/ 20 oldal
Hozzászólások
Hát Vad, mit mondjak, köpni nyelni nem tudok. Azért van némi szemétség is a technika vívmányainak gyors ütemű fejlődésében. A rossz az - és sajnos itt nem a nappali témájának megfelelő dolgokról lesz szó, így csak erős idegzetűek olvassák tovább - hogy szerintem ha tudják milyen lapokat nézegetsz, akkor bele is olvashatnak a leveleidbe is. Ez pedig szerintem felháborító. 21. század ide vagy oda.
Sajnálom, hogy nem leszel köztünk, hiányozni fogsz.
Szerintem meg bal lábbal keltél fel, és nem érted a viccet, így lezártnak tekintem a témát. Ha nem számít, hogy mennyire szeretünk, akkor nem tehetek többet smile
Igen, láttam, de mivel ott is vipnek kell lenni, hogy olvasgass, vagy valami hasonló, ezért hidegen hagy. Ergo, nem kell felhívni rá újra a figyelmemet, mert ugye nem érdekel, de ezt ugye nem írom ki, mert ha mindent kiírnék ami nem érdekel, akkor ugye az pontgyüjtögetésgyanús lenne.
Viszont, ha meg mindenre én is felhívnám a figyelmet, aminek van némi ujdonság ereje, akkor az is pontgyüjtögetés gyanús lenne.
Mindemellet én se hibázok sohase.
Tehát akkor én is reklámozhatom a saját cégemet, ha vazi megteszi?????
eplus2 eplus2 eplus2 eplus2 eplus2
Kedves Prune!
Ha magadra vetted amit írtam rosszul tetted. Nem te voltál az az admin, aki a kétsorosokat írta, téged csak azért merészeltelek a szövegembe venni, mert szerintem a leereszkedés arra vonatkozott, hogy legyél többet velünk, mert hiányzol. Nem akartalak bántani, és nem tudom miért vetted baszogatásnak amit írtam.
Szerintem fontos lenne azon is elgondolkodni, mégha uncsi is a technikai részletek elemzése, hogy miért nem mennek sokan a chatre. Én pl azért mert nálam sose működött még, de mondjuk tény, hogy ez lehet az én bénaságom is.
Minden esetre elnézést kérek tőled. Főleg tomra és vazira gondoltam az előbbi hsz-emben.
"vazelinator[VIP][ADMIN]

#1983

| tegnap 18:41

Privát üzenet küldése a hozzászólónak

A hozzászólás jelentése az adminoknak
Michelle egyre gyorsabb ütemben lovagolt rajta, szép nagy mellei öcsém arcát csapkodták...

ezek a kiragadot szőveg részek, nem hiáda olvasgat egyből az ember"

Azt pl nem tudom, hogy az ilyen gg-s reklámok mondjuk nem ellentétesek e a fórumszabályzattal?
Szép jó reggetl mindenkinek!

Ha nem baj reagálnék a tegnap történtekre, bár kinek nem inge, ne vegye magára, és én elég messze voltam ahhoz, hogy ne kelljen magamra vennem, de...
Tény, hogy néha csetszerű beszélgetés lesz a nappaliból, biztos vagyok benne, hogy a fórumszabályzatnak megvannak az alapos és jó okai. Biztos tárhelykapacitás vagy tudom is én. De az is biztos, hogy a tegnapi eszmefuttatásban az adminok legalább annyira ludasak voltak mint a nappalilakók. És az is biztos, hogy mióta a mi Szilvánk admin lett, főleg mióta teljes körű, azóta sokkalta kevesebbet van a nappaliban mint előtte.
Amiért nem haragszunk rá, és persze az indokait és intelmeit is megértjük, de azért rosszul esik nekünk.
Nekem sajna mennem kell. Szép estét mindenkinek.
Pedig engem nem is csak két dolog érdekel smile
Szevasz Surdi!

Én is ezt mondom, nem akarom bántani Sándort, tényleg lehet a korom miatt nem értem a logikáját, de valahogy a sorai közt elvesztem a fonalat, és nem értem, hogy pontosan mire céloz vagy gondol.
Sándor ezt én nem értem, persze lehet fiatal vagyok hozzá, vagy csak hülye, de ha megkérlek megpróbálod a mondataidat értelmezhetővé varázsolni?
Előre is köszi.
Jó reggelt kedves nappalilakók smile

Erről én nem igazán tudok nyilatkozni. Mármint most hogy mondod, pont a multkor kérdeztétek, hogy járat e valaki valamilyen újságot. Én most akarok előfizetni a "Puncinyalás titkai" és a "Fürge nyelvek" címú folyóiratokra. Ezenkívül természetesen járok nyelvterápiára is. Szoktam önképzőkörbe is járni. Nameg rendszeresen konzultálok a vilkágbajnokságon résztvevő nyalókkal.

