Az enyém tök csupasz ,minden reggel zuhanyozok, és ugyanúgy leborotválom mint az arcomat.
Fél perc az egész.
Fél perc az egész.
hintőpor
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 18. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 18. vasárnap 18:23
Törölt felhasználó (57702)

Sziasztok! Ha leborotválom a farkam körül a fanszőröm, utána mindig kipirosodik és piros pattanás szerű kiütések jelennek meg! Mivel kenjem be borotválás után hogy ezt elkerüljem? :S Légyszi írjatok!
Az enyém teljesen csupasz 14 éves korom óta borotválom hetente 3x
És most mennyi vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 21:25

Törölt felhasználó (299767)

Az enyém teljesen csupasz 14 éves korom óta borotválom hetente 3x
Egy hete én is leborotváltam, de sajnos elba*tam...
Kipattogzott, nem is bírtam teljesen leborotválni, akárhányszor húztam végig a borotvát, ugyan úgy borostás maradt. Most Aloe spray-el fújtam be, majd kiderül az jó lesz-e a kipattogzás ellen...
Amugy jó erre a célra mezei eldobható borotva? Mert azzal csináltam, húztam és mindefelé, hogy teljesen síma legyen, de nem jött össze sajnos, már vérzett is, nem azért, mert megvágtam magam, hanem a szőrtüsző vérzett.
Tudna valaki tanácsot adni, hogy legközelebb hogyan csináljam?
Kipattogzott, nem is bírtam teljesen leborotválni, akárhányszor húztam végig a borotvát, ugyan úgy borostás maradt. Most Aloe spray-el fújtam be, majd kiderül az jó lesz-e a kipattogzás ellen...
Amugy jó erre a célra mezei eldobható borotva? Mert azzal csináltam, húztam és mindefelé, hogy teljesen síma legyen, de nem jött össze sajnos, már vérzett is, nem azért, mert megvágtam magam, hanem a szőrtüsző vérzett.
Tudna valaki tanácsot adni, hogy legközelebb hogyan csináljam?
Csáó!!
Én mostanság kezdtem el borotválni...de mindig viszket...semmi iritácio nem lesz..csk viszket..időként...pedig azt hittem el ez pár huzás után majd lemulik de nem..ti h mint vagytok vele?
Én mostanság kezdtem el borotválni...de mindig viszket...semmi iritácio nem lesz..csk viszket..időként...pedig azt hittem el ez pár huzás után majd lemulik de nem..ti h mint vagytok vele?
én már jópár éve borotválom, és sokkal higénikusabb, és a b.nöm is szivesebben kényesztet, ja és kétcentivel hosszab
azoknak akiknek viszket, kipattog: használjatok jóminöségü borotvát, és borotvahabot. és utána jó hideg zuhany, hogy a pórusok összehúzódjanak. szerintem az elsö egy-két hét után megszokja a bör.
ja a viszketés attól is lehet, hogy borostás marad, nekem legalábbis akkor szokott.

azoknak akiknek viszket, kipattog: használjatok jóminöségü borotvát, és borotvahabot. és utána jó hideg zuhany, hogy a pórusok összehúzódjanak. szerintem az elsö egy-két hét után megszokja a bör.
ja a viszketés attól is lehet, hogy borostás marad, nekem legalábbis akkor szokott.
Ma megint megpróbáltam, de most se sikerült, nem tudom miért... Már két húzás a borotvával, és pontokban elkezd vérezni a bőröm. Próbáltam borotvahabbal, zselével és tusfürdővel is, de ugyan az. A borotva minősége mennyire járulhat hozzá ehhez a dologhoz?
Én ma levágtam, igaz nem borozválás volt, de akkor is 0-ással történt a dolog. Kicsit megvágtam magam, de nem olyan vészes. Sokkal jobb volt, és több ideig is bírtam, és sokkal esztétikusabb+ 2-3-cm-el több is látszódik belőle.

