Jó kérdés!Azért ha botrány nélkül évtizedekig árulják,nagyon rossz nem lehet.

Sajnos így van!
Merci wankel.

Szegény autó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 06:03

Törölt felhasználó (7767)

Némely képen nem csak autó tuning volt!?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 13:56

Törölt felhasználó (69371)

Szép szép =)
Csöcsi tuning is van rendesen.
400-500 ccm =)
Csöcsi tuning is van rendesen.
400-500 ccm =)
Skoda Octavia ?Hogyne!

Eszembe jutott egy dolog,amiben tunning nincs,de lehet hogy érdekes.Próbáljuk itt kitalálni,melyik a tuti verda,de lehet hogy nemcsak a tipus,hanem a konkrét példány is fontos szempont.Katonaságnál hajókat javítottam,volt ott egy aknaszedő-naszád 2 darab 6-hengeres dízelmotorral.A két motor teljesen azonos volt-papíron!Észrevettük hogy a járásuk viszont nem egyforma,a tipusból adódó zavaró vibráció az egyiknél 1100,a másiknál 1200 fordulat felett kezdődőtt.Ezért úgy közlekedtünk vele,hogy a két motort kül. fordulaton járattuk,és a kormánnyal korigáltunk.A gépészekkel sokat agyaltunk a kérdésen,de igazából megmagyarázni nem tudtuk.Amelyik motor a kisebb fordulatot szerette nagyon sokszor elromlott,a másik éveken át hibátlanul üzemelt.Autók egyes példányainál is előfordulhat hasonló eset,én főtengelyproblémára gyanakszom,főleg azért mert 6-hengeres soros motroroknál ez kényes dolog.A két motor egyazon gyárban,egymás után készült.Ha valakit untattam,elnézést kérek!

ez 1 volga nem???gaz 66os vázon???
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 17. szombat 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden bizonnyal!Szegény ember vízzel főz,de azért egy Hummert lealázna terepen szerintem.Pickup házilag-és még jól is néz ki.
(Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 03. 17. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)

A nagybátyám kamionsofőr,dél-olaszországban figyelte,ahogy a rendőr sorra tűzte a cédulákat az unókra,corsákra,jött egy ferrari azt kikerülte,és haladt tovább a soron.Érdekes!