Nem mondhatjátok, hogy nem teszek mindent meg a fejlődésemért. eplus2
Nah én elhúzom a belem haza.
Kellemes hétvégét mindenkinek.

Meló jött, be kellett ugranom dolgozni.
Nekem mondod, Elég szar az irodában, de lassan megyek haza. De egyébként mintha te is a szobában ülnél. Vagy laptopozol az udvaron? hehe
Régi egyszerű lánc, sima láncszemekkel. Nem nagy dolog.
Van egy vékony nyakláncom és van egy gyűrűm. Mindkettő arany. A gyűrű egy nagyon kedves és nagyon különleges darab. A nyaklánc egyszerű.
Egyébként ami még bejön nagyon, azok a természetes anyagogkból készült nyakláncok. Mondjuk egy szép fa kereszt egy izléses vékony bőr szallagon (hogy hívják azt, az előbb láncot írtam, de az is hülyeség, szíj? vagy mi az?).
A másik témához írnék inkább. Én szeretem az ékszereket, lehet nyaklánc haslánc, lehetnek piercingek, akár intim piercingek is. Egy a lényeg, hogy akár nemesfém, akár bizsu, minőségi szép ékszer legyen. Mert nagyon kiábrándító tud lenni, egy kopott eredetileg aranyozott öreg ékszer.
Hát tudod Charlotte, tényleg gonosz dolgokat írsz. Mert ugye nem a pasi miatt lett a hölgy rákos? Nem tehet arról, hogy természetes úton nem termékenyülhet meg? De tényleg jobb lett volna, ha nem fagyasztatják le az embriókat, vagy csak petesejtet fagyasztatnak le.
Na mindegy, mégegyszer elnézést a hangnemért, ha gondoljátok töröljétek nyugodtan a hozzászólásomat.
Elnézést kérek tőled, nem akartam bunkó lenni. Így elnézést kérek tőled is és mindenkitől. De úgy érzem, elég sok nő él vissza alapból azzel a fegyverrel, hogy véletlenül teherbe esik.
De tényleg hagyom ezt a témát. Nem tudom elfogult vagyok e a témában, de ez a véleményem, és nem fog megváltozni.
Valóban nem alternatíva, tudod mit, akkor menjen el kínába, ültettesse be a megtermékenyített embriót, de helyből hármat, szülje meg, vonuljon el velük mittudom én, mondjuk üzbegisztánba, és ott boldogan élhet a gyerekével/gyerekeivel és senki nem fogja kérdezni tőle, hogy hogy csináltatta a gyerekeket.
De én befejeztem ezt a témát. Kicsit elfogultnak tűnsz, de nem érdekel a továbbiakban ennek a nőnek az esete.
Persze persze, nem is kell mindenkinél, de azért ebben az esetben talán ez a dolog is megfontolandó, mert ugye itt most az a kérdés, hogy mi jó a gyereknek, nem csak az, hogy a nő mindenképpen szülni akar, és emellett semmi más nem számít neki.
Fogadjon örökbe gyereket, az is megoldás.
Jó, akkor a fogalmak tisztázása végett, transzszexuális nem az a nő vagy férfi, aki születésekor mindkét ivarra jellemző elsődleges vagy másodlagos nemi jellegekkel rendelkezik?
Persze, rossz lehet a nőnek, de mi van, ha a rák, nem áll meg, áttétetes lesz, és mondjuk meghal 3 év múlva. Mi lesz a gyerekkel?
És még a másikhoz, anya lemond mindenről, de a gyerek nem, apa meghal. Örökölhet a gyerek?
Azért ez a lemondó nyilatkozat annyira nem egyszerű dolog. A törvény törvény marad, akár van nyilatkozat akár nincs.
És bár ez a pletyka rovatba illene, multkor a rádióban hallottam egy amerikai esetet. Elvált házaspár, anyuci nem dolgozik, a pasi ellen pert nyer, így a pasi fizethet asszaonytartást. Azt kiderül, hogy a nő leszbi és átoperáltatja magát pasivá. És miután pasi lett, a volt férjének továbbra is kell fizetnie. Bár bepróbálkozott egy perrel, hogy férfi férfit nem vehet el, így a házasságuk is semmisnek tekinthető, tehát asszanytartást se kérhet a volt nő. És mégis fizetnie kell, mert elvesztette a pert.
Láttátok, hogy a fórum már felismeri a szmájlit, akkor is, ha csak pont pont vesszőcskével beírja az ember?
Tök tuti smile
Szép jó napot mindenkinek, kivételes alkalom, hogy hétvégén is dolgozni kell. Öröm az ürömben, hogy itt lehetek gg-n smile
Na ma is elhavazott a meló, pedig pénteken az ember azt gondolná nyugi van.
Na sebaj, legalább mindjárt mehetek haza.
A hétvégén is mint mindig felfedezőtúrára indulok. A lakásban kell megtalálni azokat a helyeket, amik még lakhatók így a hét vége felé is. Nameg persze a többit is lakhatóvá tenni.
Amúgy remélem végre lesz kis időm pihenni és olvasni, semmi extre.
Jó kérdések.

