magam, de nem olyan vészes. Sokkal jobb volt, és több ideig is bírtam, és sokkal esztétikusabb+ 2-3-cm-el több is látszódik belőle.

Ma megint megpróbáltam, de most se sikerült, nem tudom miért... Már két húzás a borotvával, és pontokban elkezd vérezni a bőröm. Próbáltam borotvahabbal, zselével és tusfürdővel is, de ugyan az. A borotva minősége mennyire járulhat hozzá ehhez a dologhoz?
én már jópár éve borotválom, és sokkal higénikusabb, és a b.nöm is szivesebben kényesztet, ja és kétcentivel hosszab
azoknak akiknek viszket, kipattog: használjatok jóminöségü borotvát, és borotvahabot. és utána jó hideg zuhany, hogy a pórusok összehúzódjanak. szerintem az elsö egy-két hét után megszokja a bör.
ja a viszketés attól is lehet, hogy borostás marad, nekem legalábbis akkor szokott.

azoknak akiknek viszket, kipattog: használjatok jóminöségü borotvát, és borotvahabot. és utána jó hideg zuhany, hogy a pórusok összehúzódjanak. szerintem az elsö egy-két hét után megszokja a bör.
ja a viszketés attól is lehet, hogy borostás marad, nekem legalábbis akkor szokott.
Csáó!!
Én mostanság kezdtem el borotválni...de mindig viszket...semmi iritácio nem lesz..csk viszket..időként...pedig azt hittem el ez pár huzás után majd lemulik de nem..ti h mint vagytok vele?
Én mostanság kezdtem el borotválni...de mindig viszket...semmi iritácio nem lesz..csk viszket..időként...pedig azt hittem el ez pár huzás után majd lemulik de nem..ti h mint vagytok vele?
Egy hete én is leborotváltam, de sajnos elba*tam...
Kipattogzott, nem is bírtam teljesen leborotválni, akárhányszor húztam végig a borotvát, ugyan úgy borostás maradt. Most Aloe spray-el fújtam be, majd kiderül az jó lesz-e a kipattogzás ellen...
Amugy jó erre a célra mezei eldobható borotva? Mert azzal csináltam, húztam és mindefelé, hogy teljesen síma legyen, de nem jött össze sajnos, már vérzett is, nem azért, mert megvágtam magam, hanem a szőrtüsző vérzett.
Tudna valaki tanácsot adni, hogy legközelebb hogyan csináljam?
Kipattogzott, nem is bírtam teljesen leborotválni, akárhányszor húztam végig a borotvát, ugyan úgy borostás maradt. Most Aloe spray-el fújtam be, majd kiderül az jó lesz-e a kipattogzás ellen...
Amugy jó erre a célra mezei eldobható borotva? Mert azzal csináltam, húztam és mindefelé, hogy teljesen síma legyen, de nem jött össze sajnos, már vérzett is, nem azért, mert megvágtam magam, hanem a szőrtüsző vérzett.
Tudna valaki tanácsot adni, hogy legközelebb hogyan csináljam?
És most mennyi vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 21:25

Törölt felhasználó (299767)

Az enyém teljesen csupasz 14 éves korom óta borotválom hetente 3x
Az enyém teljesen csupasz 14 éves korom óta borotválom hetente 3x
hintőpor
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 18. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 18. vasárnap 18:23
Törölt felhasználó (57702)

Sziasztok! Ha leborotválom a farkam körül a fanszőröm, utána mindig kipirosodik és piros pattanás szerű kiütések jelennek meg! Mivel kenjem be borotválás után hogy ezt elkerüljem? :S Légyszi írjatok!
Az enyém tök csupasz ,minden reggel zuhanyozok, és ugyanúgy leborotválom mint az arcomat.
Fél perc az egész.
Fél perc az egész.
Én is heti kétszer bortoválom, mindíg változtatok a "mintán".
Párom imádja és nekem is sokkal jobb így!
Párom imádja és nekem is sokkal jobb így!
Én is általában hetente 2x borotválom zuhanyozás közben. A nejem még nem tudtam rávenni, hogy ő csinálja nekem. Azt mondja, neki mindegy, hogy milyen :((
én 14 éves korom óta borotválom.. hol fazonra.. hol kopaszra. Mostanában ráálltam hogy teljesen kopasz.. és olyan 2 naponta tusolás közben midnig leborotválom. Én így érzem kényelmesnek
Ez is adottság kérdése szerintem.. Nekem sem borostás másnapra
(Ez egy válasz fumer üzenetére (2008. 05. 24. szombat 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 24. szombat 23:19

Nem tudom, kinél mennyi idő, én 15 éves korom óta borotválom olyan 3-4 naponta, de reggelre nem szokott borostás lenni.
Nem tudom, kinél mennyi idő, én 15 éves korom óta borotválom olyan 3-4 naponta, de reggelre nem szokott borostás lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 24. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 24. szombat 05:59
Törölt felhasználó (217424)

Nekem az a tapasztalatom,hogy minél többet borotválom,annál gyorsabban nől.Én minden este a fürdéskor borotválom és már reggelre borostás.
Húha, akkor lassítanom kéne nekem is a "tempón"
Vagy 3 naponta nem sok szerintetek? (csak a heréknél, a többi az elvan vagy 1-1,5 hónapig)