Sziasztok ! Az addig rendben, hogy epilátor meg gyanta, de mikor nő vissza senkinek sincs szőralánövése?
és ha van is csak én nem tudom a helyes módszert a kiküszöbölésére?
akkor Te az enyémmel le tudnád magad kötni? Nézz rá a képeimre
(Ez egy válasz éva21 üzenetére (2009. 08. 22. szombat 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 22. szombat 08:21

szerintem jobb ha nem szörös, sokkal szivesebben szopogatok egy kopasz fütyit. arrol nemis besszélve hogy jobbanesik körbenyalogatni !

Nekem a szőrtelenítés nem jön be csak a zacskón, a többi részen rövidre vágva.
Nekem éppen úgy van megcsinálva, ha akarod megnézheted!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 28. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 28. péntek 19:54
Törölt felhasználó (453592)

Nekem a szőrtelenítés nem jön be csak a zacskón, a többi részen rövidre vágva.
Ha valaki először szőrteleníti magát, első alkalommal furcsán fogja érezni a dolgot, én is így voltam 16 évesen vagy 15 már nem tudom, de a csajok általában szeretik! Én is szeretem mivel szeretkezés közben nem akad bele semmibe
, elég szar érzés ha kitépődik onnan gey szőrzet! Másrészről pedig higénikusabb, könnyebben tisztán tudod tartani, a harmadik dolog, hogy nem sülnek meg a heréid, aminek egyébként hidegebbnek kell lennie a testhőmérsékletnél kicsivel.
Szeretik a lányok!

Szeretik a lányok!
Gépi borotvával kapcsolatban valakinek tapasztalata van?

És megmondanád, hogy mibe akad bele a fanszőrzet szeretkezés közben?
(Ez egy válasz somamix üzenetére (2009. 09. 12. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 12. szombat 21:12

Ha valaki először szőrteleníti magát, első alkalommal furcsán fogja érezni a dolgot, én is így voltam 16 évesen vagy 15 már nem tudom, de a csajok általában szeretik! Én is szeretem mivel szeretkezés közben nem akad bele semmibe
, elég szar érzés ha kitépődik onnan gey szőrzet! Másrészről pedig higénikusabb, könnyebben tisztán tudod tartani, a harmadik dolog, hogy nem sülnek meg a heréid, aminek egyébként hidegebbnek kell lennie a testhőmérsékletnél kicsivel.
Szeretik a lányok!

Szeretik a lányok!
Bele nembiztos hogy akad, nézőpont kérdése. De ha a csajnak szopás közbe szőröket kell köpködnie, elég kellemetlen.Persze igaz ez fordított esetben is. Ha ez beakadás akkor akad
Bár szerintem is jobb borotválva, könnyebb tisztán tartani és barátnőm is jobban szereti igy. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 14. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 14. hétfő 11:57

Bár szerintem is jobb borotválva, könnyebb tisztán tartani és barátnőm is jobban szereti igy. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 14. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)

És megmondanád, hogy mibe akad bele a fanszőrzet szeretkezés közben?
Gépi borotválásról valakinek véleménye, élménye van?

A tapasztalat azt mutatja, hogy használható, de nem azokon a részeken, ahol vékony a bőr.
Tehát a zacsin nem biztos, hogy praktiqs, mivel a bőrredőkbe belehúzhat, tehát egy részét megnyúzhatja... Az meg aúúúú...
Legalábbis a körkéses philips tud ilyen extra szolgáltatást. (Ez egy válasz Verdasrác üzenetére (2009. 09. 16. szerda 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Tehát a zacsin nem biztos, hogy praktiqs, mivel a bőrredőkbe belehúzhat, tehát egy részét megnyúzhatja... Az meg aúúúú...

Legalábbis a körkéses philips tud ilyen extra szolgáltatást. (Ez egy válasz Verdasrác üzenetére (2009. 09. 16. szerda 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Rezgőkésessel nincs ilyen gond.
Régi Braun borotvámat sokáig használtam ilyen célra.