Elgondolkoztató, hogy bár a geci szó tényleg elég csúnya és nem is használom, sok más szó van ami nem ennyire csúnya de mégis borsózik tőle a hátam, ilyen például a túlóra is.
Érdekes tulajdonság vagy tudomány? Nem tudok róla, mondjuk vannak érdekes dolgaim, pl napokig el tudok lenni az ágyban anélkül, hoyg hiányozna, hogy felkeljek. Aztán érdekes tulajdonság lehet még, hogy ha nagyon akarok tudok másra is gondolni, mint a szex, de mondjuk ez elég nehéz és fáradtságos dolog. Nagyon nagy csndre, nyugalomra és koncentrációra van hozzá szükségem, így csak nagyon végszükség esetén szoktam gyakorolni eplus2
Természetesen van, régebben mondjuk volt pár újság amire elő is fizettem, de nem bízok meg a postában, így mégha drágább is általában újságárusoknál veszem meg. Egyébként autós újságokat veszek rendszeresen. Szexlapot életemben talán ha kettőt vettem. Érdekes módon akkor még nem voltam 18 és a kutya se kérdezte, hogy mit akarok velük tenni. Most már az internet is ezzel nyaggat. Erről jut eszembe, van egy ötletem. Miután megkérdezi a rendszer, hogy elmúltam e 18 megkérdezhetné, hogy teszem azt 80 éves is elmúltam e, mert ha igen, akkor lehet megint nem szabad beengednie. Képzeljétek csak el, hogy egy ilyen idős szervezetre milyen hatással lehet az oldal, sokkal komolyabb károsodás érheti, mint egy 16 évest.
Jó reggelt mindenkinek!

Charlotte, nyugi, biztos nem p13 miatt van. Menj le alfába smile gondold végig mit csináltál utoljára amikor a tortaformát használtad. Nem, nem a sütésre gondolok. És eszedbe fog jutni, hogy hol hagytad. eplus2
Na mint szoktam, én is megyek haza. holnap jövök, pá mindenkinek.
A kölnire ragaszkodást inkább ha lehet kihagynám, nem az én formám. Különben is nem akarom bántani Willyt, de szerintem az ő lapos szerszáma jobban mutatna egy "locsoló kölnin" eplus2
Szóval ha lehet melléd ülnék inkább wink
Ha sokáig ilyen marad, akkor inkább a férfiasságát óvhatja majd, mert úgy rúgom tökön, hogy a holdig repülnek a golyói és akkor majd a Simonyi ping-pongozhat velük smile
Az ip függőségről hirtelen valami más ugrott be smile .