én már viszonylag régen borotválom magam...
Eleinte nekem is kipattogzott,viszketett,de ha ugy csinálom hogy nem húzom a borotvát a szőr növésével ellentétesen,akkor kicsit sem fog fájni,és sokkal szebben fog kinézni(nem fog kipattogzani)
Eleinte nekem is kipattogzott,viszketett,de ha ugy csinálom hogy nem húzom a borotvát a szőr növésével ellentétesen,akkor kicsit sem fog fájni,és sokkal szebben fog kinézni(nem fog kipattogzani)
Én leakarom borotválni valamelyiknap folyamán, és ezért tanácsot szeretnék kérni, hogy hogy kezdjek hozzá. Nem akarom megvágni magam, meg hogy kipattogjon se. Ha leborotválom sokáig fog viszketni??? Én eldobható borotvával akarom, meg Gillette habbal, utána meg baba testápolóval bekenni.
És mennyi időközönként kell borotválni?
Válaszotokat, előre is köszönöm!
Az eldobható borotva szvsz az arcra sem jó igazán, de ahogy gondolod. Giilette sensor excelt rendszeresítettem a célra, nekem bevállt.
Én nem használok habot, meg utánna sem semmi ápolót, csak a (hideg) zuhany. Sosem pattog ki. (Ez egy válasz fredike üzenetére (2008. 06. 27. péntek 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 27. péntek 16:32
Én nem használok habot, meg utánna sem semmi ápolót, csak a (hideg) zuhany. Sosem pattog ki. (Ez egy válasz fredike üzenetére (2008. 06. 27. péntek 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Én leakarom borotválni valamelyiknap folyamán, és ezért tanácsot szeretnék kérni, hogy hogy kezdjek hozzá. Nem akarom megvágni magam, meg hogy kipattogjon se. Ha leborotválom sokáig fog viszketni??? Én eldobható borotvával akarom, meg Gillette habbal, utána meg baba testápolóval bekenni.
Én kifejezetten intim szörtelenítő krémet használok. Van hozzá ápoló krém is, a szőrtelenítés utánra. Semmi kipattogzódás, semmi viszketés. Nekem bevált. Kb három négy hetente használom.
az mit takar h intim szőrtelenitő? hol lehet olyat beszerezni avyg valami?
(Ez egy válasz mnbvcxyí üzenetére (2008. 06. 28. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 28. szombat 19:44

Én kifejezetten intim szörtelenítő krémet használok. Van hozzá ápoló krém is, a szőrtelenítés utánra. Semmi kipattogzódás, semmi viszketés. Nekem bevált. Kb három négy hetente használom.
És nem égeti a bőrödet ? Amikor "leradírozod", nem csíp, nincs az a "pengével vagdosós" érzésed ?
(Ez egy válasz mnbvcxyí üzenetére (2008. 06. 28. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 28. szombat 19:44