Eddig a nagyját hajnyíróval,a maradékot borotvával csináltam, de legutóbb kipróbáltam a szőrtelenítő krémet. Tök jó. Csak bekenem,rajtahagyom 5-10 percig, vízzel lemosom,és kész.
én mindigis borotváltam. szörtelenitö krén sokkal egyszerübb és tovább tart a hatása.
A szőrbenövésre a gyógyír a szemöldökcsipesz. Nem kell megvárni, amíg begyullad.
(Ez egy válasz mountain üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 24. hétfő 18:08

Sziasztok ! Az addig rendben, hogy epilátor meg gyanta, de mikor nő vissza senkinek sincs szőralánövése?
de legalább ötletet adtál a mazochistáknak
én imádom, h a férjemet rá tudtam venni egy alapos szőrtelenítésre. ma már el sem tudná képzelni, h szőrös legyen. és imádom végigcsókolni a hasa alját is, mert nem a szőrt kell nyalogatni... (Ez egy válasz szegedi_pár üzenetére (2009. 09. 16. szerda 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 16. szerda 00:30

én imádom, h a férjemet rá tudtam venni egy alapos szőrtelenítésre. ma már el sem tudná képzelni, h szőrös legyen. és imádom végigcsókolni a hasa alját is, mert nem a szőrt kell nyalogatni... (Ez egy válasz szegedi_pár üzenetére (2009. 09. 16. szerda 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)

A tapasztalat azt mutatja, hogy használható, de nem azokon a részeken, ahol vékony a bőr.
Legalábbis a körkéses philips tud ilyen extra szolgáltatást.

Legalábbis a körkéses philips tud ilyen extra szolgáltatást.
Sziasztok,saját magamnak szeretném gyantázni(unom a borotvát,nem tartós)de még nem probáltam.Milyen gyantát kell venni,hogy kell csinálni,és hol vegyek.Kinek mi a tapasztalata.Köszönöm a segítséget előre is.
Mielőtt beinvesztálsz eszközökbe, menj el egy kozmetikushoz gyantáztatni, hogy tudd milyen
Sztem magadnak nem egyszerű gyantázni mert közben fesziteni is kell a bőrt ,plussz tépni stb...
Én feleségem epilátor gépét szoktam használni időközönként ez egyszerübb bár fájdalmasabb egy kicsit. És arra is készülj fel ,hogy több lessz a szőrbenővés majd ebből a gyulladás vagy pattanás, persze ez bőrtipustól is függ. Jahh és a zacsin marad a borotva

Sztem magadnak nem egyszerű gyantázni mert közben fesziteni is kell a bőrt ,plussz tépni stb...
Én feleségem epilátor gépét szoktam használni időközönként ez egyszerübb bár fájdalmasabb egy kicsit. És arra is készülj fel ,hogy több lessz a szőrbenővés majd ebből a gyulladás vagy pattanás, persze ez bőrtipustól is függ. Jahh és a zacsin marad a borotva

Én egyszer szántam rá magam, hogy elmenjek gyantáztatni, hát azóta se mentem
. A fájdalom még elviselhető, de utána vagy egy hónapig tiszta kiütés volt. Nálam marad a borotva. Legelőször csak rövidre nyírtam, asztán fokozatosan mindig egyre kevesebb szőrt hagytam. Mostmár elég régóta tiszta csupasz. Egy ideje pedig már a felsőtestem(mellkas,has) is borotválom. Így sokkal jobban érzem magam, és barátnőm is szívesebben simogatja, nyalogatja végig a testem. :P

Szép szép, ha egy férfi is csupasz azon a helyen, csak ne szúrna annyira, ez az ami engem nagyon zavar szeretkezés közben. Lehet, hogy én vagyok nagyon érzékeny bőrű, mert én magamnál nem vettem észre, hogy szúrna, és a férjem sem panaszkodott meg,de lehet azért, mert én epilálok és szinte 10 napig teljesen sima, és utána is nagyon lágy szőrzet jön ki, de borotválásnál már aznap lehet érezni, hogy szúr.
Általában legtöbb férfi nem vállalja be az epilálást vagy a gyantázást, de így borotválva viszont nagyon kellemetlen lehet a szeretkezés.
Mi már ott tartunk, hogy inkább legyen szőrös, csak ne szúrjon, mert engem nagyon ki tud zökkenteni a szeretkezésből.
Általában legtöbb férfi nem vállalja be az epilálást vagy a gyantázást, de így borotválva viszont nagyon kellemetlen lehet a szeretkezés.
Mi már ott tartunk, hogy inkább legyen szőrös, csak ne szúrjon, mert engem nagyon ki tud zökkenteni a szeretkezésből.
hát a csupasz a fériaknál is mostmár kell sokkal gusztább szerintem és szebben is nézki mint egy csomo szörcsömö a fasz körül