Nem tudom, hogy ip vagy program függő. Kétlem, hogy sokunknak lenne állandó ip címe, nekem speciel a cégnél az van, viszont szerintem a legtöbb otthoni adsl véletlenszerűen kiosztott ip-t kap. Tehát inkább a böngésző program jegyezheti, vagy felejtheti el a dolgot
Hát nem csoda ha bezizzentem zavart1 , szarakodik a gépem, rendszeresen újraindul. Ki be lépked a programokban, és amikor a gg-re jövök, még akkor is rendszeresen f@szságokkal nyaggat.
Hát lehet ezt nyugodtan kibírni. Legalább engem is vakargatna közben valaki órákon át, lehet lesz@rnám az egészet hehe
Oké megyünk tanulni, de előbb szólok Pillének, hogy vakarjon téged tovább, mert amíg vakart és csöndben voltál, addig nem lettem még idegesebb hehe hehe hehe
Szerintem ez pont nem a fórum hibája, bár lehet, hogy tévedek de szerintem ez általános gg-s dolog.
Na megint visszaszállt a gépem.
Egyébként, ha holnaptól nem jönnék, akkor az csak és kizárólag azért lesz mert agyamra ment a kérdés, hogy elmúltam e 18, és az is az agyamra ment, hogy ilyen feledékeny a rendszer. Mert az hagyján, hogy elfelejti, hogy megígérte, hogy nem kérdezi meg többet, de hogy elfelejti azt is, hogy ha már elfelejtette megjegyezni, akkor legalább ne ígérje meg megint. Hát teljesen meg fogok őrülni.
Na nekem meg repülőt játszik a számítógépem. Most épp visszajött, de ki tudja mikor száll el megint szomoru1
Igen kedves barátom, épp javítani is akartalak, hogy nem veder, hanem zsák volt, és a egy bolondmesében tették mindezt. A címére nem emlékszem, de a történet megvan smile
Szeva Surdi, te nem szégyelled magad?
Ilyen szép lányok közt pont te pipáznál? Pfujj, azt a mocskos formádat eplus2 eplus2 eplus2
értem, pedig megnéztem volna a leszbizésbe torkolló parázs csatát a két hatalmas varázsló-mágus-hatalmasság között eplus2 .
Elképzelem utána a romokban heverő nappalit, és a türelmetlen, törmeléken szexelő lakókat, egymás hegyén hátán, törött székek és asztalok, lezuhant csillárok közt, amint egy mentőkutya épp felmászik az egyik ledőlt fal tetejére túlélőket keresve eplus2 hehe eplus2 hehe .
"MmePrune[VIP][ADMIN] #1140| ma 09:23

...a lotyó féle eszközök nincsenek itt a másfél méteres körzetemben...és persze nem is olyan széleskörű a választékom belőlük(ribanc)
Válasz charlotte üzenetére (ma 08:25) "

Ez jó, most erről az jut eszembe, hogyha mindketten adminok vagytok, akkor ilyenkor korrigálhatjátok egymás hozzászólásait is, tehát pl Charlotte kijavíthatná a ribancot-édes angyalra hehe
Mi lenne, ha elkezdenétek egymás post-jait korrigálni. Megkűzd egymással a két mágus .... eplus2 eplus2 eplus2 eplus2
Mindenki látja, hogyan kell nyalni? eplus2 eplus2 eplus2 eplus2 eplus2
Persze persze, de akkor arra is figyelni kell, hogy az összes zoknin egyforma legyen a lyuk is smile
Nocsak nocsak, valahogy sejtettem, hogy Béla fog kiesni az ötösből, nekem se szimpatikus a neve, de más nem jutott eszembe.
Had gratuláljak kedves Charlotte. Látom hogy feljogosultatok pillével. Bár a nevetek mögött még mindig nem jelent meg a kitüntetés, lehet mezítelen bőrötökre nem lehet a kitűzőt feltenni?
Azért mi örülünk, hogy ily bájos adminjaink lettek. smile
Azt hittem Charlotte, azért kérdezed, hogy mi van körülöttünk, hogy abból mit lehetne még bevinni a nappaliba. Te pedig leírod, hogy mi van körülötted a nappaliban? Ez most mire jó?
Különben is mire vágsz fel a vibrivel meg a vödör sikosítóval? Az mondjuk már teljesítmény lenne, ha felsorolnád, hogy ott van melletted:
1, András
2, István
3, Péter
4, Béla
és
5, Laci
A kedvenc tárgyaid eplus2 eplus2 eplus2 eplus2
Ez rendben van, elhiszem, hogy nagy kujon volt, és tisztelem azért amit letett az asztalra. De láttátok közelről élőben?
Én találkoztam vele, hát fene a gusztusát a Fanniasszonynak meg a többi nőjének.
Nem rossz, nem rossz. De most már elég a fürdőzésből, írány az ágy hehe !
Én el tudom képzelni róla, csak ha nem baj nem szívesen képzelem, mert annyira nem gusztusos a dolog eplus2 .
Hogy igazán kiről nem tudom?
Én róla nem tudtam volna elképzelni, ha korbáccsal vernek egy szöges ágyra kifeszítve, akkor se. És mégis, állítólag csinálta.

Leírom az 5 kedvencemet:
- piros vonalas telefon az elmúlt századból
- asztali naptár mindig 2-3 hetes késésben
- dohányzóasztal két igazi műbőr fotellel
- egy állatfigurás kaspó, benne egy kaktusz
- és végül de nem utolsó sorban egy fából készült fogas
/ 20 oldal
/ oldal   Összesen: 953 hozzászólás, Listázva: 51-100

CPT

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2006. október 02.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!