A szőrbenövésre a gyógyír a szemöldökcsipesz. Nem kell megvárni, amíg begyullad.
(Ez egy válasz mountain üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 24. hétfő 18:08

Sziasztok ! Az addig rendben, hogy epilátor meg gyanta, de mikor nő vissza senkinek sincs szőralánövése?
és ha van is csak én nem tudom a helyes módszert a kiküszöbölésére?
én mindigis borotváltam. szörtelenitö krén sokkal egyszerübb és tovább tart a hatása.
Eddig a nagyját hajnyíróval,a maradékot borotvával csináltam, de legutóbb kipróbáltam a szőrtelenítő krémet. Tök jó. Csak bekenem,rajtahagyom 5-10 percig, vízzel lemosom,és kész.
Rezgőkésessel nincs ilyen gond.
Régi Braun borotvámat sokáig használtam ilyen célra.

A tapasztalat azt mutatja, hogy használható, de nem azokon a részeken, ahol vékony a bőr.
Tehát a zacsin nem biztos, hogy praktiqs, mivel a bőrredőkbe belehúzhat, tehát egy részét megnyúzhatja... Az meg aúúúú...
Legalábbis a körkéses philips tud ilyen extra szolgáltatást. (Ez egy válasz Verdasrác üzenetére (2009. 09. 16. szerda 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Tehát a zacsin nem biztos, hogy praktiqs, mivel a bőrredőkbe belehúzhat, tehát egy részét megnyúzhatja... Az meg aúúúú...

Legalábbis a körkéses philips tud ilyen extra szolgáltatást. (Ez egy válasz Verdasrác üzenetére (2009. 09. 16. szerda 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Gépi borotválásról valakinek véleménye, élménye van?

Bele nembiztos hogy akad, nézőpont kérdése. De ha a csajnak szopás közbe szőröket kell köpködnie, elég kellemetlen.Persze igaz ez fordított esetben is. Ha ez beakadás akkor akad
Bár szerintem is jobb borotválva, könnyebb tisztán tartani és barátnőm is jobban szereti igy. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 14. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 14. hétfő 11:57

Bár szerintem is jobb borotválva, könnyebb tisztán tartani és barátnőm is jobban szereti igy. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 14. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)

És megmondanád, hogy mibe akad bele a fanszőrzet szeretkezés közben?
És megmondanád, hogy mibe akad bele a fanszőrzet szeretkezés közben?
(Ez egy válasz somamix üzenetére (2009. 09. 12. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 12. szombat 21:12

Ha valaki először szőrteleníti magát, első alkalommal furcsán fogja érezni a dolgot, én is így voltam 16 évesen vagy 15 már nem tudom, de a csajok általában szeretik! Én is szeretem mivel szeretkezés közben nem akad bele semmibe
, elég szar érzés ha kitépődik onnan gey szőrzet! Másrészről pedig higénikusabb, könnyebben tisztán tudod tartani, a harmadik dolog, hogy nem sülnek meg a heréid, aminek egyébként hidegebbnek kell lennie a testhőmérsékletnél kicsivel.
Szeretik a lányok!

Szeretik a lányok!
Gépi borotvával kapcsolatban valakinek tapasztalata van?

Ha valaki először szőrteleníti magát, első alkalommal furcsán fogja érezni a dolgot, én is így voltam 16 évesen vagy 15 már nem tudom, de a csajok általában szeretik! Én is szeretem mivel szeretkezés közben nem akad bele semmibe
, elég szar érzés ha kitépődik onnan gey szőrzet! Másrészről pedig higénikusabb, könnyebben tisztán tudod tartani, a harmadik dolog, hogy nem sülnek meg a heréid, aminek egyébként hidegebbnek kell lennie a testhőmérsékletnél kicsivel.
Szeretik a lányok!

Szeretik a lányok!
Nekem éppen úgy van megcsinálva, ha akarod megnézheted!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 28. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 28. péntek 19:54
Törölt felhasználó (453592)

Nekem a szőrtelenítés nem jön be csak a zacskón, a többi részen rövidre vágva.
Nekem a szőrtelenítés nem jön be csak a zacskón, a többi részen rövidre vágva.
akkor Te az enyémmel le tudnád magad kötni? Nézz rá a képeimre
(Ez egy válasz éva21 üzenetére (2009. 08. 22. szombat 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 22. szombat 08:21

szerintem jobb ha nem szörös, sokkal szivesebben szopogatok egy kopasz fütyit. arrol nemis besszélve hogy jobbanesik körbenyalogatni !

Sziasztok ! Az addig rendben, hogy epilátor meg gyanta, de mikor nő vissza senkinek sincs szőralánövése?
Én mindig is borotváltam.Nem a szex miatt,hanem csak egyszerűen magam miatt.Nagyon szőrös vagyok ráadásul izzadós is,és zavart a nagy bunda.Szerintem sokkal jobb szőr nélkül,és nem csak a szex.
szerintem jobb ha nem szörös, sokkal szivesebben szopogatok egy kopasz fütyit. arrol nemis besszélve hogy jobbanesik körbenyalogatni !

A farkincám csupasz. Szerintem puncin izgatóbb ha van egy vékony kis csíkocska.
tudtok ajánlani valami jó gyantát? gondolom ezek kaphatók szettben lehuzoval is, ugye?
Nekem a farkam tövétől kb. 1 cm-re felfele van egy kb. .5-1cm-es hosszúságunak meghagyott kb. 5cm széles lefele keskenyedő fazon, a lábam-hasam-mellkasom szőrtelen, és imádja a feleségem.
Én epilálni szoktam, illetve a feleségem gyantáz, nem szeretem a borotvát, mert rögtön kinő,és túl erős, bökős a sörte.
Ráadáasul, ha nincs idő éppen megcsinálni, az epilált szőr vékonyan nő ki, és nem zavaró annyira, ha nem szedem ki újra rögtön.
Én is jobban érzem magam így.
Én epilálni szoktam, illetve a feleségem gyantáz, nem szeretem a borotvát, mert rögtön kinő,és túl erős, bökős a sörte.
Ráadáasul, ha nincs idő éppen megcsinálni, az epilált szőr vékonyan nő ki, és nem zavaró annyira, ha nem szedem ki újra rögtön.
Én is jobban érzem magam így.
gondoljatok csak bele, nem hiszem hogy sok nő van aki oda imádja a 10-15 éve növesztett szakállat, vagy hajat