Az intim szőrtelenítő krém engem is érdekelne.Hagyományos krémmel már próbáltam,de az nem volt túl jó.Én mostanában epilátort használok.
sziasztok, jól tudom ,hogy már egyes kozmetikai szalonokba bevállalják a férfi gyantázást?
Nem emlékszem már pontosan, de kb. 15 éves koromban borotváltam először. Arra emlékszem, hogy anyám női Gilette Sensor Excel volt kéznél, friss, új pengével, meg Gilette Gél. Kicsit égett borotválás után, de lehűsítettem. Ahogy nőtt vissza, pöttyösödött, viszketett eléggé, egy kicsit égett, de csak a sima alhasi területen, a hajlatokban, zacsin nem. A szúrás nem zavart annyira. Ezért nem is csináltam még rendszert belőle. Jöttek az első barátnők, volt, hogy borotváltam, volt hogy nem. Akkor általában csak a zacsit és környékét, mert ugye a panaszok nem múltak a problémás területen. Azért néha ott is simára borotváltam. Nem panaszkodtak a lányok, nem is nyilvánítottak igazán tetszést. De ez eléggé a még csak petting & kis orál időszaka volt. A lányoknál sem volt annyira jellemző a csupaszítás, bár találkoztam egy két esztétikus leányzóval. Aztán vettem epilátort, és az vált be. A zacsinál meg csipesz. Az első alkalom kemény volt, még a második is, de már nem annyira. Aztán egyre jobban megszokja az ember. Próbáltam X-epil gyantát, Veet krémet, de nem működött. Most már lehet működne, de az epilátor kevesebb macerával jár. Az eljárás most kevés fájdalomérzettel jár, bár én nem szedek semmilyen más fájdalomra sem szert, és jól viselem a fájdalmakat. Kicsikét hosszadalmas, de az eredmény is tovább tart. Néha begyullad néhány szőrtüsző, de van hogy alig, van hogy több. Sztem ez vmiféle anyagcsereidőszakhoz köthető. Nem csinálom gyakran, általában hagyom megnőni max 1,5 cm-ig. De így is észrevehetően ritkul, ha gyakrabban csinálnám, biztos jobban, de nem nagyon jut rá időm. Volt olyan időszak is, hogy csak hajnyíróval szaladtam végig a legkisebb fokozaton. Volt egy lány, kb 19 éves koromban, akinek nagyon tetszett, mondta, már 16 éves kora óta borotválja, és nem találkozott még fiúval. A pettingelős, orális időszak nálam eléggé elhúzódott, egészen 21 éves koromig. Aki elvette a szűzességem, az épp szőrösebben ismert meg. Neki viszont szép kis fazonja volt. Így aztán mikor időm lett egy kicsit később gondozni magam, megajándékoztam az új frizurával. Nem egyértelműen reagálta le a dolgot. Szerintem eléggé meglepte, de nem mondta, se hogy bejön neki, se hogy nem, de szeretkeztünk utána is rendesen, aztán viszont elhagyott, de a helyzetet ismerve, nem a csupaszság miatt, viszont annyira nem jött be neki sztem. De majd megkérdezem, mert mostanában közelebb kerültünk egymáshoz. Aztán utána volt pár rövidebb kapcsolatom. Mindegyik lány borotvált volt, ilyen-olyan fazonokban, és bejött nekik az én stílusom is. Az egyikkel hosszabban is beszélgettünk erről, ő különosképp rajongott a mind2 fél részéről való csupaszságért. Aztán a legutóbbi kapcsolatom egy hosszabb lélegzetvételű volt. Az elején egyikőnk se volt szőrtelen. Én meg ugye szeretek nyalakodni, és már hozzászoktam, hogy nem kell bajlódni a szőrrel, és itt szálakba ütköztem lépten nyomon. Célzás képpen, ahogy időm jutott rá, meg is csináltam a magamét. Na utána a lány sem volt rest, barátnői tanácsokat
kérni. Előtte csak bikinivonalig ápolt. Viszont ő nem bírja annyira a fájdalmat, nem merte az epilátort kipróbálni. Tetszett neki, és nekem is szőrtelenül, így borotválta időnként, eleinte fazonra, aztán a tökcsupasz jött be neki, de néha meglepett egy-egy mintával. Engem az sem zavart, ha kicsit borostásabb, vagy hosszabb, de még rövid fazonja volt. Nem kérdeztem ki a lányokat, de sztem nem volt olyan aki epilátorral, vagy gyantával a bikinivonalon sokkal túlmerészkedett volna, ott inkább a borotva ment, úgy sejtem. Személy szerint én mindenkit rábeszélnék a kihúzogatós módszerre. Tartósabb, ritkít, hozzá lehet szokni. Én mindig teljesen csupaszítok, hogy ritkuljon mindenhol. Vannak bejövős minták, de még nem erőltetem. Egyáltalán nincs bajom a punciborostával, vagy kicsit hosszabb szőrrel, de a bozontos dzsungel nem az én stílusom. Jó lenne egy nekem tetsző (személyiségében is)lányt megismerni, aki gyantázott, epilált ilyesmi, mert ugye borotválni gyakran kell, és gyorsan kefe hatása lesz. Kb. ennyit akartam megosztani, aztán rájöttem, hogy ez borotválós téma, nem pedig szőrtelenítős, de remélem nem lesz belőle nagy gond. Mellesleg már itt az ideje előszedni a kis motorost.
AZ intim szőrtelenítőt a Müller nevezetű drogériába vettem. Depilan névre hallgat. Zöld doboza található. Lehet, hogy van máshol is, de én nem láttam. Nem égeti a bőrömet, nem csíp. Nekem nagyon tetszik. A hagyományos szőrtelenítő nekem sem vált be. Nők és férfiak egyaránt használhatják.